header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Een blik op de markt voor achteruitkijkschermen voor auto’s, voorspeld voor 2023 – 2030

Jul 25, 2023 11:09 PM ET

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor beeldschermen voor de auto-industrie naar verwachting een CAGR van ~7,48 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 16,2 miljard in 2030.

De markt voor beeldschermen voor de auto-industrie verwijst naar de markt voor beeldschermen die worden gebruikt in voertuigen, waaronder personenauto’s, bedrijfsvoertuigen en terreinvoertuigen.

Deze displays worden voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals het weergeven van voertuiginformatie, navigatie, infotainment en rijhulpsystemen. De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de auto-industrie, inclusief de markt voor autodisplays.

Vraag een voorbeeld van het rapport aan:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6954

De pandemie verstoorde wereldwijde toeleveringsketens, wat leidde tot tekorten aan materialen en componenten die nodig zijn voor de productie van beeldschermen. De pandemie veroorzaakte ook een afname van de vraag naar voertuigen, wat leidde tot een afname van de vraag naar beeldschermen voor de auto-industrie. Nu de pandemie echter langzaam onder controle wordt gebracht, wordt verwacht dat de auto-industrie zich zal herstellen, wat zal leiden tot een opleving van de vraag naar autodisplays.

Belangrijkste spelers

  • LG Display Co. Ltd
  • Panasonic Corporation
  • Delphi Technologieën
  • Robert Bosch GmbH
  • Visteon Corporation
  • Continental AG
  • 3M Bedrijf
  • Nippon Seiki Co. Ltd
  • Magneti Marelli S.p.A
  • Qualcomm Technologies Inc onder andere

Regionale analyse

De markt voor autodisplays is onderverdeeld in verschillende regio’s, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Azië-Pacific is de grootste markt voor autodisplays en neemt het grootste deel van het wereldwijde marktaandeel voor zijn rekening. Dit komt door de toenemende vraag naar voertuigen in de regio, met name in China en India.

Vraag naar maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6954

De groeiende middenklasse in deze landen stimuleert de vraag naar voertuigen met geavanceerde functies, waaronder beeldschermen. Noord-Amerika en Europa zijn ook belangrijke markten voor autodisplays, gedreven door de aanwezigheid van grote autofabrikanten en een grote consumentenvraag naar geavanceerde voertuigfuncties. Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zijn kleinere markten voor beeldschermen voor auto’s, maar er wordt verwacht dat ze de komende jaren aanzienlijk zullen groeien naarmate het autobezit in deze regio’s toeneemt.

Stijgende trends in de markt voor beeldschermen voor de auto-industrie

Toenemende vraag naar connected auto’s: Met de groeiende populariteit van connected auto’s zijn autodisplays een essentiële interface geworden voor bestuurders om naadloos toegang te krijgen tot verschillende infotainment- en communicatiefuncties. Consumenten verwachten intuïtieve en gebruiksvriendelijke displays die kunnen integreren met smartphones en andere apparaten.

Invoering van geavanceerde ondersteuningssystemen voor de bestuurder (ADAS): De integratie van ADAS-functies in voertuigen heeft geleid tot de vraag naar geavanceerde displays die real-time gegevens van sensoren, camera’s en andere componenten kunnen weergeven. Displays met een hoge resolutie en helderheid zijn nodig om cruciale informatie effectief over te brengen aan de bestuurder.

Opmars van elektrische en autonome voertuigen: De opkomst van elektrische en autonome voertuigen heeft nieuwe mogelijkheden gecreëerd voor innovatieve displaytechnologieën. In autonome voertuigen wordt het scherm zelfs nog belangrijker omdat het fungeert als de primaire interface voor passagiers die niet gefocust zijn op het rijden.

AR-schermen (Augmented Reality): AR-schermen worden steeds populairder in de auto-industrie en voorzien bestuurders van verbeterde navigatie- en veiligheidsinformatie. Deze displays kunnen routeaanwijzingen en andere relevante gegevens over het werkelijke beeld leggen, waardoor bestuurders minder van de weg hoeven te kijken.

Flexibele en gebogen displays: Autofabrikanten onderzoeken flexibele en gebogen beeldschermtechnologieën die naadloos in verschillende delen van het auto-interieur passen. Deze schermen bieden een esthetischer ontwerp en maken creatieve integratie in het dashboard van de auto mogelijk.

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor autodisplays is onderverdeeld in type, toepassing en schermgrootte.

Gebaseerd op toepassing: Telematica, Navigatie en Infotainment

Gebaseerd op type: TFT LCD, PMOLED en AMOLED

Gebaseerd op schermgrootte: 3″-5″, 6″-10″, groter dan 10

Lees het rapportoverzicht:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-display-market-6954

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contactgegevens:Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 United States of America Sales: +1 628 258 0071(US) +44 2035 002 764(UK) Email: [email protected]
Keywords:  Automotive Display,Automotive Display Market,Automotive Display Market Share,Automotive Display Market Research Report,Automotive Display Market Size,Automotive Display Market Trends