header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Metal Grating Market Research Report Door kansen & uitdagingen in de nabije toekomst met verschillende segmenten en voorspelling 2023-2032

Aug 7, 2023 3:00 PM ET

Inzichten van Future Market Research

De onderzoeksdocumenten van MRFR geven aan dat de Metal Grating Market Research Report Information by Product Type, Region, End-User, and Material Type – Forecast Till 2032, de Metalen Roostermarkt naar verwachting aanzienlijk zal groeien in de beoordelingsperiode van 2022 tot 2032 met een gezonde CAGR van ongeveer 7%. De rapporten delen zelfs voorspellingen met betrekking tot het groeiende omzetaandeel van de markt, dat tegen het einde van 2032 waarschijnlijk USD 1,19 miljard zal bedragen. Volgens de rapporten was de markt in 2022 bijna USD 0,65 miljard waard.

Download het voorbeeldrapport: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/9533

Regionale analyse:

Per regio biedt het onderzoek inzicht in de markt van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

De onderzoeksdocumenten van MRFR geven aan dat de Noord-Amerikaanse regio de leidende positie in de wereldwijde metaalgratingindustrie in 2021 heeft veiliggesteld. De regio heeft Mexico, Canada en de VS als de toonaangevende ontwikkelaars. Verder had de Amerikaanse metaalrooster markt het grootste marktaandeel en Canada was de snelst groeiende Noord-Amerikaanse regio. Het belangrijkste aspect dat de regionale marktexpansie ondersteunt, is het toegenomen gebruik van commerciële en residentiële bouwconstructies in de hele regio. Bovendien wordt het toenemende gebruik van metalen roosters in trappen, spoorwegen en andere bouwprojecten ook beschouwd als een van de essentiële parameters die de ontwikkeling van de regionale markt bevorderen.

De Europese regio verwacht de komende jaren de tweede plaats in de wereldwijde metaalgratingindustrie in te nemen. De regio heeft Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk als de toonaangevende ontwikkelings-bijdragers. Verder had de Duitse metaalrooster markt het grootste marktaandeel en het Verenigd Koninkrijk was de snelst groeiende markt in Europa. Het belangrijkste aspect dat de expansie van de regionale markt ondersteunt, is de groei van afvalwaterzuiveringsinstallaties. Bovendien wordt de groei van de chemische sector ook beschouwd als een van de vitale parameters die de ontwikkeling van de regionale markt bevorderen.

Verwacht wordt dat de regio Azië-Stille Oceaan de komende jaren in het hoogste tempo zal groeien in de wereldwijde metaalgratingindustrie. De regionale markt zal naar verwachting de maximale groei laten zien in de beoordelingsperiode. India, China en Indonesië zijn de belangrijkste ontwikkelingspartners in de regio. Verder heeft China het grootste marktaandeel en is India de snelst groeiende markt in de Aziatisch-Pacifische regio. Het belangrijkste aspect dat de expansie van de regionale markt ondersteunt, is de grote behoefte aan metalen roosters in de olie-industrie, chemische verwerking en elektriciteitsopwekking in de regio.

Marktsegmentatie:

Van alle producttypes heeft het staafrooster segment de leidende positie op de wereldwijde markt voor metalen roosters in 2022 veiliggesteld met de grootste bijdrage van bijna 57% ter waarde van USD 0,4 miljard. De belangrijkste parameter die de groei van het marktsegment ondersteunt, is de hoge sterkte-gewichtsverhouding en de onderlinge afstand tussen de naburige staven. Door deze eigenschappen worden staafroosters veel gebruikt in branduitgangen, veiligheidshekken en -barrières, bruggen, caravanbedden, ventilatie en wegafvoeren.

Van alle materiaalsoorten heeft de categorie koolstofstaal de leidende positie op de wereldmarkt voor metalen roosters in 2022 veiliggesteld met de grootste bijdrage van bijna 35%, ter waarde van USD 0,2 miljard. De belangrijkste parameter die de groei van het marktsegment ondersteunt, is het toenemende gebruik van koolstofstalen roosters, gezien de duurzaamheid in corrosieve omgevingen en de uitstekende slijtvastheid.

Van alle eindgebruiksectoren heeft de waterzuiveringsindustrie de leidende positie op de wereldwijde markt voor metalen roosters in 2022 veiliggesteld met de grootste bijdrage van bijna 37,9%, ter waarde van USD 0,25 miljard. De belangrijkste parameter die de groei van het marktsegment ondersteunt, zijn de fysieke kenmerken, zoals uitzonderlijke stijfheid en weerstand tegen corrosie.

Belangrijkste spelers:

De catalogus van de topleiders in de wereldwijde markt voor Metalen Roosters omvat spelers zoals: Amico, Ningbo Jiulong Machinery, Harsco Corporation, Manufacturing Co Ltd, Saint-Gobain, Ohio Gratings Inc, Interstate Gratings, P & R Metals Inc, Lionweld Kennedy Flooring Ltd, Valmont Industries Inc,

Koop nu: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=9533

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt over diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerde rapporten:

Hotmeltlijm markt

Markt voor basiskunststoffen

Lange vezel thermoplastische markt

Markt van extrusiecoatings

Markt van aromatische oplosmiddelen

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Metal Grating,Metal Grating Market,Metal Grating Market Size