header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van Machine Learning as a Service (MLaaS) zal naar verwachting 304,82 miljard dollar bereiken met een CAGR van 36,20 in 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 19, 2023 6:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor Machine Learning as a Service (MLaaS) naar verwachting een CAGR van 36,20 registreren van 2023 tot 2032 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan 304,82 miljard USD in 2032. De MLaaS-markt (Machine Learning as a Service) heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door de toenemende vraag naar oplossingen voor machinaal leren in verschillende sectoren. MLaaS verwijst naar het aanbieden van machine learning-mogelijkheden als een cloud-gebaseerde dienst, waardoor organisaties de kracht van machine learning kunnen benutten zonder te hoeven investeren in dure infrastructuur of het inhuren van gespecialiseerde datawetenschappers.

Belangrijkste spelers

  • Google (VS)
  • BigML (VS)
  • Microsoft (VS)
  • IBM (VS)
  • Amazon Web Services (VS)
  • AT & T (Verenigde Staten)
  • ai (Canada)
  • Yottamine Analytics (VS)
  • Ersatz Labs Inc. (Verenigde Staten)
  • Sift Science Inc. (VS)

Download gratis voorbeeld PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2505

Omvang van het rapport – Machine Learning as a Service (MLaaS) Market:

Rapportgegevens

Details

Marktomvang in 2032

304,82 miljard USD

CAGR tijdens 2023-2032

36.20%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032


Koop dit eersteklas rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2505

Segmentatie van de markt

Machine Learning as a Service (MLaaS) markt is gesegmenteerd in Component, Organisatiegrootte, Toepassing, Eindgebruiker

Component: Software tools , Cloud API’s , Webgebaseerde API’s , Machine Learning as a Service (MLaaS)

Toepassing: Netwerkanalyse, Voorspellend Onderhoud, Augmented Reality, Marketing en Reclame, Risicoanalyse, Fraude Detectie

Grootte : Grote onderneming , Kleine & Middelgrote onderneming

Eindgebruiker: Productie, Gezondheidszorg, BFSI, Transport, Overheid, Detailhandel

Volledig rapport raadplegen:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/machine-learning-as-a-service-market-2505

Regionale analyse

Noord-Amerika is een dominante markt voor MLaaS, voornamelijk gedreven door de aanwezigheid van grote technologiebedrijven, een sterk startup ecosysteem en een hoge mate van technologie-adoptie. Vooral de Verenigde Staten hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van de MLaaS-markt in deze regio.

Europa heeft een aanzienlijke groei doorgemaakt in de MLaaS-markt, met landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk als koplopers. De focus van de regio op digitale transformatie en de aanwezigheid van verschillende technische industrieën, waaronder financiën, gezondheidszorg en productie, hebben bijgedragen aan de adoptie van MLaaS-oplossingen.

De regio Azië-Pacific heeft zich ontpopt als een veelbelovende markt voor MLaaS, gedreven door snelle technologische vooruitgang, toenemende digitaliseringsinspanningen en een groeiend startup ecosysteem. Landen als China, Japan, India en Zuid-Korea lopen voorop bij de invoering van MLaaS, met een bijzondere nadruk op sectoren als e-commerce, fintech en telecommunicatie.

Gerelateerde artikelen:

Onderzoeksrapport stemassistent markt – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport Vast-Mobiel Convergentiemarkt – Wereldwijde prognose tot 2030

Web Scraper Software Marktonderzoek Rapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Machine Learning as a Service (MLaaS) Market,Global Machine Learning as a Service (MLaaS) Market,Machine Learning as a Service (MLaaS) Market Size,Machine Learning as a Service (MLaaS) Market Share,Machine Learning as a Service (MLaaS) Market Demand