header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor groene technologie groeit met een CAGR van 7,70% tegen 2032 | MRFR voorspelt

Oct 4, 2023 12:00 PM ET

Marktoverzicht groene technologie en duurzaamheid

De omvang van de wereldwijde markt voor groene technologie en duurzaamheid werd in 2022 geschat op 19,1 miljard dollar. De markt voor groene technologieën en duurzaamheid zal naar verwachting toenemen van 20,6 miljard dollar in 2023 tot 37,2 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,70% in de loop van de voorspellingsperiode (2023-2032). De overheid neemt maatregelen om de koolstofuitstoot en afvalproductie tot een minimum te beperken en consumenten worden steeds milieubewuster, wat de belangrijkste factoren zijn die de groei van de markt stimuleren.

Klik hier voor het Patroonrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10473

De vraag van consumenten naar milieuvriendelijke producten neemt toe. Als gevolg daarvan zijn bedrijven begonnen met groene productie om producten en diensten te maken. Slimme technologie biedt groene IT binnen haar beperkingen en beschermt het milieu.

De globalisering, die ook het ontwikkelingstempo in veel ontwikkelingslanden, met name India en China, heeft versneld, heeft de wereld geholpen ongekende hoogten van groei te bereiken. Milieurijkdommen worden regelmatig gebruikt voor industrialisatie en groeidoelstellingen. De aarde en haar ecosysteem zullen niet snel meer geschikt zijn voor een duurzame manier van leven, waarschuwen milieuactivisten en ecologen als dit uitbuitingstempo aanhoudt. In deze situatie komt “groene technologie” om de hoek kijken.

Het maakt gebruik van technologie op zo’n manier dat, met behoud van de ontwikkeling die globalisering met zich meebrengt, de negatieve impact op het milieu tot een absoluut minimum wordt beperkt.

De sector groeit vanwege het toenemende milieubewustzijn en de bezorgdheid van consumenten en bedrijven over de opwarming van de aarde. Andere belangrijke aspecten die naar verwachting zullen bijdragen aan de expansie van de markt in de komende jaren zijn de groeiende belangstelling van consumenten en bedrijven voor het gebruik van duurzame energiebronnen en een toename in het gebruik van RFID-sensoren die de koolstofuitstoot verminderen. Een belangrijke factor die de groei van de markt naar verwachting zal afremmen, zijn de hoge kosten van de goederen en diensten die verband houden met groene technologie en duurzaamheidsoplossingen.

Koop dit rapport (141 pagina’s PDF met inzichten, grafieken en tabellen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10473

Belangrijke bedrijven waaronder

  • Microsoft Corporation,
  • GE Electric,
  • IBM Corporation,
  • Oracle Corporation,
  • Engie Impact,
  • CropX Inc,
  • Taranis

Segmentatie

Groen bouwen, koolstofvoetafdrukbeheer, waterlekkagedetectie, branddetectie, waterzuivering, bodemconditie/vochtigheidsmonitoring, gewasmonitoring, bosmonitoring, weersmonitoring & voorspelling, luchtverontreinigingsmonitoring & en duurzame mijnbouw & exploratie zijn de toepassingssegmenten van de wereldwijde markt voor groene technologie en duurzaamheid. In 2022 werd de wereldwijde markt voor groene technologie en duurzaamheid gedomineerd door het segment groene gebouwen.

Op basis van technologie zijn het Internet of Things (IoT), Artificial Intelligence (AI) en Analytics, Cloud Computing, Digital Twin, Security en Blockchain de segmenten van de wereldwijde markt voor groene technologie en duurzaamheid. In 2022 was het omzetaandeel van het segment Internet of Things (IoT) het grootst.

Details van het rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/green-technology-and-sustainability-market-10473

De analyse biedt marktinzichten voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, per regio. In 2022 werd deze markt aangevoerd door de Noord-Amerikaanse markt voor groene technologie en duurzaamheid (45,80%). Daarnaast willen deze bedrijven hun wereldwijde commerciële bereik uitbreiden door verschillende bedrijfsstrategieën toe te passen, waaronder allianties, fusies en samenwerkingsverbanden. Daarnaast werd de Noord-Amerikaanse markt voor groene technologie en duurzaamheid geleid door Canada, dat de snelste groei kende, en de Verenigde Staten, die het grootste marktaandeel hadden.

In 2022 had de Europese markt voor groene technologie en duurzaamheid een aanzienlijk marktaandeel. De marktgroei zal naar verwachting worden gestimuleerd door prominente overheidsinitiatieven die de nadruk leggen op het vernuft van koolstofarme technologieën. Zo stelde de Europese Commissie (EC) in juli 2020 financiering voor in het kader van haar “Innovatiefonds” voor projecten die werden voorbereid voor commercialisering, zoals schone en koolstofarme waterstofoplossingen voor energie-intensieve industrieën zoals chemie, cement en staal. Daarnaast groeide de Britse markt voor groene technologie en duurzaamheid met het hoogste percentage in de Europese regio, terwijl de Duitse markt voor groene technologie en duurzaamheid het grootste marktaandeel behield.

Toprapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Green Technology and Sustainability Market,Green Technology and Sustainability Market Share,Green Technology and Sustainability Market Size,Green Technology and Sustainability Market Trends,Green Technology and Sustainability Market Analysis