header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor auto-infotainment zal in 2030 meer dan 48,2 miljard dollar bedragen en zal in de komende jaren een technologische vooruitgang laten zien

Jul 19, 2023 3:43 PM ET

Inzichten in de markt :

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor Automotive Infotainment naar verwachting een CAGR van ~8,51om 2022 tot 2030 registreren en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 27,2 miljard in 2022 tot USD 48,2 miljard in 2030.

De infotainmentmarkt voor auto’s verwijst naar de integratie van verschillende elektronische systemen in voertuigen om passagiers entertainment, navigatie, communicatie en andere functies te bieden. Het omvat meestal audio- en videosystemen, GPS-navigatie, internetconnectiviteit en smartphone-integratie. De markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar entertainment- en connectiviteitsoplossingen voor in de auto, evenals de groeiende trend naar connected cars. De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor auto-infotainment, waarbij de tijdelijke sluiting van fabrieken en verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketen hebben geleid tot een daling van de verkoop. Naarmate de wereld echter herstelt van de pandemie en mensen weer beginnen te reizen, zal de vraag naar entertainment en connectiviteit in auto’s naar verwachting weer aantrekken.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/3993

Regionale analyse

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld vormen de geografische segmenten van de markt. Noord-Amerika en Europa zijn op dit moment de grootste markten voor auto-infotainment, vanwege het hoge niveau van technologische ontwikkeling en de sterke vraag naar geavanceerde functies in deze regio’s. Azië-Pacific is echter de grootste markt voor auto-infotainment. De verwachting is echter dat de regio Azië-Pacific de komende jaren het snelst zal groeien, vanwege de toenemende vraag naar auto’s in landen als China en India en de toenemende toepassing van geavanceerde technologie in de regio.

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor auto-infotainment is onderverdeeld in besturingssystemen

Besturingssysteem voor Automotive Infotainment Outlook QNX Linux Microsoft Overig

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Consolidated AG (Duitsland) Mountain Dew Electronics Inc.

International Harman (VS) Electronics Pioneer (VS), Toshiba Corporation (Japan), Corporation DENSO (Japan), Google Ltd. (Zwitserland), PLC Delphi Electronics Inc.(Zwitserland), PLC Delphi Automotive (VK), The Kenwood Group (Japan)

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport@

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-infotainment-market-3993

Meest recente rapporten: –

All-weather band Marktgrootte

Racefietszadel Marktgrootte

AI-robot in voertuig Marktgrootte

Automotive Laadluchtkoeler Marktgrootte

Autoverlichting Marktgrootte

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Infotainment Market,Automotive Infotainment Market size,Automotive Infotainment Market share,Automotive Infotainment Market growth,Automotive Infotainment Market insights