header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De turfmarkt zal op grote schaal groeien met een CAGR van 4,57rom 2023 – 2032

Aug 16, 2023 5:54 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de turfmarkt naar verwachting een CAGR van 4,57rom 2023 tot 2032 registreren en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 3,97 miljard vertegenwoordigen.

Turf op weg naar duurzaamheid

Een van de meest veelbelovende aspecten van de turfmarkt is de mogelijkheid om deze af te stemmen op duurzaamheidsdoelstellingen. Verantwoorde turfoogstpraktijken in combinatie met inspanningen voor het behoud van veengebieden kunnen bijdragen aan de vastlegging van koolstof, waardoor de gevolgen van klimaatverandering worden verzacht. Industrieën erkennen in toenemende mate het belang van het in evenwicht brengen van de winning van hulpbronnen met milieubehoud, wat leidt tot de invoering van praktijken die veenweide-ecosystemen ondersteunen.

Drijvende factoren en toekomstverwachtingen

De vraag naar turf neemt toe, gedreven door de expansie van de land- en tuinbouw en hernieuwbare energiesectoren. Volgens analisten zal de wereldwijde turfmarkt de komende jaren naar verwachting een gestaag groeitraject blijven volgen. Factoren zoals de groeiende nadruk op duurzame praktijken, de toenemende behoefte aan efficiënt bodembeheer en de exploratie van hernieuwbare energiebronnen zullen de expansie van de markt stimuleren.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1387

Peat Market

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Global Peat Ltd (Letland)
  • Klasmann-Deilmann GmbH (Duitsland)
  • Vapo Group (Finland)
  • Elva E.P.T. Ltd (Estland)
  • Veenland Oekraïne LLC (Oekraïne)
  • Stender AG (Duitsland)
  • Oulun Energia OY (Finland)
  • Globalcoirs (India)
  • Bord na Mona (Ierland)

Marktsegmentatie

De turfmarkt is onderverdeeld in type, materiaaltype en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in Coco Turf en Zode Turf.

Op basis van het type materiaal is de markt onderverdeeld in Fibric, Hemic en Sapric.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in Landbouw en Brandstof en energie.

Bekijk de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/peat-market-1387

Regionale analyse

De grootste regio voor de turfmarkt is Europa. Turf wordt in Europa al eeuwenlang gebruikt als brandstof, vooral in landen als Ierland, het Verenigd Koninkrijk en de Scandinavische landen. De Europese turfmarkt wordt gedomineerd door een paar grote spelers, maar er zijn ook veel kleine en middelgrote ondernemingen betrokken bij de productie, distributie en detailhandel van turf.

De vraag naar turf in Europa wordt voornamelijk gedreven door de tuinbouwindustrie, waar turf wordt gebruikt als groeimedium voor planten.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de landbouwindustrie, door Market Research Future:

Wereldwijd Onderzoeksrapport over Bodemverbeteraars: Informatie per Type (Natuurlijk en Synthetisch), Oplosbaarheid (Wateroplosbaar en Hydrogels), Gewastype (Granen & Granen, Oliezaden & Peulvruchten, Fruit & Groenten en andere) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) – Voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapportbodemstabilisatiemarkt: Informatie per additief (polymeren, minerale & stabilisatiemiddelen en andere), per methode (mechanisch en chemisch), per toepassing (industrieel, landbouw en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling voor 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Peat Market,Peat Market Size,Peat Market Share,Peat Market Demand,Peat Market Trends,Peat Market Analysis,Peat Market Growth,Peat Industry,Global Peat Market