header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Jackie Kennedy\’s originele trouwjurk was beschadigd tijdens een overstroming

Aug 22, 2023 11:12 AM ET

Slechts 10 dagen voordat ze met John F. Kennedy zou trouwen, vernam Jacqueline “Jackie” Bouvier dat haar trouwjurk (en negen jurken van haar bruidsmeisjes) geruineerd waren toen er een waterleiding barstte in de studio van haar ontwerper.

Ann Lowe, de ontwerpster, moest snel werken om de deadline van haar klant te halen, maar werkte ijverig om ervoor te zorgen dat Jackie\’s jurk klaar was voor een van de grootste gebeurtenissen in de geschiedenis van Rhode Island.

Als je hier bent, is dat waarschijnlijk omdat je aan het uitzoeken bent hoe je moet herstellen van een ramp voorafgaand aan je bruiloft, dus wij zijn hier om je te helpen. Als Jackie Kennedy (en Ann Lowe) een iconische bruiloft kunnen voltrekken nadat ze haar trouwjurk is kwijtgeraakt, dan kun jij dat ook. Hier lees je hoe.

Hoe te herstellen van een ramp voor de bruiloft

Haal diep adem

Je hebt officieel onze toestemming om vijf minuten lang in paniek te raken. Je staat ongetwijfeld onder enorme druk om een perfecte dag neer te zetten en wat er is gebeurd voelt alsof je een anker hebt gekregen om vast te houden terwijl je al aan het verdrinken was. We snappen het.

Als die vijf minuten voorbij zijn, is het tijd om aan het werk te gaan. Haal diep adem en bekijk de situatie objectief. Wat moet je doen om alles weer op de rails te krijgen? Het is tijd om je strategie te bepalen.

Kijk naar je financien

Nu je weet wat er moet gebeuren, is het tijd om naar je financiele situatie te kijken. Heb je genoeg geld achter de hand om de reparatie te betalen? Zo niet, dan zijn er opties. Enkele van de beste creditcards voor trouwkosten geven je voldoende ruimte om alles te financieren wat je nodig hebt om alles voor elkaar te krijgen. Er zijn ook persoonlijke leningen, P2P-leningsnetwerken en crowdfundingssites die kunnen helpen. Je hebt misschien ook de mogelijkheid om een tijdelijke lening af te sluiten van je 401(k), maar misschien wil je eerst alternatieven overwegen. Toch zijn er manieren waarop je je de reparatie kunt veroorloven als je weet waar je moet zoeken.

Besteed uit wat je kunt

Ann Lowe koos ervoor om Jackie pas ver na de trouwdag te laten weten wat er met haar jurk was gebeurd, en in plaats daarvan werkte ze ijverig om het zelf te repareren. Als een van de verloofden begrijpt iedereen dat je al een eindeloze lijst hebt met dingen die je nog moet doen, dus reik je hand en vraag om hulp. Doe een beroep op je weddingplanner om een passende oplossing te vinden of gebruik een ouder om nieuwe opties te zoeken. Probeer niet alles alleen te doen; dit is het moment waarop je iedereen om hulp mag vragen.

Laat het de betrokkenen weten

Als je de trouwlocatie kwijt bent, moet je een lijst maken van leveranciers, gasten en andere betrokkenen om ze zo snel mogelijk van de verandering op de hoogte te stellen. Als je trouwjurk is verpest, zoals Jackie, moet je je naaister of kleermaker laten weten dat ze op korte termijn aan iets nieuws moeten werken. Je hoeft geen bericht op sociale media te plaatsen om iedereen, al dan niet betrokken, op de hoogte te stellen (tenzij het relevant is), maar je moet wel tijd vrijmaken om ervoor te zorgen dat degenen voor wie de verandering gevolgen heeft, ervan op de hoogte zijn. Houd het kort, emotieloos en feitelijk.

De onderste regel

Het beperken van een ramp voor de bruiloft is een nachtmerrie, maar je kunt er doorheen komen! Wees pragmatisch, houd je financien in de gaten en vraag om hulp. Hoe minder je je laat beinvloeden, hoe minder het een ramp wordt die je hele dag verpest. Wees in ieder geval dankbaar dat je nu een goed verhaal hebt om later aan iedereen te vertellen!


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States