header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Met een groeipercentage van 13,20%: Markt voor energiebeheersystemen voor gebouwen genereert inkomsten van $15,9 miljard in 2030

Jul 21, 2023 10:00 PM ET

Gebouwenergiebeheersysteem (BEMS): marktoverzicht:

Energiebeheersystemen voor gebouwen (BEMS) zijn computersystemen die de elektrische en mechanische apparatuur van een gebouw bewaken en regelen. Ze worden gebruikt om het energieverbruik te optimaliseren, de bedrijfskosten te verlagen en het comfort van de bewoners te verbeteren.

De wereldwijde Building Energy Management System-markt zal tijdens de prognoseperiode een CAGR van 13,20 registreren en zal naar schatting USD 15,9 miljard bedragen in 2032.

Marktspelers voor energiebeheersystemen voor gebouwen:

Enkele van de toonaangevende spelers op de wereldwijde BEMS-markt zijn:

  • Honeywell International
  • Johnson Controls
  • Schneider Electric
  • Siemens
  • ABB
  • Eaton
  • Legrand
  • Emerson Electric
  • Verenigde Technologieën
  • Delta-besturingen

Download gratis een PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11848

Drijfveren voor de markt:

  • Stijgende energieprijzen: De energiekosten stijgen en dit zet bedrijven en organisaties ertoe aan manieren te zoeken om hun energieverbruik te verminderen. BEMS kunnen helpen om dit te bereiken door het optimaliseren van energiegebruik en het verminderen van afval.
  • Toenemend milieubewustzijn: Er is een groeiend bewustzijn van de milieu-impact van energieverbruik. Bedrijven en organisaties zijn steeds meer op zoek naar manieren om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. BEMS kan hierbij helpen door de energie-efficiëntie te verbeteren en de uitstoot te verminderen.
  • Overheidsvoorschriften: Regeringen over de hele wereld introduceren regelgeving die bedrijven en organisaties verplicht om hun energie-efficiëntie te verbeteren. BEMS kan helpen om aan deze voorschriften te voldoen en boetes te vermijden.

Markttrends:

  • De toenemende toepassing van slimme gebouwen: Slimme gebouwen zijn uitgerust met sensoren en andere apparaten die gegevens verzamelen over energieverbruik. Deze gegevens kunnen door BEMS worden gebruikt om het energieverbruik te optimaliseren en verspilling te verminderen.
  • De groei van het internet der dingen (IoT): Het IoT verbindt apparaten en systemen op nieuwe manieren. Dit creëert nieuwe mogelijkheden voor BEMS om gegevens te verzamelen en de energie-efficiëntie te verbeteren.
  • De ontwikkeling van nieuwe technologieën: Nieuwe technologieën, zoals kunstmatige intelligentie en machine learning, worden ontwikkeld om de efficiëntie van BEMS te verbeteren.

Koop dit rapport (128 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en figuren):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11848

Segmentatie van de Building Energy Management System markt:

De wereldwijde BEMS markt is gesegmenteerd per component, toepassing, type en regio.

  • Naar component: De markt is onderverdeeld in software, hardware en diensten. Het softwaresegment is het grootste segment, omdat het de software omvat die het BEMS bestuurt en bewaakt.
  • Naar toepassing: De markt is onderverdeeld in HVAC, verlichting, stroom en andere. Het HVAC-segment is het grootste segment, omdat dit het grootste deel van het energieverbruik in gebouwen voor zijn rekening neemt.
  • Naar type: De markt is onderverdeeld in bedraad en draadloos. Het bekabelde segment is het grootste segment, omdat het betrouwbaarder en veiliger is.
  • Naar regio: De markt is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika. Noord-Amerika is de grootste markt voor BEMS, gevolgd door Europa en Azië-Pacific.

Uitdagingen voor de markt:

  • De hoge kosten van BEMS zijn een grote uitdaging voor de markt. BEMS kunnen duur zijn om te installeren en te onderhouden. Dit kan een barrière vormen voor sommige bedrijven en organisaties.
  • Het gebrek aan bewustzijn over BEMS is een andere uitdaging voor de markt. Veel bedrijven en organisaties zijn zich niet bewust van de voordelen van BEMS. Dit kan de adoptie van BEMS in de markt vertragen.

Verkrijg de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/building-energy-management-system-market-11848

Building Energy Management System Industrie Vooruitgang:

September 2022: De tweede editie van IBM’s LinuxONE-server werd uitgebracht; het is een zeer schaalbaar Linux- en Kubernetes-gebaseerd platform dat is ontworpen om duizenden applicaties op één apparaat uit te voeren.

Juli 2022: Het Flow Consortium, dat wordt gefinancierd door de Europese Unie, en Eaton werken samen aan het ontwerp en de demonstratie van een geïntegreerde oplaadinfrastructuur voor elektrische voertuigen.

Meest recente rapporten: –

  1. Metaverse marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030
  2. Zero-Touch Provisioning-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032
  3. Insurtech markt onderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2032
  4. Marktonderzoeksrapport videostreaming – wereldwijde prognose 2030
  5. Augmented Reality (AR) Marktonderzoeksrapport- Wereldwijde voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Building Energy Management System Market,Building Energy Management System,Building Energy Management System Industry,Building Energy Management System Market Size,Building Energy Management System Market Share,Building Energy Management System Market Growth,BEMS Market