header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor digitale identiteit zal groeien met een CAGR van ongeveer 23,6% in 2023-2032

Oct 4, 2023 1:00 PM ET

Marktoverzicht digitale identiteit

De markt voor digitale identiteit heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt en zal naar verwachting snel blijven groeien. Volgens Market Research Reports (MRFR) zal deze markt tegen 2032 naar verwachting een waarde bereiken van $428,2 miljard, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 23,6% van 2023 tot 2032. De drijvende kracht achter deze groei is de toenemende adoptie van digitale diensten in verschillende sectoren en de toenemende bezorgdheid over datalekken en identiteitsdiefstal.

De online weergave van een persoon, groep of andere entiteit in het digitale domein wordt hun “digitale identiteit” genoemd. Het is een verzameling onderscheidende kwaliteiten, eigenschappen en referenties van een persoon of organisatie die wordt gebruikt om hun identiteit te verifiëren en hen in staat te stellen veilige online transacties uit te voeren. Online interacties, transacties en beveiliging zijn allemaal afhankelijk van digitale identiteit, die essentieel is voor het internet & digitale diensten. Het heeft brede toepassingen, variërend van luchthavens tot gezondheidszorg en meer.

Ontvang nu PDF-voorbeeldpagina’s met enkele voordelen!!
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12149

Belangrijkste bedrijven:

De markt voor digitale identiteit wordt gedomineerd door een aantal belangrijke spelers, die elk unieke oplossingen bieden voor verschillende behoeften in de sector. Enkele van deze bedrijven zijn:

  1. IBM Corporation: IBM staat bekend om zijn expertise in beveiligingsoplossingen en biedt een uitgebreid pakket oplossingen voor het beheer van digitale identiteiten, waaronder identiteits- en toegangsbeheer, fraudedetectie en risicobeoordeling.

  2. Microsoft Corporation: Microsofts digitale identiteitsoplossingen maken gebruik van blockchaintechnologie en bieden gedecentraliseerde en veilige identiteitsverificatie, waardoor personen hun digitale identiteiten op verschillende platforms kunnen controleren en beheren.

  3. Gemalto N.V.: Een leider in digitale beveiliging, Gemalto biedt een scala aan oplossingen zoals biometrische authenticatie, veilige uitgifte van documenten en digitale identiteitsverificatie, die zorgen voor een robuuste bescherming tegen identiteitsfraude.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreide marktinzichten.

Marktsegmentatie digitale identiteit:

De digitale identiteitsmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van authenticatietype, sectoren en geografie.

Op basis van type authenticatie:

  • Biometrie: Dit segment omvat vingerafdruk-, gezichts-, iris- en stemherkenningstechnologieën.
  • Wachtwoorden/PIN’s: Traditionele authenticatiemethoden met wachtwoorden of persoonlijke identificatienummers.
  • Authenticatie met twee factoren (2FA): Het combineren van twee verschillende authenticatiefactoren, zoals een wachtwoord en een sms-code.

Naar sectoren:

  • Banken, financiële diensten en verzekeringen (BFSI)
  • Gezondheidszorg
  • Overheid
  • Detailhandel en e-commerce
  • Telecommunicatie
  • Overige

Regionaal inzicht

De markt voor digitale identiteit groeit sterk in verschillende regio’s. Noord-Amerika leidt de markt vanwege de aanwezigheid van grote technologiespelers en de toenemende adoptie van digitale diensten. Europa volgt op de voet, gedreven door strenge regelgeving met betrekking tot privacy en beveiliging van gegevens. De regio Azië-Pacific kent ook een aanzienlijke groei als gevolg van de snelle digitale transformatie in landen als China en India.

Bekijk de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-identity-market-12149

Laatste nieuws

De markt voor digitale identiteit is dynamisch en in beweging. Hier zijn enkele van de meest recente nieuwsfeiten uit de sector:

  1. Invoering van Self-Sovereign Identity (SSI): SSI wint aan populariteit omdat individuen meer controle willen over hun digitale identiteiten. Met dit gedecentraliseerde identiteitsmodel kunnen gebruikers hun identiteiten beheren en verifiëren zonder afhankelijk te zijn van centrale autoriteiten.

  2. Nadruk op privacy en toestemming: Met de groeiende bezorgdheid over dataprivacy richten bedrijven zich op het verkrijgen van expliciete toestemming van gebruikers voordat ze hun persoonlijke informatie inzien en gebruiken. Naleving van regelgeving zoals de General Data Protection Regulation (GDPR) is een belangrijke prioriteit voor bedrijven.

  3. Integratie van kunstmatige intelligentie: Kunstmatige intelligentie (AI) technologieën, zoals machine learning en gezichtsherkenning, worden geïntegreerd in digitale identiteitsoplossingen om de beveiliging te verbeteren en authenticatieprocessen te stroomlijnen.

Top Trending Rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Digital Identity Market,Digital Identity Market Size,Digital Identity Market Share,Digital Identity Market Growth,Digital Identity,Digital Identity Market Trends,Digital Identity Market Demands,Digital Identity Industry,digital identity platform,digital identity verification