header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De 3D meetmarkt zal tegen 2032 groeien met een CAGR van 8,20%.

Oct 9, 2023 6:00 PM ET

3D Metrologie marktinzichten

De omvang van de 3D metrologie markt werd geschat op USD 8 miljard in 2022. De markt voor 3D metrologie zal naar verwachting stijgen van USD 8,6 miljard in 2023 tot USD 16,2 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,20% over de voorspellingsperiode van vijf jaar (2023-2032). De belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren zijn het toenemende gebruik van uiterst nauwkeurige inspectie, uitgebreide informatie en de toegenomen focus op kwaliteitscontrole.

In de afgelopen tien jaar heeft 3D metrologie een aanzienlijke R & D. De CAGR van de 3D metrologiemarkt is sterk afhankelijk van technologisch onderzoek en ontwikkeling. In de afgelopen jaren zijn er een aantal innovaties geweest in de metrologie als gevolg van het veiligheidsbewustzijn van consumenten, strenge overheidsbeperkingen en wetenschappelijke vooruitgang.

De topbedrijven in de 3D metrologie sector richten zich ook voornamelijk op het verbeteren van de kwaliteit van de geproduceerde goederen door middel van precisiemetingen met behulp van geavanceerde 3D meettechnieken en gereedschappen. Uiterst nauwkeurige precisiemeetsystemen zijn voordelig voor bijna elke mechanische toepassing.

Contactloos precisie meten, automatisering en 3D precisie meettechnologieën zijn ook drie van de belangrijkste industriële trends. De 3D meetsector ontwikkelt nieuwe systemen om zich aan te passen aan deze verschuivende industriële structuren.

Ontvang een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3677

Belangrijke bedrijven in de 3D meettechniek markt zijn onder andere

  • Exact Metrology (VS)
  • Applied Materials (VS)
  • 3D System Corp (VS)
  • 3D Digital Corp (VS)
  • Automated Precision (VS)
  • GoM (Duitsland)
  • Creaform (Canada)
  • Perceptron (VS)
  • Keyence (Japan)
  • Jenoptik (Duitsland)
  • KLA-Tencor (VS)
  • Nikon Corporation (Japan)
  • Mitutoyo Corporation (Japan)
  • FARO Technologies (VS)
  • Carl Zeiss AG (Duitsland)
  • Hexagon AB (Zweden)

Segmentatie

Hardware, software en diensten maken deel uit van de op componenten gebaseerde segmentatie van de 3D metrologie markt. Verwacht wordt dat de hardwarecategorie een aanzienlijk marktaandeel zal hebben.

De Coordinate Measuring Machine (CMM), Optische Digitizer en Scanner (ODS), Video Meetmachine (VMM), Geautomatiseerde Optische Inspectie en Vormmeting behoren tot de productcategorieën die deel uitmaken van de 3D metrologie marktsegmentatie.

Het subsegment van coördinatenmeetmachines (CMM) zal naar verwachting een sterke positie innemen op de markt.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=3677

Toepassingen die deel uitmaken van de 3D metrologie marktsegmentatie zijn onder andere reverse engineering, virtuele simulatie en kwaliteitscontrole en inspectie. De sector voor kwaliteitscontrole en inspectie zal naar verwachting een aanzienlijk marktaandeel hebben.

De 3D metrologie markt bestaat uit de zware machine-industrie, mijnbouw, lucht- en ruimtevaart en defensie, automobielindustrie, architectuur en bouw, medische industrie, elektronica, energie en vermogen. Verwacht wordt dat de automobielsector een aanzienlijk deel van de markt voor zijn rekening zal nemen.

De analyse biedt inzicht in de markt voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, per regio. Noord-Amerika was de belangrijkste inkomstenbron in de markt voor 3D metrologie.

De beschikbaarheid van fabrikanten in de regio, zoals Ford Motor en General Motors, evenals onderzoeksinstituten en belangrijke halfgeleiderbedrijven, heeft de vraag naar 3D meetapparatuur doen toenemen. Door de aanwezigheid van aanzienlijke industriële faciliteiten op het continent heeft Europa het op één na grootste marktaandeel voor 3D metrologie. Bovendien groeide de Britse markt voor 3D metrologie het snelst in de Europese regio, terwijl de Duitse markt voor 3D metrologie het grootste marktaandeel had.

Meer artikelen lezen-

Rapport overmarktonderzoek voor doelgerichte back-upapparatuur – wereldwijde prognose 2027

Onderzoeksrapport overde markt voor optische communicatie – Wereldwijde prognose 2027

Schijfgebaseerd Data Fabric-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  3D Metrology Market,3D Metrology Market Size,3D Metrology Market Share