header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Future Insights: De wereldwijde markt voor Big Data-beveiliging zal 17,10 AGR bereiken in 2032

Jul 19, 2023 10:00 PM ET

Market Research Future Insights:

De big data beveiligingsmarkt in 2022 wordt gedreven door de toenemende relevantie van datamining voor bruikbare informatie vandaag. Market Research Future creëert rapporten over de ICT-industrie die marktkansen voor groei benadrukken. Tegen het einde van 2032 zal de markt naar verwachting 35,604 miljard USD genereren met een CAGR van 17,10%.

De toekomstige groei van de markt voor big data-beveiliging zal naar verwachting worden gedreven door de toenemende vraag naar geschikte high-security oplossingen. In de komende jaren zal de markt voor big data-beveiliging naar verwachting groeien door de stijgende vraag naar managed security service providers van derden.

Dominante spelers in de Big Data Security-markt zijn:

  • Symantec Corporation
  • Fortinet
  • Check Point Software Technologies Ltd.
  • IBM
  • Hewlett Packard Enterprise (HPE)
  • Proofpoint Inc.
  • FireEye Inc.
  • Rapid7 Inc.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbrochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_re
quest/4410

Regionale analyse:

Noord-Amerika domineert de markt voor big data-beveiliging vanwege de vroege acceptatie van technologieën en de hoge penetratie van beveiligingsoplossingen in de regio gedurende de prognoseperiode. Bovendien wordt verwacht dat de stormloop op verbeterde beveiligingsmaatregelen de expansie tijdens de prognoseperiode verder zal versnellen.

Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode als gevolg van factoren zoals hoge digitale connectiviteit, bewustzijn van cyberbeveiliging en toegenomen gegevensoverdracht over de grenzen heen binnen de regio.

Segmentatie van de markt :

De big data security-markt is gesegmenteerd op basis van componenten, organisatiegrootte, inzet, technologie en eindgebruiker. De big data security-markt is op basis van eindgebruiker onderverdeeld in de volgende sectoren: reizen & logistiek, automotive, gezondheidszorg, overheid, BFSI en IT & communicatie. Software en diensten vormen de componentenbasis voor het segmenteren van de Big Data Security-industrie. De softwaremarkt is verder onderverdeeld in de volgende submarkten: data governance, data masking, encryptie en security intelligence. De Big Data Security-industrie is onderverdeeld in on-premise en on-cloud implementaties.

Identified threat management (UTM), security information and event management (SIEM), identity and access management (IAM) en intrusion detection system (IDS)/intrusion prevention systems vormen de op technologie gebaseerde segmenten van de big data-beveiligingsindustrie (IPS). De markt voor big data-beveiliging is onderverdeeld in kleine en middelgrote ondernemingen en grote ondernemingen op basis van de grootte van de organisaties.

Koop dit rapport (131 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4410

Gebaseerd op de component:

  • Software
  • Diensten

Gebaseerd op software

  • Ontdekken en classificeren van gegevens
  • Gegevensautorisatie en -toegang
  • Gegevenscodering, tokenen en maskeren
  • Gegevenscontrole en -bewaking
  • Gegevensbeheer en compliance
  • Gegevensbeveiligingsanalyse
  • Back-up en herstel van gegevens

Gebaseerd op het type implementatie

  • Cloud
  • Op locatie

Recente ontwikkelingen:

  • In oktober 2020 kondigde IBM Security nieuwe en aankomende mogelijkheden aan voor Cloud Pak for Security, waaronder een oplossing voor gegevensbeveiliging waarmee bedrijven bedreigingen voor hun meest gevoelige gegevens in hybride cloudomgevingen kunnen detecteren, erop kunnen reageren en er bescherming tegen kunnen bieden.
  • In februari 2020 breidden Oracle en Microsoft hun cloudsamenwerking uit met een nieuwe cloudinterconnectielocatie in Amsterdam, Nederland. De nieuwe interconnectielocatie zou deze bedrijven in staat stellen om gegevens te delen tussen applicaties die draaien in Microsoft Azure en Oracle Cloud.
  • In juni 2020 ging Microsoft een partnerschap aan met SAS om cloud-gebaseerde SAS-industrieoplossingen naar zijn klanten te brengen.

Top Trending Rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Global Big Data Security Market,Global Big Data Security Market Size,Big Data Security Market,Big Data Security Industry,Big Data Security Market Growth,Big Data Security Market Share