header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De bloeiende automobielsector stimuleert de gereedschapsstaalmarkt

Oct 9, 2023 5:17 PM ET

Overzicht gereedschapsstaalmarkt

De wereldwijde gereedschapsstaalmarkt zal van 2023 tot 2032 (prognoseperiode) USD 6,29 miljard bereiken met een CAGR van 6,64%.

Gereedschapsstaal is een soort hoogkoolstof- en gelegeerd staal dat speciaal is ontworpen voor de productie van gereedschappen die worden gebruikt voor het snijden, vormen en vormen van materialen. Het heeft een uitstekende hardheid, slijtvastheid, taaiheid en hittebestendigheid, waardoor het geschikt is voor verschillende industriële toepassingen waarbij gereedschap bestand moet zijn tegen grote spanning en slijtage.

Gereedschapsstaal is een breed assortiment koolstof- en gelegeerde staalsoorten die zeer geschikt zijn om te worden verwerkt tot gereedschap. Gereedschapsstalen staan bekend om hun hardheid, vervorming en slijtvastheid. De toegenomen vraag naar gereedschapsstaal voor de productie van verschillende snijgereedschappen, zoals toolbits, boren, tappen, tandwielsnijders, zaagbladen, schaven, schaafbladen, frezen, routerbits, ponsen en matrijzen, is een van de belangrijkste groeifactoren van de gereedschapsstaalmarkt. Gereedschapsstaal heeft verschillende voordelen, waaronder een sterke slijtvastheid, goede thermische geleidbaarheid en hardbaarheid, kosteneffectieve bewerkbaarheid en uitstekende polijst- en zuurbehandeleigenschappen. Deze eigenschappen maken gereedschapsstaal geschikt voor toepassing in verschillende eindgebruiksectoren, zoals de auto-industrie, machinebouw en installatietechniek, energieopwekking, luchtvaart, voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie, bouw en civiele techniek en mijnbouw, wat de expansie van de markt stimuleert.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de wereldwijde gereedschapsstaalmarkt zijn

  • Nachi-Fujikoshi Corp (Japan)
  • Voestalpine AG (Oostenrijk)
  • Sandvik (Zweden)
  • Baosteel Groep (China)
  • Samuel, Son & Co (Canada)
  • Hitachi Metal (Japan)
  • Eramet SA (Frankrijk)
  • Schmiedewerke Gröditz (Duitsland)
  • Universal Stainless (VS)
  • QiLu Speciaal Staal Co,.Ltd (China)
  • Hudson Tool Steel Corporation (VS)
  • GERDAU S.A (Brazilië)
  • Pennsylvania Steel Company (VS)


Gratis voorbeeld PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2754

Drivers van de gereedschapsstaalmarkt:

Automobielindustrie: De auto-industrie is een belangrijke verbruiker van gereedschapsstaal. Gereedschapsstaal wordt gebruikt bij de productie van verschillende onderdelen, zoals motoronderdelen, tandwielen en snijgereedschappen. De groei van de auto-industrie, vooral in opkomende markten, heeft een positief effect op de gereedschapsstaalmarkt.

Bouw en infrastructuurontwikkeling: De bouwindustrie vertrouwt op gereedschapsstaal voor verschillende toepassingen, zoals het snijden en vormen van beton, staal en andere materialen. De groei in bouw- en infrastructuurontwikkelingsprojecten, zowel in de woningbouw als in de commerciële sector, stimuleert de vraag naar gereedschapsstaal.

Ruimtevaart en defensie: De lucht- en ruimtevaart en defensie vereisen hoogwaardige materialen, waaronder gereedschapsstaal, voor de productie van vliegtuigen, raketten en andere militaire apparatuur. Technologische vooruitgang en hogere defensie-uitgaven kunnen de gereedschapsstaalmarkt stimuleren.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport over gereedschapsstaalmarkt:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/tool-steel-market-2754

Segmentatie van de markt

De wereldwijde gereedschapsstaalindustrie is gesegmenteerd op basis van formaattype, toepassing, proces en regio.

  • Op basis van het type is de wereldwijde gereedschapsstaalmarkt onderverdeeld in metaal snijden, gelegeerd gereedschapsstaal, hoge snelheid gereedschapsstaal, koolstof gereedschapsstaal en overige. Van deze typen was metaal snijden goed voor het grootste marktaandeel van 30,11% in 2016.
  • Op basis van het type formaat is de wereldwijde markt voor gereedschapsstaal onderverdeeld in rond, vierkant en overig. Van al deze formaattypes heeft het ronde formaattype het grootste marktaandeel van 47,4% veroverd in 2016, gevolgd door vierkant en andere.
  • Op basis van toepassingen is de wereldwijde gereedschapsstaalmarkt onderverdeeld in automotive, machinebouw, scheepsbouw en overige. Van deze toepassingen was automotive in 2016 goed voor het grootste marktaandeel van 30,22%, gevolgd door machinebouw en scheepsbouw.
  • Op basis van proces is de wereldwijde gereedschapsstaalmarkt gesegmenteerd in gesmeed en gewalst.
  • Op basis van regio


Vraag naar maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2754

Regionale analyse

APAC leidt de wereldmarkt

Azië-Pacific heeft de grootste gereedschapsstaalmarkt, gevolgd door Europa en Noord-Amerika. In 2016 domineerde Azië-Pacific de wereldwijde gereedschapsstaalmarkt met 62,5% van het totaal, gevolgd door Europa en Noord-Amerika. De grootste markten voor gereedschapsstaal zijn China, Japan, India en de Verenigde Staten, die enorme inkomsten uit de wereldwijde markt hebben gegenereerd. De automobielsector is de belangrijkste motor van de gereedschapsstaalmarkt. Veranderingen in de vraag van de auto-industrie hebben dan ook een directe invloed op de markt. Het totale volume van de wereldwijde productie van vierwielers bedroeg in 2015 ongeveer 90 miljoen eenheden en er wordt voorspeld dat dit verder zal stijgen tot meer dan 100 miljoen eenheden in 2020.

Europa volgt APAC

De omvang van de Europese gereedschapsstaalmarkt, aangevoerd door Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Spanje, zal naar verwachting USD 1,4 miljard benaderen in de verwachte periode. Vanwege het vermogen om zelfs bij hoge temperaturen een hoge hardheid en sterkte te behouden, zien deze landen de vraag naar producten voor de productie van snij-instrumenten toenemen. Vanwege hun hoge snijsnelheid worden hogesnelheidsproducten op grote schaal gebruikt bij de productie van een verscheidenheid aan gereedschappen zoals messen, zagen, scheermessen, beitels en vijlen, wat de vraag naar producten verder zou moeten doen toenemen.

Noord-Amerika verovert de derde plaats op de wereldmarkt

Noord-Amerika is de op twee na grootste markt voor gereedschapsstaal, met een verwachte CAGR van 4,57% gedurende de projectieperiode. Noord-Amerika is een producent van zowel staal als gereedschapsstaal en produceert 50 tot 60 miljoen ton per jaar. De Verenigde Staten domineren de Noord-Amerikaanse gereedschapsstaalmarkt. In 2016 produceerden de Verenigde Staten meer dan 50 miljoen ton gereedschapsstaal, gevolgd door Canada. De belangrijkste drijvende factoren zijn de toenemende industrialisatie en de expansie van de auto-industrie. Bovendien zal de stijgende staalproductie de Noord-Amerikaanse gereedschapsstaalindustrie stimuleren.

Gerelateerde rapporten:

Luchtfilters – marktonderzoeksrapport per type, per eindgebruiker en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor industriële afdichtingen per type, per eindgebruiker en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor verkoopautomaten Informatie per type, per betalingsmethode, per toepassing en per regio- marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportKoeltorens Marktinformatie per type, per toepassing en per regio- marktvoorspelling tot 2032

Marktonderzoeksrapport over industriële onderhoudsdiensten Informatie per dienst, per locatie, per eindgebruiker en per regio – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Tool Steel Market trends,Tool Steel Market scope,Tool Steel Market growth,Tool Steel Market demands,Tool Steel Market analysis,Tool Steel Market overview,Tool Steel Market research