header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van contractbeheer zal naar verwachting toenemen met 13,60 AGR, tot USD 2940,36 miljard in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 24, 2023 5:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal het marktaandeel van Contract Management naar verwachting stijgen van USD 998,01 miljard in 2022 tot USD 2940,36 miljard in 2030, met een voorspelde CAGR van 13,60 van 2022 tot 2030. De markt wordt gedreven door de toenemende complexiteit van contracten, de behoefte aan compliance en de groeiende toepassing van contractbeheersoftware.

Contractbeheer is het proces van het beheren van alle aspecten van een contract, van creatie tot uitvoering en beëindiging. Dit omvat taken zoals het opstellen van contracten, contractonderhandelingen, contractuitvoering, contractbeheer en contractbeëindiging.

Klik hier om het beste rapport te krijgen op:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8551

Contractbeheer markt reikwijdte:

Oplossingen voor contractbeheer, ook bekend als contract lifecycle management, omvatten het beheer van contracten met partners, klanten, verkopers en werknemers. Het is een veilige, webgebaseerde tool die wordt gebruikt om de effectiviteit van het contractontwikkelingsproces en de betaling van claims en onkosten te beheren en te verbeteren. Dit kan worden gekarakteriseerd als de elektrische tegenhanger van de vulkast.

Dominante spelers op de Contract Management Markt zijn:

  • ConvergePoint Inc.
  • Ultria
  • Determine
  • GEP
  • Trackado
  • Contract Logix LLC.
  • SpringCM
  • Concord
  • Apttus Corporation
  • SecureDocs Inc.
  • Zycus Inc.
  • SAP
  • IBM
  • Icertis

Koop dit rapport (141 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8551

USP van de markt omvat uitsluitend:

Marktdrivers

Volgens het rapport van MRFR wordt het marktaandeel van contractbeheer gedreven door verschillende factoren. Enkele van deze factoren zijn de toenemende vraag naar flexibel contractbeheer, de complexiteit die wordt veroorzaakt door de verscheidenheid aan verkoop- en licentiemodellen, wijzigingen in de naleving, de toename van wereldwijde fusie- en overnameactiviteiten om het productportfolio uit te breiden en de wereldwijde aanwezigheid van bedrijven te stimuleren, de ontwikkeling van nieuwe producten met behulp van geavanceerde analyses en AI, en aanzienlijke investeringen door grote spelers.

Aan de andere kant kan het wereldwijde marktaandeel in contractbeheer tijdens de prognoseperiode worden beperkt door een tekort aan hooggekwalificeerd personeel, een hoog risico op cyberaanvallen en de hoge softwarekosten voor kleine en middelgrote bedrijven.

Segmentatie van de markt in het onderzoek:

In het MRFR-rapport wordt de nadruk gelegd op een uitgebreide analyse van de wereldwijde contractmanagementmarkt op basis van verticalen, organisatiegrootte, inzet en component.

De wereldwijde contractmanagementmarkt is onderverdeeld in diensten en oplossingen op basis van component. De dienstencomponent is weer onderverdeeld in ondersteunings- en onderhoudsdiensten en implementatie- en integratiediensten. In de loop van de prognose zal het oplossingensegment de markt domineren. Verwacht wordt dat de contractbeheerdienst zal groeien met een snelle CAGR. Implementatie- en integratiediensten zullen tijdens de prognoseperiode een sterke groei doormaken binnen de dienstenmarkt.

De wereldwijde markt voor contractbeheer is onderverdeeld in cloud-gebaseerde en on-premises segmenten op basis van inzet. In de loop van de prognose zal de cloudsector de markt domineren. Dit komt door het grote aantal eindgebruikers dat kiest voor cloudgebaseerde implementatie vanwege de betaalbaarheid en schaalbaarheid, waardoor de behoefte aan cloudgebaseerde contractbeheersystemen toeneemt.

De wereldwijde markt voor contractbeheer is onderverdeeld in grote en kleine en middelgrote bedrijven op basis van de grootte van het bedrijf. Aangezien zij een groter aandeel hebben, met name in sectoren zoals de BFSI en de gezondheidszorg, zal het segment van grote ondernemingen de markt leiden in de projectieperiode.

BFSI, onderwijs, consumentengoederen, IT en communicatie, productie, gezondheidszorg en andere verticale sectoren vormen samen de wereldwijde contractmanagementsector. Tijdens de projectieperiode zal de gezondheidszorg het grootste deel van de markt in handen hebben.

Verkrijg de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/contract-management-market-8551

Regionale analyse

Noord-Amerika regeert markt voor contractbeheer

Het Midden-Oosten en Afrika (MEA), Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Azië-Pacific vormen twee helften van de wereldwijde markt voor contractbeheer. In de loop van de voorspelling zal Noord-Amerika deze markten domineren. De aanwezigheid van verschillende belangrijke spelers, belangrijke spelers die zwaar investeren in onderzoek en ontwikkeling, de aanwezigheid van goed ontwikkelde sectoren zoals gezondheidszorg, IT en BFSI, de toepassing van moderne technologie, een goed ontwikkelde infrastructuur, de hoge levensstandaard in de VS, technologische vooruitgang en strenge overheidsvoorschriften dragen allemaal bij aan de behoefte van meer industriële verticals om nieuwe technologieën in te zetten. Daarnaast dragen strenge overheidsvoorschriften, een bloeiende productiesector in de VS, hogere productiviteit, het gebruik van nieuwe technologieën, dalende gasprijzen, stijgende arbeidskosten, betere bescherming van intellectueel eigendom voor bedrijven en het bestaan van zowel dienstverlenende als productiesectoren bij aan de groei van de markt.

Europa heeft op één na grootste aandeel in markt voor contractbeheer

Door de stijgende vraag in de sectoren consumptiegoederen, onderwijs, productie en gezondheidszorg zal Europa naar verwachting het op een na grootste aandeel hebben in de wereldwijde markt voor contractbeheer tijdens de prognoseperiode. Het grootste marktaandeel zal in handen zijn van het Verenigd Koninkrijk, gevolgd door Duitsland en Frankrijk.

APAC groeit snel

In de loop van de prognose zal Azië-Pacific naar verwachting een snelle groei doormaken in de wereldwijde markt voor contractbeheer. De groeiende toepassing van geavanceerde technologieën, een toename van het aantal bedrijven en hun behoefte om veel contacten efficiënt te beheren vanaf één locatie, zich ontwikkelende economieën, stijgende BBP’s van naties, gestage groei, het bestaan van een verscheidenheid aan verwerkende industrieën, verbeteringen die door de overheid zijn aangebracht om investeringsideeën te verbeteren, stijgende productieuitgaven en de aanwezigheid van nieuwe technologieën dragen allemaal bij aan de wereldwijde contractmanagementindustrie.

Toprapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Contract Management Market Share,Contract Management Industry,ontract Management Market Analysis,Contract Management Market Size