header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor elektrische bakfietsen in termen van waarde zal naar schatting 20,00% CAGR registreren tegen 2030

Oct 2, 2023 5:13 PM ET

Elektrische bakfietsen zijn voertuigen die worden gebruikt als moderne vorm van transport voor kleine zendingen over korte afstanden. De verschuiving van verbrandingsvoertuigen naar elektrische mobiliteit voor het verlagen van de uitstoot zal leiden tot een grote vraag van logistieke diensten. Het rapport over de wereldwijde markt voor elektrische bakfietsen van Market Research Future bevat in detail geschreven drivers en uitdagingen met schattingen voor de periode. De uitbraak van het COVID-19 virus en de gevolgen daarvan voor de industrie worden in het rapport onderzocht.

Markt

De wereldwijde markt voor elektrische bakfietsen in termen van waarde zal naar schatting 20,00% CAGR registreren tijdens de prognoseperiode. De markt kan een omvang bereiken van USD 6,0914 miljoen.

Ontvang de gratis PDF-brochure op
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7737

De markt zal naar verwachting uitzonderlijk presteren vanwege de tijdige levering van goederen in grootstedelijke steden en stimuleringsmaatregelen voor het gebruik van fietsen. Onlangs heeft de stad Chicago in Illinois (VS) ermee ingestemd om elektrische bakfietsen met lage snelheid toe te staan op fietspaden. De doelstellingen van overheden om verkeersopstoppingen tegen te gaan en de vervuilingsniveaus, veroorzaakt door zware vrachtwagens en vergelijkbare voertuigen, te verlagen, kunnen de marktvraag aanzienlijk stimuleren.

De enorme vraag naar vervanging van grote bestelwagens in drukke gebieden kan de wereldwijde vraag naar elektrische bakfietsen tot 2025 stimuleren. Het legaliseren van e-bikes en het testen van deze voertuigen voor pakketbezorging in de VS kan de markt ten goede komen. Lage gebruikskosten, snelle levertijden en de voorkeur voor deze fietsen in zich ontwikkelende economieën kunnen de markt positief beïnvloeden. Duurzaamheid in goederentransport in recente trends zal werken voor de industrie tot 2025.

De COVID-19 pandemie heeft een onuitwisbare impact gehad op de sector door de beperkingen op verplaatsingen. Maar subsidies en stimulansen voor het gebruik van elektrische fietsen kunnen de markt enorm ten goede komen. Investeringen in de elektrificatie van infrastructuur en initiatieven van fietsfabrikanten om elektrische versies van hun producten te lanceren zijn een goed begin. Onlangs ontving QWIC bijna USD 10 miljoen aan financiering van De Hoge Dennen Capital. De fietsen zijn gebruikt om voedselhulp te bieden aan mensen die financieel getroffen zijn door het COVID-19 virus.

Segmentatie

De wereldwijde markt voor elektrische bakfietsen is gesegmenteerd op basis van producttype, batterijtype en eindgebruik. Per producttype is de wereldwijde markt voor elektrische bakfietsen onderverdeeld in tweewielers, driewielers en vierwielers. Verwacht wordt dat het segment van de tweewielers de markt zal domineren tot het einde van de prognoseperiode.

Op basis van batterijtype wordt de markt onderverdeeld in nikkel-, lood- en lithium-ionbatterijen. Lithium-ionbatterijen hebben een superieure energiedichtheid en fietscapaciteit en zullen naar verwachting de markt domineren tot 2025.

Naar eindgebruik wordt de markt gesegmenteerd in afval gemeentelijke diensten, koerier & pakketdiensten, dienstverlening, grote retail leverancier, persoonlijk gebruik/transport, en anderen. Het segment koerier & pakketdienstverleners zal naar verwachting de markt domineren. Elektrische bakfietsen worden gebruikt voor het sorteren van de pakketten, het ophalen van koeriers/pakketten en het afleveren van de pakketten bij het dichtstbijzijnde depot bij de afleverlocatie.

Bekijk het diepgaande marktonderzoeksrapport op
https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-bikes-cargo-market-7737

Regionale analyse

Noord-Amerika zal naar verwachting een uitstekende groei doormaken en werd begiftigd met een marktwaarde van 124,6 miljoen USD in 2018. De regionale marktwaarde zal tegen 2025 naar verwachting USD 730,8 miljoen bedragen met een indrukwekkende CAGR van 28,74% tijdens de prognoseperiode. Dit is te danken aan overheidsinitiatieven die het gebruik van volledig elektrische bakfietsen voor personen- en materiaalvervoer aanmoedigen.

Volgens officiële Amerikaanse overheidsbronnen voor informatie over brandstofverbruik heeft de overheid ingestemd met een federaal belastingkrediet voor eigenaren van elektrische bakfietsen die na 2010 zijn aangeschaft, gebaseerd op de capaciteit van de batterij die wordt gebruikt om het voertuig aan te drijven. De Amerikaanse markt voor elektrische bakfietsen groeit door het grote potentieel, de hoge investeringen in onderzoek en ontwikkeling, de steun van de overheid en de snelle elektrificatie van de binnenlandse auto-industrie.

Europa kan de wereldwijde markt voor elektrische bakfietsen domineren tijdens de prognoseperiode als gevolg van de elektrische infrastructuur en duurzaamheidsdoelstellingen van landen die deel uitmaken van de Europese Unie. De aanleg van aparte fietspaden, het grote aantal fietsvarianten en financiële stimulansen zijn factoren die de groei van de regionale markt ondersteunen.

Vooruitzichten voor de concurrentie

Xtracycle, Butchers & Bicycles, Cero Electric Cargo Bikes, Yuba Electric Cargo Bikes, Rad Power Bikes LLC, Worksman Cycles, Douze Factory SAS, Kocass Technology Co, Ltd., Jiangsu Xinri E-Vehicle Co, Ltd, en Riese & Müller GmbH zijn belangrijke leveranciers in de wereldwijde markt van elektrische bakfietsen.

Lees meer Trending Report:

Automotive Navigatiesystemen Marktonderzoeksrapport Wereldwijde voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport elektrische bakfietsen – Wereldwijde prognose tot 2030

Automotive Cyber Security-marktonderzoeksrapport – wereldwijde prognose voor 2030

Fleet Management-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Elektrische kick-scooter marktonderzoeksrapport wereldwijde prognose tot 2030

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Electric Cargo Bikes Market,Electric Cargo Bikes Market size,Electric Cargo Bikes Market share,Electric Cargo Bikes Market trends,Electric Cargo Bikes Market demand