header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Real World Evidence/RWE-oplossingen zal tegen 2030 USD 78,83 miljard overschrijden, gedreven door vooruitgang in data-analyse en voorkeur voor patiëntgerichte gezondheidszorg

Sep 27, 2023 9:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider wordt de groei van de markt voor real world evidence/RWE oplossingen gedreven door de toenemende behoefte aan datagestuurde besluitvorming in de gezondheidszorg, vooruitgang in data-analyse, ondersteuning door regelgeving en het veranderende zorglandschap.

In het rapport van SNS Insider wordt geschat dat de markt voor real world evidence/RWE-oplossingen in 2022 een waarde van 43,22 miljard USD heeft bereikt en van 2023 tot 2030 een groeipercentage van 7,8% verwacht, om uiteindelijk 78,83 miljard USD te bereiken in 2030.

Reikwijdte van het marktrapport

Real-world evidence (RWE) oplossingen verwijzen naar een reeks methoden en tools die worden gebruikt in de gezondheidszorg en andere sectoren om waardevolle inzichten te verzamelen, te analyseren en af te leiden uit gegevens die zijn verzameld in real-world omgevingen. In tegenstelling tot gegevens die worden verzameld in gecontroleerde klinische onderzoeken, wordt real-world evidence gegenereerd uit bronnen zoals elektronische patiëntendossiers (EHR’s), claimgegevens, patiëntenregisters, wearables en andere databases in de gezondheidszorg. Met RWE-oplossingen kunnen belanghebbenden, waaronder zorgverleners, farmaceutische bedrijven en beleidsmakers, beter geïnformeerde beslissingen nemen. Ze kunnen de effectiviteit, veiligheid en economische impact beoordelen van behandelingen, interventies en gezondheidszorgbeleid in echte patiëntenpopulaties.

Gratis PDF-voorbeeldrapport: https://www.snsinsider.com/sample-request/1787

Marktanalyse

De markt voor real world evidence/RWE-oplossingen maakt een aanzienlijke groei door als gevolg van verschillende factoren die de gezondheidszorgsector vormgeven. De escalerende kosten van de gezondheidszorg zetten zorgverleners, betalers en regelgevers onder druk om de resultaten van behandelingen te optimaliseren en de kosten te verlagen. RWE-oplossingen bieden een kosteneffectieve manier om de prestaties van behandelingen en interventies in de praktijk te evalueren en helpen belanghebbenden in de gezondheidszorg om weloverwogen beslissingen te nemen. De verschuiving naar op waarde gebaseerde zorgmodellen vereist dat zorgorganisaties de waarde en effectiviteit van hun behandelingen en interventies aantonen. RWE helpt bij het beoordelen van de resultaten van behandelingen en zorgt ervoor dat middelen in de gezondheidszorg efficiënt worden toegewezen. Farmaceutische bedrijven maken steeds meer gebruik van RWE om de ontwikkeling van medicijnen te ondersteunen en wettelijke goedkeuringen te verkrijgen. Daarnaast is RWE essentieel voor post-market surveillance, zodat de veiligheid en werkzaamheid van geneesmiddelen continu kunnen worden bewaakt.

Belangrijke spelers in het rapport zijn de volgende

IBM, PPD, Inc., IQVIA, Parexel International Corp., Syneos Health, Icon Plc, Medpace, PerkinElmer, Inc., Oracle, Cegedim Health Data en andere spelers.

De marktsegmentatie van Real World Evidence/RWE-oplossingen is als volgt:

Naar type component

  • Diensten
  • Apotheekgegevens
  • Gegevens klinische setting
  • Gegevensreeksen
  • Claimgegevens
  • Patiëntgegevens

Per type therapeutisch gebied

  • Cardiovasculair
  • Oncologie
  • Immunologie
  • Neurologie
  • Overige

Per eindgebruiker

  • Aanbieders van gezondheidszorg
  • Bedrijven in farmaceutische producten en medische hulpmiddelen
  • Betalers in de gezondheidszorg

Impact van Recessie

De impact van een recessie op de markt voor evidence-based/RWE-oplossingen is complex en hangt af van verschillende factoren. Hoewel budgettaire beperkingen en verschuivende prioriteiten uitdagingen kunnen vormen, blijft de vraag naar kosteneffectieve, evidence-based besluitvorming in de gezondheidszorg een constante. Aanbieders van RWE-oplossingen die zich aanpassen aan de veranderende marktdynamiek, innovatieve kosteneffectieve oplossingen bieden en zich richten op opkomende trends zoals telegeneeskunde, kunnen zelfs tijdens een economische neergang groeikansen vinden.

Gevolgen van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft uitdagingen en kansen gebracht voor de markt van real world evidence/RWE-oplossingen. Hoewel verstoringen en onzekerheden hindernissen hebben opgeworpen, kunnen de toegenomen erkenning van het belang van RWE en het potentieel voor marktexpansie door diversificatie van gegevensbronnen en internationale samenwerking de toekomst van deze sector vormgeven. Aanpassing en veerkracht zijn essentieel voor aanbieders van RWE-oplossingen om effectief door het veranderende landschap te navigeren.

Hebt u een rapport op maat nodig volgens uw bedrijfsbehoeften? Vraag het hier: https://www.snsinsider.com/enquiry/1787

Belangrijke regionale ontwikkeling

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, is een dominante speler op de markt voor real world evidence/RWE-oplossingen. De regio heeft een gevestigde infrastructuur in de gezondheidszorg, een grote patiëntenpopulatie en strenge regelgeving. Europa heeft een gevarieerd zorglandschap met een wisselende mate van toepassing van RWE in de verschillende landen. Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) en individuele nationale gezondheidsinstanties vragen steeds vaker om RWE ter ondersteuning van goedkeuringen van medicijnen en beslissingen over vergoedingen. De Aziatisch-Pacifische regio is getuige van een snelle groei van de markt. Factoren zoals een stijgende last van chronische ziekten, een groeiende middenklasse en overheidsinitiatieven om de toegang tot gezondheidszorg te verbeteren, stimuleren deze groei.

Belangrijkste resultaten van de Real World Evidence/RWE-marktstudie

In het steeds veranderende landschap van de gezondheidszorg is het segment van de apotheekgegevens klaar om zijn dominantie in de markt te bevestigen. De dominantie van het segment wordt versterkt door de vooruitgang in technologie en gegevensanalyse. Innovatieve platforms en tools maken de integratie en analyse van verschillende datasets mogelijk, waardoor een holistisch beeld ontstaat van het zorgtraject van een patiënt.

Het cardiovasculaire segment is klaar om zijn dominantie in de markt te laten gelden en ontpopt zich als een cruciale speler in het opnieuw vormgeven van het landschap van evidence-based gezondheidszorg. De opkomst van dit segment wordt ondersteund door een groot aantal factoren, waaronder de alomtegenwoordigheid van hart- en vaatziekten, technologische vooruitgang en het toenemende belang van patiëntgerichte inzichten.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor Real World Evidence/RWE-oplossingen

In een tijdperk waarin innovatie in de gezondheidszorg centraal staat, pioniert Inspire met een transformatieve benadering van onderzoek en besluitvorming in de gezondheidszorg met de lancering van hun baanbrekende Patient-Centered Real-World Evidence (PC-RWE) initiatief.

Flatiron Health, een toonaangevende speler op het gebied van oncologie data en onderzoek, heeft een belangrijke sprong voorwaarts gemaakt door haar aanbod uit te breiden naar meer dan alleen real-world data. De gegevensgedreven aanpak vergemakkelijkt soepelere interacties met regelgevende instanties, wat mogelijk goedkeuringen en markttoegang voor innovatieve therapieën versnelt.

Koop het volledige onderzoeksrapport: https://www.snsinsider.com/checkout/1787

Inhoud

Hoofdstuk 1 Introductie

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 Real World Evidence/RWE Oplossingen Marktdynamiek

Hoofdstuk 4 Impactanalyse (COVID-19, oorlog tussen Oekraïne en Rusland, aanhoudende recessie op grote economieën)

Hoofdstuk 5 Analyse van de waardeketen

Hoofdstuk 6 De 5 krachten van Porter

Hoofdstuk 7 PEST-analyse

Hoofdstuk 8 Real World Evidence/RWE Solutions marktsegmentatie, naar type component

Hoofdstuk 9 Real World Evidence/RWE Solutions marktsegmentatie, naar type therapeutisch gebied

Hoofdstuk 10 Real World Evidence/RWE-oplossingen marktsegmentatie, per eindgebruiker

Hoofdstuk 11 Regionale Analyse

Hoofdstuk 12 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 13 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 14 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 15 Conclusie

Ander Rapport

Markt voor tandheelkundige praktijkbeheersoftware

Markt voor tandheelkundige beeldvorming

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methoden en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie, [email protected], Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND), Website: https://www.snsinsider.com/


Keywords:  real-world evidence solutions market,RWE Solutions Market,Real World Evidence Solutions,Real World Evidence Solutions Market,Real World Evidence Solutions Market Size,Real World Evidence Solutions Market Share,Real World Evidence Solutions Market Trends,Real World Evidence Solutions Market Growth,Real World Evidence Solutions Market Analysis