header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De militaire satellietmarkt wordt gedreven door de groeiende bezorgdheid over de veiligheid van militaire communicatie groeit met een gezonde CAGR van ~4,90 tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2032.

Jul 23, 2023 7:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor militaire satellieten naar verwachting een CAGR van ~4,90om 2023 tot 2032 registreren en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 54,6 miljard vertegenwoordigen.

De militaire satellietmarkt verwijst naar de sector die zich bezighoudt met het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en inzetten van satellieten voor militaire doeleinden. Deze satellieten worden gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder communicatie, verkenning, bewaking, navigatie en het verzamelen van inlichtingen.

De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de militaire satellietmarkt. Terwijl de vraag naar satellietgebaseerde communicatie- en bewakingscapaciteiten is toegenomen vanwege de behoefte aan operaties op afstand en veilige verbindingen, heeft de pandemie de toeleveringsketens, productieprocessen en tijdschema’s van projecten verstoord. Reisbeperkingen en sociale afstandsmaatregelen hebben ook het vermogen om satellietlanceringen en aanverwante activiteiten uit te voeren beïnvloed. Daarnaast hebben budgettaire beperkingen als gevolg van de economische gevolgen van de pandemie geleid tot een heroverweging van de prioriteiten voor militaire uitgaven, wat gevolgen kan hebben voor de aanschaf van nieuwe satellieten en aanverwante technologieën.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1253

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Viasat Inc. (VS). AeroVironment (VS), Thales Group (Frankrijk), The Boeing Company (VS), SpaceX (VS), Lockheed Martin Corporation (VS), GE Aviation (VS), Raytheon Company (VS), Northrop Grumman Corporation (VS).

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor militaire satellieten is onderverdeeld in baansoorten, ladingstypes, satelliettypes, systemen en toepassingen.

Gebaseerd op orbit type: Lage baan om de aarde en middelhoge baan om de aarde Geosynchrone baan

Gebaseerd op type nuttige lading: Communicatielading, Navigatielading, Beeldlading en Andere

Gebaseerd op Satelliettype: Kleine satelliet en middelzware tot zware satelliet

Gebaseerd op systeem: Elektro-Optische/Infraroodsensor (EO/IS), Radar en SATCOM

Gebaseerd op toepassing: ISR, communicatie en navigatie

Regionale analyse

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, neemt een dominante positie in op de markt vanwege de aanzienlijke defensie-uitgaven en geavanceerde satelliettechnologieën. Europa is ook opvallend aanwezig op de markt, vooral door landen als Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Volledig rapport raadplegen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/military-satellite-market-1253

Azië-Pacific kent een snelle groei, met landen als China en India die investeren in hun militaire satellietcapaciteiten. In het Midden-Oosten en Afrika neemt de vraag naar militaire satellieten toe als gevolg van zorgen over de veiligheid en regionale conflicten. Latijns-Amerika heeft een relatief kleiner marktaandeel, maar landen als Brazilië en Argentinië zijn actief betrokken bij de ontwikkeling van hun militaire satellietprogramma’s.

Gerelateerde rapporten:

Space Battery Market Research Report Information Per Orbit Type (Low Earth Orbit, Medium Earth Orbit, Geosynchrone Orbit en anderen), Per Materiaal (Nikkel-gebaseerde Batterij, Lithium-gebaseerde Batterij, Zilver-Zink Batterij, anderen), Per Platform (Communicatie, Aardobservatie, Militaire Surveillance, wetenschap, navigatie en andere), op energietype (minder dan 100 WH/KG, 100-150 WH/KG, meer dan 150 WH/KG), op functie (primaire batterij, secundaire batterij), op toepassing (satelliet, lanceervoertuigen en andere) en op regio (Noord-Amerika, Europa, Azië) Wereldwijde voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport over demarkt voor aardobservatiesatellieten informatie per toepassing (infrastructuur, milieumonitoring, energie, monitoring van natuurlijke hulpbronnen, maritiem, rampenbeheer, & andere), laadvermogen en regio – wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, en helpt zo uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Military Satellite Market,Military Satellite industry,Global Military Satellite Market