header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De C4ISR-markt wordt gedreven door een snel stijgende vraag naar asymmetrische oorlogsvoering met een gezonde CAGR van ~4,01 tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Jul 21, 2023 2:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde C4ISR-markt naar verwachting een CAGR van ~4,01 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 119,8 miljard in 2030.

De C4ISR-markt (Command, Control, Communications, Computers, Intelligence, Surveillance en Reconnaissance) verwijst naar de integratie van verschillende technologieën en systemen waarmee militaire en defensieorganisaties informatie kunnen verzamelen en analyseren, geïnformeerde beslissingen kunnen nemen en effectieve communicatie kunnen onderhouden in complexe operationele omgevingen. Het omvat een breed scala aan mogelijkheden, waaronder sensoren, communicatienetwerken, informatieverwerking en commando- en controlesystemen. De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de C4ISR-markt. Terwijl de defensie-uitgaven en investeringen in militaire technologie relatief stabiel bleven, heeft de pandemie de wereldwijde toeleveringsketens verstoord en de productie- en aankoopprocessen vertraagd. De lockdown-maatregelen en reisbeperkingen die door veel landen werden opgelegd, hadden ook invloed op de installatie en inzet van C4ISR-systemen. Daarnaast vormden de verschuiving naar werken op afstand en de toegenomen afhankelijkheid van virtuele communicatietechnologieën uitdagingen en kansen voor de ontwikkeling en toepassing van innovatieve C4ISR-oplossingen.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1241

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Northrop Grumman, Lockheed Martin Corporation, Harris Corporation, Raytheon Company, Thales Group, BAE Systems, Hales Group, Elbit Systems Ltd, Grumman Corporation, Rockwell Collins, L-3 Technologies Inc en Harris Corporation.

Marktsegmentatie

De wereldwijde C4ISR-markt is onderverdeeld in systemen en toepassingen.

Op basis van systeem: Commando, Controle, Communicatie, Computers, Intelligentie, Surveillance en Verkenning

Naar toepassing: Te land, in de lucht, op zee en in de ruimte

Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de markt vanwege de sterke defensie-infrastructuur en aanzienlijke investeringen in militaire moderniseringsprogramma’s. Europa heeft een aanzienlijk marktaandeel dankzij de defensie-uitgaven van landen als het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland.

Volledig rapport raadplegen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/c4isr-market-1241

De regio Azië-Pacific maakt een snelle groei door dankzij de stijgende defensiebudgetten in landen als China en India. Het Midden-Oosten en Afrika dragen ook bij aan de markt door aanhoudende conflicten en zorgen over de veiligheid. Latijns-Amerika heeft een kleiner marktaandeel, maar laat groeipotentieel zien door de toegenomen defensie-uitgaven in landen als Brazilië en Mexico.

Gerelateerde rapporten:

Space Situational Awareness (SSA) marktrapport: Information by Offering (Services and Software), Object (Mission-Related Debris, Rocket Bodies, Fragmentation Debris, Functional Spacecraft, Non-Functional Spacecraft and others), End User (Commercial and Government & Military) and Region (North America, Europe, Asia-Pacific, Middle East & Africa and Latin America) – Forecast till 2030.

Unmanned Traffic Management Market Research Report Information Per Component (Hardware, Service en Software), Per Type (Beeldsensor, Bewegingssensor, Nabijheidssensor, Druksensor, Magnetometer, Vochtigheidssensor, Temperatuursensor, Aanrakingssensor, Versnellingsmeter, Gyroscoop, Stromingssensor en andere), Per Technologie (Wi-Fi, Bluetooth, ZigBee, NFC, Z-Wave, RFID en andere), Per Verticaal (Industrieel IoT, Consumenten IoT, Commercieel IoT) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld)-Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, en helpt zo uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  C4ISR market,C4ISR industry,Global C4ISR Market,Global C4ISR industry