header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ZigBee marktomvang tot USD 12,9 miljard, met een CAGR van 6,69 tot 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 19, 2023 9:00 PM ET

Marktoverzicht:

De wereldwijde ZigBee markt werd gewaardeerd op USD 12,9 miljard in 2030 en zal naar verwachting groeien met een CAGR van 6,69rom 2023 tot 2030. De toenemende vraag naar slimme thuisoplossingen is een van de belangrijkste factoren die de groei van de ZigBee markt stimuleren. Slimme huizen worden steeds populairder omdat mensen op zoek zijn naar manieren om hun huizen te automatiseren en energiezuiniger te maken. ZigBee is een geschikte technologie voor smart home toepassingen omdat het een laag energieverbruik heeft en betrouwbaar is.

De toenemende toepassing van ZigBee in industriële automatiseringstoepassingen is een andere belangrijke factor die de groei van de markt stimuleert. ZigBee wordt gebruikt in verschillende industriële automatiseringstoepassingen, zoals het traceren van activa, bewaking op afstand en voorspellend onderhoud. Het vermogen van ZigBee om goedkope, betrouwbare en veilige draadloze connectiviteit te bieden maakt het een aantrekkelijke keuze voor industriële automatiseringstoepassingen.

Belangrijkste spelers:

De ZigBee markt heeft verschillende belangrijke spelers die actief betrokken zijn bij de ontwikkeling en levering van ZigBee-apparaten en -diensten. Enkele van de belangrijkste spelers op de ZigBee markt zijn:

  • Silicon Laboratories Inc.
  • Texas Instruments Inc.
  • NXP Halfgeleiders N.V.
  • Huawei Technologies Co. Ltd.
  • Atmel Corporation
  • Digi International Inc.
  • STMicro-elektronica N.V.
  • EnOcean GmbH
  • OSRAM GmbH
  • Schneider Electric SE

Over het geheel genomen biedt de segmentatie van de ZigBee markt een beter begrip van de marktdynamiek en helpt bij het ontwikkelen van gerichte marketingstrategieën om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van verschillende marktsegmenten.

Klik hier voor een Premium rapport

Omvang van het rapport – ZigBee markt:

Rapportgegevens

Details

Marktomvang in 2030

USD 12,9 miljard

CAGR tijdens 2023-2030

6.69%

Basisjaar

2022

Prognose

2022-2030

Segmentatie van de markt:

De wereldwijde ZigBee markt wordt gesegmenteerd op basis van standaard, toepassing en regio.

Standaard

De ZigBee markt wordt gesegmenteerd in ZigBee, ZigBee PRO, ZigBee RF4CE, ZigBee IP, ZigBee afstandsbediening 2.0, en ZigBee 3.0. ZigBee is de meest gebruikte standaard in de ZigBee markt. ZigBee PRO is een nieuwere standaard die verbeterde prestaties en beveiliging biedt. ZigBee RF4CE is een standaard voor afstandsbedieningen. ZigBee IP is een standaard waarmee ZigBee apparaten over IP netwerken kunnen communiceren. ZigBee remote control 2.0 is een nieuwe standaard die verbeterde prestaties en beveiliging biedt voor remote control toepassingen. ZigBee 3.0 is de nieuwste standaard in de ZigBee markt en biedt een aantal nieuwe functies, zoals een groter bereik en betere beveiliging.

Naar toepassing

De ZigBee markt is onderverdeeld in domotica, industriële automatisering, telecommunicatiediensten, gezondheidszorg en overige. Domotica is het grootste toepassingssegment in de ZigBee markt. ZigBee wordt gebruikt in verschillende domotica-applicaties, zoals slimme verlichting, slimme thermostaten en slimme sloten. Industriële automatisering is een ander belangrijk toepassingssegment voor ZigBee. ZigBee wordt gebruikt in verschillende industriële automatiseringstoepassingen, zoals het volgen van activa, bewaking op afstand en voorspellend onderhoud.

Per regio

De wereldwijde ZigBee markt is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika is de grootste markt voor ZigBee. De toenemende toepassing van smart home oplossingen in Noord-Amerika stimuleert de groei van de ZigBee markt in deze regio. Europa is een andere belangrijke markt voor ZigBee. De toenemende toepassing van ZigBee in industriële automatiseringstoepassingen stuwt de groei van de ZigBee markt in Europa. Azië-Pacific is de snelst groeiende markt voor ZigBee. De toenemende vraag naar smart home oplossingen en de toenemende toepassing van ZigBee in industriële automatiseringstoepassingen stimuleren de groei van de ZigBee markt in Azië-Pacific.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Regionale analyse:

De wereldwijde ZigBee markt laat veelbelovende groeivooruitzichten zien in verschillende regionale markten, namelijk Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Latijns-Amerika. Laten we ons verdiepen in een beknopte analyse van de bijdragen van elke regio aan de ZigBee markt:

Noord-Amerika: Met een dominant marktaandeel dankt Noord-Amerika zijn succes aan de wijdverspreide toepassing van IoT-apparaten en smart home-technologieën. De regio is met name een hub voor belangrijke spelers zoals Texas Instruments, Silicon Labs en NXP Semiconductors, wat de expansie van de ZigBee markt in dit gebied ondersteunt.

Europa: De Europese markt kent een significante groei als gevolg van het toenemende gebruik van slimme huizen en proactieve overheidsinitiatieven ter bevordering van energie-efficiëntie. De aanwezigheid van grote spelers in de sector, zoals Schneider Electric, Philips Lighting en Siemens AG, stimuleert de vooruitgang van de markt in deze regio.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de hoogste jaarlijkse groei (CAGR) realiseren tijdens de prognoseperiode, dankzij de stijgende populariteit van slimme huizen en de snelle invoering van industriële automatisering in landen als China en Japan. De markt wordt aanzienlijk beïnvloed door grote spelers zoals Huawei Technologies, Xiaomi Corporation en Samsung Electronics.

Midden-Oosten & Afrika: In de regio Midden-Oosten & Afrika zit de ZigBee markt in een opwaartse trend als gevolg van de stijgende vraag naar smart home technologieën en toegenomen overheidssteun voor energie-efficiënte initiatieven.

Latijns-Amerika: De Latijns-Amerikaanse markt kent een opmerkelijke groei en dankt zijn succes aan de toenemende toepassing van IoT-apparaten en smart home-technologieën, met name in landen als Brazilië en Mexico.

Over het geheel genomen vertoont de ZigBee markt een robuuste groei in alle regio’s, voornamelijk gedreven door de wijdverspreide toepassing van IoT-apparaten en de toenemende vraag naar veilige en efficiënte draadloze communicatie in verschillende toepassingen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) ZigBee markt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/zigbee-market-2617

Zigbee marktvooruitzichten:

De Zigbee markt zal naar verwachting aanzienlijk groeien in de komende jaren. De groei van de markt wordt gestimuleerd door de toenemende vraag naar slimme thuisapparaten en de toenemende toepassing van Zigbee in industriële automatisering en toepassingen in de gezondheidszorg. De markt zal de komende jaren naar verwachting worden gedomineerd door Noord-Amerika en Europa. Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende markt voor Zigbee zijn.

Blader door de Japanse taalversie van de ZigBee Markt

Conclusie:

De Zigbee markt is een veelbelovende markt met een aanzienlijk groeipotentieel. De markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar slimme thuisapparaten en de groeiende toepassing van Zigbee in industriële automatisering en toepassingen in de gezondheidszorg. De markt zal de komende jaren naar verwachting worden gedomineerd door Noord-Amerika en Europa. Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende markt voor Zigbee zijn.

Gerelateerde rapporten:

De markt voor kunstmatige intelligentie in het onderwijs zal tegen 2030 23,82 miljard USD bereiken met een AGR van 38,00

Platform-as-a-Service (PaaS) markt zal naar verwachting 290,2 miljard dollar bereiken in 2030

Facility Management Services-markt zal naar verwachting USD 1323,61 miljard bereiken met een AGR van 7,73 in 2030

De markt voor identiteits- en toegangsbeheer zal naar verwachting 35,00 miljard dollar bereiken in 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  ZigBee Market,ZigBee Market Share,ZigBee Market Trends,ZigBee Market Insights,ZigBee Market Report,ZigBee Market Research,ZigBee Market Overview,ZigBee Market Growth