header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Overzicht marktsegmenten vacuümpompen 2023: Wereldwijde omvang, aandeel, verkoop, belangrijkste spelers, technologie en trends, prognose 2030

Jul 24, 2023 1:00 PM ET

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future zal de markt voor vacuümpompen stijgen van een waardering van USD 5,5 miljard in 2023 tot USD 8,0 miljard in 2032, terwijl er tussen 2023 en 2032 een groei is van 4,90 miljard.

Overzicht van de vacuümpompenmarkt

Een vacuümpomp is een machine die gasmoleculen uit een gesloten ruimte stoot om een gedeeltelijk vacuüm te creëren. Een gedeeltelijke onderdruk wordt gecreëerd in een vat door vacuümpompen, wat hun belangrijkste taak is. Het heeft een breed scala aan toepassingen, waaronder in kanteltanks, voortgestuwde straalvliegtuigen, chemische en petrochemische verwerking en assemblagemachines. Ondersteuning voor mechanische apparaten wordt geleverd door hoover. Deze pomp kan bijvoorbeeld worden geïnstalleerd op de motoren van diesel- en hybride auto’s. Er zal de komende jaren veel vraag zijn naar vacuümpomptechnologie, gezien de stijgende verkoop van halfgeleiders wereldwijd.

Concurrentielandschap van de markt:

Om hun aanwezigheid op de markt te vergroten, maken leveranciers gebruik van verschillende technieken, waaronder product-/dienstlanceringen, geografische groei, strategische allianties, partnerschappen, fusies en overnames. De belangrijkste bedrijven in de vacuümpompenindustrie zijn,

  • Atlas CoVacuum pumpo AB
  • Becker Pompen Corporation
  • Busch Vacuüm Oplossingen
  • Ebara Corporation
  • Flowserve
  • GlobalVac & Lucht
  • Graham
  • Ingersoll Rand
  • Pfeiffer Vacuum GmbH
  • ULVAC Inc.

PDF-voorbeeld aanvragen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11708

De vraag naar HVAC-vacuümpompen is ook aanzienlijk gestegen als gevolg van de stijgende behoefte aan HVAC-systemen. Bovendien stijgt de behoefte aan verwarmings- en koelapparatuur. Pompen zijn ook cruciaal in HVAC-systemen omdat ze water en andere vloeistoffen verplaatsen door verbindingen, machines en leidingen. Al deze elementen stimuleren daarom de ontwikkeling van de HVAC-pompsector.

Segmentatie van de markt

Naar smering

Zowel droge als natte vacuümpompen zijn opgenomen in de marktsegmentatie op basis van smering. Het droge subsegment domineerde de wereldmarkt en droeg bij aan meer dan de helft van de inkomsten in 2022.

Naar druk

Lage vacuümpompen, middelhoge vacuümpompen, hoge vacuümpompen, ultrahoge vacuümpompen en extreem hoge vacuümpompen zijn de verschillende op druk gebaseerde segmenten. Voorspeld wordt dat de markt voor hoogvacuümpompen zich tot 2027 met ongeveer 5% zal ontwikkelen, waardoor deze markt het snelst zal groeien.

Naar eindgebruiker

Automotive, chemie en petrochemie, lucht- en ruimtevaart en defensie, olie en gas, gezondheidszorg en farmacie, en andere zijn de belangrijkste eindgebruikers.

Regionaal inzicht

In de verwachte periode zal Azië-Pacific de belangrijkste markt voor vacuümpompen zijn. De groeiende investeringen in eindgebruikerssectoren zoals olie en gas, chemische industrie en energieopwekking hebben een aanzienlijke invloed op de vacuümpompenmarkt in de regio Azië-Pacific. Landen als China en India omvatten oliezanden, die veel voorkomen in het gebied. Bovendien had de Indiase markt voor vacuümpompen het hoogste groeipercentage in de regio Azië-Pacific, terwijl de Chinese markt voor vacuümpompen het grootste marktaandeel had.

Vraag naar maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/11708

Aan de andere kant ziet de verkoop van auto-ac vacuümpompen ook een piek als gevolg van de stijgende verkoop van personenauto’s. Kenmerken van personenauto’s zoals hun aantrekkelijke ontwerpen, compacte afmetingen en redelijke prijzen hebben geleid tot een sterke verkoop en een grotere vraag van consumenten. De groei van de middenklasse en de stijgende levensstandaard in opkomende economieën hebben invloed op de verkoop van personenauto’s. De beschikbaarheid van voertuigen tegen concurrerende prijzen verandert het aankooppatroon van klanten. Het hoge gebruik van vacuümpompen in de auto-industrie kan ook worden toegeschreven aan de toenemende technologische vooruitgang en de vraag van consumenten naar autonome voertuigen.

Andere gerelateerde rapporten:

OnderzoeksrapportLagersmarkt – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Wereldwijd onderzoeksrapport overoff-roadapparatuur – voorspelling tot 2030

Wereldwijd marktonderzoeksrapport overmechanisch handgereedschap – voorspelling voor 2030

Tire Curing Press markt onderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport over demarkt voor landbouwapparatuur – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

ContactMarket Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Vacuum Pumps Market Manufacturers,Vacuum Pumps Market Sales,Vacuum Pumps Market Trends,Vacuum Pumps Market Revenue