header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor synthetische bewaking zal groeien met een CAGR van 9,61% en tegen 2032 ongeveer 2,51 miljard USD bereiken Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 24, 2023 7:00 PM ET

Marktsynopsis:

Synthetische monitoring is een techniek die wordt gebruikt om echte gebruikersinteracties met applicaties, websites of systemen te simuleren om hun prestaties te controleren en eventuele problemen of potentiële problemen op te sporen. Hierbij worden synthetische transacties gegenereerd die het gedrag van gebruikers nabootsen en worden de responstijd, beschikbaarheid en functionaliteit van de bewaakte systemen gemeten. De markt voor synthetische monitoring zou tussen 2023 en 2032 kunnen groeien met een snelheid van 9,61. De markt voor monitoringtype zal tegen het einde van het jaar 2032 ongeveer 2,51 miljard dollar bereiken.

Synthetische monitoring vindt toepassingen in verschillende sectoren, waaronder e-commerce, bankieren, gezondheidszorg en IT. Het helpt organisaties proactief knelpunten in de prestaties te identificeren en op te lossen, gebruikerservaringen te optimaliseren en de betrouwbaarheid van kritieke systemen te garanderen. Door gebruikersinteracties vanaf verschillende locaties en apparaten te simuleren, stelt synthetische monitoring bedrijven in staat om prestatieproblemen op te sporen en aan te pakken voordat ze echte gebruikers beïnvloeden.

Concurrentielandschap van de markt:

De toonaangevende bedrijven in de sector van synthetische monitoring zijn onder andere

  • RF Micro Devices Corporation
  • Osram Opto-semiconductors
  • Cree
  • Toshiba
  • Gallia Halfgeleider
  • ROHM Bedrijf Limited
  • NXP Halfgeleiders
  • Philips
  • Nichia Corporation.

Download gratis PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5608

Omvang van het rapport –
Synthetische monitoringmarkt:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang tegen 2032

USD 2,51 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

9.61%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032


Segmentatie van de markt:

Naar diensten:

De diensten in de markt omvatten Managed Services, Consulting Services, Implementatie Services, Training en Support Services

Op Type Monitoring:

Het Bewakingstype omvat Web Applicatie Bewaking, Mobiele Applicatie Bewaking, API Bewaking en Software as a Service

Op Apparaatdiensten:

De Apparaatdiensten omvatten On-Premise en On-Cloud

Op Toepassing:

Eindgebruiker: Competitive Bench, Marking en Service-Level Agreements

Koop dit Premium rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5608

Mei 2023:

Wolters Kluwer, een toonaangevende leverancier van softwareoplossingen voor juridische, regelgevende en zakelijke professionals, heeft een recente ontwikkeling doorgemaakt. Het bedrijf introduceerde een verbeterde oplossing voor synthetische monitoring die AI-gestuurde analyses integreert voor nauwkeurigere inzichten in prestaties en snellere oplossing van problemen.

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

Er zijn drie belangrijke drijvende factoren voor de markt voor synthetische monitoring. Ten eerste vereisen de toenemende afhankelijkheid van digitale kanalen en de groeiende complexiteit van applicaties en systemen robuuste monitoringoplossingen om optimale prestaties te garanderen. Ten tweede drijft de noodzaak om uitzonderlijke gebruikerservaringen te leveren en de klanttevredenheid te behouden de vraag naar synthetische monitoringtools. Tot slot maakt de opkomst van cloud-gebaseerde applicaties en microservices architectuur continue monitoring noodzakelijk om de goede werking van gedistribueerde systemen te garanderen.

Beperkingen in de markt:

De markt voor synthetische monitoring heeft te maken met een aantal beperkingen. De hoge kosten die gepaard gaan met het implementeren en onderhouden van synthetische monitoringtools kunnen een barrière vormen voor kleine en middelgrote ondernemingen. Daarnaast vereist de complexiteit van het opzetten en beheren van synthetische monitoringinfrastructuur gekwalificeerde resources, wat een uitdaging kan vormen voor organisaties met beperkte technische expertise.

Ga naar het volledige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/synthetic-monitoring-market-5608

COVID 19 Analyse:

De COVID-19 pandemie had een diepgaand effect op de markt voor synthetische monitoring, zowel wat betreft de toegenomen vraag als de uitdagingen die het met zich meebracht. De wereldwijde verschuiving naar werken op afstand en de grotere afhankelijkheid van digitale platforms tijdens lockdowns en sociale afstandsmaatregelen resulteerde in een toename van de vraag naar synthetische monitoringoplossingen. Naarmate organisaties hun activiteiten in hoog tempo online zetten, werd het cruciaal om de prestaties en beschikbaarheid van hun systemen te garanderen om aan de groeiende digitale eisen te voldoen. Synthetische monitoring speelde een cruciale rol in dit scenario, omdat het bedrijven in staat stelde gebruikersinteracties te simuleren en proactief prestatieproblemen of knelpunten op te sporen. Door applicaties en websites vanaf verschillende locaties en apparaten te monitoren, hielp synthetische monitoring organisaties om een optimale gebruikerservaring te behouden en eventuele problemen te identificeren en aan te pakken voordat eindgebruikers er last van hadden.

De markt voor synthetische monitoring werd echter ook geconfronteerd met uitdagingen tijdens de pandemie. Budgettaire beperkingen werden een belangrijk punt van zorg voor veel organisaties, omdat ze hun investeringen moesten prioriteren als gevolg van economische onzekerheden. Omdat financiële middelen werden herbestemd voor dringende behoeften, moesten sommige bedrijven hun initiatieven op het gebied van synthetische monitoring terugschroeven of de implementatie ervan uitstellen, wat de groei van de markt tot op zekere hoogte beïnvloedde.

Vraag naar maatwerk:
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5608

Regionaal inzicht:

Noord-Amerika is de dominante markt voor synthetische monitoring. Dit kan worden toegeschreven aan de sterke aanwezigheid van grote technologiebedrijven, met name in de Verenigde Staten, en hun vroege adoptie van geavanceerde monitoringoplossingen. De technologiebewuste cultuur en proactieve benadering van de regio om optimale prestaties en gebruikerservaring te garanderen, hebben bijgedragen aan de wijdverspreide toepassing van synthetische monitoringtools. Bovendien creëren de gevestigde infrastructuur en de volwassen IT-industrie in de regio een gunstige omgeving voor de groei van de markt. Europa volgt Noord-Amerika op de voet wat betreft de markt voor synthetische monitoring. De regio legt steeds meer nadruk op gebruikerservaring en digitale transformatie-initiatieven in verschillende sectoren. Organisaties in Europa erkennen het belang van het leveren van naadloze gebruikerservaringen en investeren in geavanceerde monitoringoplossingen om dit doel te bereiken. De strenge regelgeving voor gegevensbescherming in de Europese Unie, zoals de General Data Protection Regulation (GDPR), stimuleert ook de behoefte aan robuuste synthetische monitoring om naleving te garanderen en de privacy van gebruikers te beschermen.

Azië-Pacific is een andere belangrijke regio die de groei van de markt voor synthetische monitoring stimuleert. De snelle expansie van e-commerce en digitale diensten, met name in landen als China en India, heeft de vraag naar efficiënte monitoringoplossingen aangewakkerd. De grote bevolking van de regio, de toenemende internetpenetratie en de opkomst van mobiele technologieën hebben een bloeiend digitaal ecosysteem gecreëerd, wat leidt tot een hogere vraag naar synthetische monitoringtools. Met de groeiende adoptie van cloud-gebaseerde applicaties en de proliferatie van digitale platformen, erkennen organisaties in Azië-Pacific het belang van synthetische monitoring voor het behoud van optimale prestaties en gebruikerstevredenheid.

Gerelateerde artikelen:

Video on Demand Market Research Report-Globaleprognose tot 2032

NFT marktonderzoek wereldwijdvoorspeld tot 2032

E-Commerce Platform Marktonderzoek Rapport-Globaleprognose tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Synthetic Monitoring Market,Global Synthetic Monitoring Market,Synthetic Monitoring Market 2032,Synthetic Monitoring Market Size,Synthetic Monitoring Market Share,Synthetic Monitoring Market Demand