header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor gagsupplementen zal in 2030 meer dan 10,2 miljard waard zijn als gevolg van de stijgende vraag naar gagsupplementen voor kinderen

Aug 16, 2023 5:54 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor gummisupplementen naar verwachting een CAGR van 9,17 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 10,2 miljard in 2030.

De zoete voordelen van gummi supplementen

Gummiesupplementen onderscheiden zich niet alleen door hun verrukkelijke smaak, maar ook door hun gebruiksgemak. Ze zijn een game-changer voor zowel kinderen als volwassenen, waardoor het innemen van supplementen een plezierig onderdeel van de dag wordt in plaats van een karwei. Het speelse en kleurrijke uiterlijk van gummies voegt een element van plezier toe dat aanslaat bij alle leeftijdsgroepen.

Naast hun heerlijke smaak en uiterlijk zijn gummiesupplementen zo samengesteld dat ze essentiële voedingsstoffen leveren in een vorm die gemakkelijk door het lichaam wordt opgenomen. Dit zorgt ervoor dat mensen ten volle profiteren van de ingrediënten en ondersteunt hun algehele gezondheid en welzijn.

Covid-19 impact

De COVID-19 pandemie had aanzienlijke gevolgen voor de wereldwijde markt van gummisupplementen. Toenemende vraag naar gummisupplementen omdat consumenten gezondheidsbewuster werden en manieren zochten om hun immuniteit te verhogen. De stijgende belangstelling voor vitamine C en D en zink, waarvan wordt aangenomen dat ze het immuunsysteem helpen ondersteunen, stuwde de verkoop van gummisupplementen met deze voedingsstoffen.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8795

Gummy Supplements Market

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Olly Public Benefit Corporation
  • Herbaland Naturals Inc.
  • Zanon Vitamec Inc.
  • Nature’s Way Products LLC
  • Sofigel
  • Boscogen Inc.
  • De Clorox-onderneming

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor gummisupplementen is onderverdeeld in type, eindgebruik en eindgebruiker.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in vitaminen, mineralen, omega vetzuren, eiwitten en mengsels.

Op basis van het eindgebruik is de markt onderverdeeld in winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd.

Op basis van de eindgebruiker is de markt onderverdeeld in volwassenen en kinderen.

Bekijk de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/gummy-supplements-market-8795

Regionale analyse

Noord-Amerika is momenteel de grootste regio in de wereldwijde markt voor gummisupplementen en is goed voor een aanzienlijk deel van de omzet van de markt. De dominantie van de regio wordt voornamelijk gedreven door het grote bewustzijn van de consument ten aanzien van gezondheid en welzijn, een sterke neiging tot preventieve gezondheidszorg en de beschikbaarheid van een breed assortiment gummisupplementen.

De Verenigde Staten zijn de grootste markt in Noord-Amerika en zijn goed voor het grootste deel van de inkomsten in de regio. De vraag naar gummisupplementen in de VS wordt gestimuleerd door factoren zoals de vergrijzende bevolking, de toenemende prevalentie van chronische ziekten en het toenemende bewustzijn van de gezondheidsvoordelen van supplementen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition Industry, door Market Research Future:

Onderzoeksrapport overde markt voor vitaminesupplementen per type (vitamine B, vitamine C, vitamine D, multivitaminen en andere), per vorm (tabletten, capsules & zachte gels, poeder en andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Onderzoeksrapport informatie overde gummivitaminemarkt per type (enkelvoudige vitamines en multivitamines), per eindgebruiker (kind en volwassene), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en bedrijfstakken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Gummy Supplements Market,Gummy Supplements Industry,Gummy Supplements Market Share,Gummy Supplements Market Size,Gummy Supplements Market Demand,Gummy Supplements Market Trends,Gummy Supplements Market Growth,Gummy Supplements Market Analysis,Global Gummy Supplements Market