header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groeiende vraag naar lichte bedrijfsvoertuigen Trends en prognose 2023 – 2030

Jul 25, 2023 10:58 PM ET

De wereldwijde markt van lichte bedrijfsvoertuigen zal tegen 2030 naar verwachting 794,39 miljard US$ bedragen, met een CAGR van 5,67%.

Een licht bedrijfsvoertuig is een motorvoertuig met ten minste vier wielen dat wordt gebruikt voor het vervoer van goederen. Lichte bedrijfsvoertuigen hebben een specifieke massa in ton (metrische ton) en worden gebruikt om een onderscheid te maken tussen lichte bedrijfsvoertuigen en zware vrachtwagens.

Deze limiet hangt af van nationale en professionele definities en varieert tussen 3,5 en 7 ton. Lichte bedrijfsvoertuigen hebben een bredere toepassing in verschillende industrieën, en door deze toegenomen toepassing in verschillende industrieën is de vraag naar efficiënte en krachtige lichte bedrijfsvoertuigen gestegen. Veel bedrijven hebben hun producten geïntroduceerd in verschillende delen van de wereld, wat een positieve invloed heeft gehad op de groei van de wereldwijde markt.

Download gratis het PDF-voorbeeldrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7726

Belangrijkste spelers

  • Daimler AG (Duitsland)
  • Volvo Groep (Zweden)
  • Dongfeng Motor Corporation (China)
  • Volkswagen Groep (Duitsland)
  • Tata Groep (India)
  • Ford Motor Company (VS)
  • Groupe PSA (Frankrijk)
  • General Motors (VS)
  • Hyundai Motor Company (Zuid-Korea)
  • Groupe Renault (Frankrijk), onder andere

Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de markt voor lichte voertuigen als gevolg van het toenemende gebruik van elektrische voertuigen in combinatie met de toenemende overheidsinitiatieven die de ontwikkeling en het gebruik van elektrische voertuigen stimuleren en de uitrol van oplaadinfrastructuur voor elektrische voertuigen in deze regio. Azië-Pacific en Europa zijn de verwachte regio’s als het gaat om groei in de markt voor lichte voertuigen vanwege de zich ontwikkelende e-commerce-industrie, de toenemende strenge regelgeving gericht op het terugdringen van voertuigemissies, de toenemende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten in de markt en de toenemende technologische vooruitgang en modernisering in de productietechnieken in deze regio.

Noord-Amerika zal de leidende regio zijn met 50% van de groei van de markt tijdens de prognoseperiode. De VS is het belangrijkste land voor de markt van lichte bedrijfsvoertuigen in Noord-Amerika.

Azië-Pacific was de op een na grootste regio in de markt voor lichte bedrijfsvoertuigen. De regio’s in het rapport over de markt voor lichte bedrijfswagens zijn Azië-Pacific, West-Europa, Oost-Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika.

Koop het Premium Light Commercial Vehicle Market Research Report:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7726

Opwaartse trends in de markt voor lichte bedrijfsvoertuigen:

Elektrische bedrijfswagens: De verschuiving naar duurzaam transport stimuleert de overstap naar elektrische bedrijfswagens. Door de toenemende bezorgdheid over de impact op het milieu en de overheidsvoorschriften die milieuvriendelijke voertuigen promoten, investeerden fabrikanten zwaar in elektrische LBV-technologie. Er werd verwacht dat deze trend aan kracht zou blijven winnen naarmate de batterijtechnologie verbeterde en de oplaadinfrastructuur werd uitgebreid.

Connectiviteit en telematica: De integratie van geavanceerde connectiviteitsfuncties en telematicaoplossingen in LBV’s zat in de lift. Vlootbeheerders en bedrijven waardeerden real-time gegevens over voertuigprestaties, rijgedrag en routeoptimalisatie. Deze technologie zorgde voor een beter wagenparkbeheer, minder stilstand en een betere algemene efficiëntie.

Autonome lichte bedrijfsvoertuigen: De ontwikkeling en het testen van autonome lichte bedrijfsvoertuigen werden ook steeds interessanter. Bedrijven onderzochten het potentieel van zelfrijdende technologie voor logistiek, leveringen en andere commerciële toepassingen. Hoewel volledige autonomie nog niet mainstream was, werden verschillende niveaus van bestuurdersassistentie en automatisering geïntroduceerd om de veiligheid en productiviteit te verbeteren.

Focus op laatste mijl levering: De groei van e-commerce en online winkelen leidde tot een grotere vraag naar efficiënte oplossingen voor leveringen op de laatste kilometers. LBV’s werden de voorkeursauto’s voor levering tot op de laatste kilometers vanwege hun omvang, wendbaarheid en vermogen om gemakkelijk door stedelijke gebieden te navigeren.

Marktsegmentatie

De markt van lichte voertuigen is gesegmenteerd op basis van brandstoftype, transmissie, aandrijflijn en voertuigtype. De groei tussen de segmenten helpt u bij het analyseren van niche groeigebieden en strategieën om de markt te benaderen en uw kerntoepassingsgebieden en het verschil in uw doelmarkten te bepalen.

Op basis van het brandstoftype wordt de markt voor lichte voertuigen onderverdeeld in diesel, benzine, hybride en elektrisch.

Op basis van transmissie wordt de markt voor lichte voertuigen onderverdeeld in manueel en automatisch.

Op basis van de aandrijflijn is de markt voor lichte voertuigen onderverdeeld in voorwielaandrijving (fwd), achterwielaandrijving (RWD), vierwielaandrijving (4wd) en vierwielaandrijving (AWD).

De markt voor lichte voertuigen is ook gesegmenteerd op basis van het voertuigtype in passagiersvoertuigen en bedrijfsvoertuigen.

Lees de details van het rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/light-commercial-vehicles-market-7726

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contactgegevens:Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 United States of America Sales: +1 628 258 0071(US) +44 2035 002 764(UK) Email: [email protected]
Keywords:  Light Commercial Vehicle,Light Commercial Vehicle Market,Light Commercial Vehicle Market Share,Light Commercial Vehicle Market Research Report,Light Commercial Vehicle Market Size,Light Commercial Vehicle Market Trends