header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Silicon on Insulator-markt zal tegen 2030 USD 3,96 miljard bereiken met een CAGR van 9,76%.

Oct 9, 2023 4:00 PM ET

Silicium on isolator marktanalyse

De wereldwijde silicium on isolator markt zal tegen 2030 USD 3,96 miljard bereiken met een CAGR van 9,76%, volgens het laatste rapport van Market Research Future.

Drivers

Toenemende behoefte aan 5G mobiele communicatie om de marktgroei te stimuleren

De groeiende behoefte aan 5G mobiele communicatie zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren. 5G-technologie vereist chips met een laag energieverbruik en hoge snelheid, die kunnen worden bereikt met SOI-technologie. De unieke thermische en elektrische eigenschappen van SOI-wafers maken deze perfect voor gebruik in energiezuinige apparaten met hoge prestaties, zoals datacenters, mobiele apparaten en 5G-basisstations. Deze toegenomen behoefte aan 5G-technologie zal de behoefte aan SOI-wafers stimuleren en zo de groei van de markt aanwakkeren.

Kansen

Ontwikkeling van IC-technologie biedt grote kansen

De ontwikkeling van IC-technologie zal tijdens de prognoseperiode robuuste kansen bieden voor de silicium on isolatormarkt. IC speelt een cruciale rol in de werking van elektronische apparaten door de essentiële functionaliteit en rekenkracht te bieden.

Beperkingen en uitdagingen

Zelfverhittingseffecten die de markt beperken

De zelfverhittingseffecten, het hogere tijdsverbruik in verband met het productieproces en het gebrek aan geschoolde arbeidskrachten kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren. Daarnaast kan de COVID-19 impact ook de marktgroei belemmeren.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10135

Belangrijkste spelers

Prominente marktspelers die in het rapport over de silicium on isolator markt worden geprofileerd zijn onder andere

  • Taiwan Semiconductor Manufacturing Corp,
  • Synopsis Inc,
  • United Microchip Corp,
  • SunEdison,
  • Semiconductors op vrije schaal,
  • IBM Corp,
  • Shin-Etsu Chemical Co. Ltd,
  • ARM Holding,
  • Applied Material Inc, en

Markt Segmentatie

De silicium on isolator markt is onderverdeeld op basis van toepassing, technologie, wafergrootte en type.

Per type zal volledig verarmd silicium de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Qua wafergrootte zal 300 mm de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Qua technologie zal slim gesneden SOI de markt tijdens de prognoseperiode aanvoeren.

Wat de toepassing betreft, zullen MEM’s de markt tijdens de prognoseperiode stimuleren.

Regionale analyse

APAC leidt de Silicon on Insulator-markt

De APAC-regio zal tijdens de prognoseperiode aan het hoofd staan van de Silicon on Insulator-markt. Dit komt door de stijgende investeringen in combinatie met de groeiende behoefte aan consumentenelektronica zoals slimme wearables, laptops, tablets en smartphones. Telecom is een sector die het waarschijnlijk goed zal doen. Daarnaast dragen de toepassing van technologie voor verschillende industriële activiteiten, economische ontwikkelingen en toenemende industriële toepassingen ook bij aan de groei van de markt. Bovendien dragen uitbreidingen door verschillende fabrikanten van halfgeleiders & wafers en verhoogde investeringen ook bij aan de groei van de regio.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10135

Noord-Amerika kent een bewonderenswaardige groei in de Silicon on Insulator-markt

Noord-Amerika zal tijdens de prognoseperiode een bewonderenswaardige groei doormaken in de markt voor silicium on isolatoren. Dit komt vooral door de groeiende behoefte aan mobiele toepassingen, microprocessoren, spelconsoles en computers. Bovendien hebben verschillende bedrijven hun hoofdkwartier in Noord-Amerika, wat ook de groei van de markt ondersteunt. Vanwege het groeiende milieubewustzijn onder klanten in combinatie met het overheidsbeleid in de regio, is de stijging van de behoefte aan SOI-wafers met name in de auto-industrie waargenomen, waar het wordt gebruikt in elektrische voertuigen. Ook het gebruik van SOI in IoT-toepassingen en apparaten is de huidige markttrend.

Lees meer artikelen-

AMI-markt (geavanceerde meetinfrastructuur)

Markt voor digitale badges

Markt voor internet van dingen (IoT) cloudplatforms

3D-printmarkt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Silicon on Insulator Market,Silicon on Insulator Market Size,Silicon on Insulator Market Share