header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor tablet-pc’s zal tegen 2030 naar verwachting groeien met USD 97.474,5 miljoen met een CAGR van 5,5% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Oct 11, 2023 1:00 AM ET

Tablet PC marktinzichten:

In 2022 werd de waarde van de markt voor tablet-pc’s geschat op USD 62.650,0 miljoen. De markt voor tabletcomputers zal naar verwachting stijgen van USD 67.003,1 miljoen in 2023 tot USD 97.474,5 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,5% over de voorspellingsperiode van vijf jaar (2023-2030). De markt wordt voornamelijk gedreven door de stijgende populariteit van laptops en tablets vanwege hun kleinere afmetingen, lichter gewicht en gemak voor consumenten vanwege hun langere batterijlevensduur en algehele prestaties.

Een tabletcomputer is een computer met één paneel en een aanraakscherm. Een tablet is draagbaarder dan een laptop en heeft een grotere verwerkingskracht dan een notebook.

In de afgelopen jaren is de verkoop van tablets aanzienlijk gestegen, internationaal met miljoenen in de dubbele cijfers. De volgende must-have mobiele mediatablet wordt op de markt gebracht door computerfabrikanten om de interesse van klanten te wekken. De iPad, Android, BlackBerry, HP WebOS en Windows zijn allemaal voorbeelden van tablets met een webbrowser. Elk platform ondersteunt de werking van applicaties die exclusief voor het besturingssysteem van dat platform zijn gemaakt. Dankzij functies als 3G, Wi-Fi en verbeterde draadloze verbindingen worden tablets steeds populairder, ook al is er nog steeds een kleine markt voor in het mainstream computergebruik. De vraag van consumenten naar computerapparaten met effectieve mogelijkheden en draagbaarheid die kleiner zijn dan laptops of desktop-pc’s maar groter dan smartphones, stuwt de markt.

Klik hier voor een voorbeeld van een premium rapport

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven in de Tablet PC-markt zijn:

  • Acer Inc
  • Apple Inc
  • Hewlett-Packard
  • Huawei
  • Lenovo Groep
  • LG Electronics Inc
  • Microsoft
  • Nokia
  • Samsung Electronics Co Ltd
  • Realme,
  • Xiaomi
  • Amazon,
  • Fujitsu Ltd
  • CHUWI
  • Dynabook

Omvang van het rapport – Tablet PC Market:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang in 2030

USD 97.474,5 miljoen

CAGR tijdens 2023-2030

5.5%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2030

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Markt Segmentatie:

In dit onderzoek is de markt voor tabletcomputers onderverdeeld in drie categorieën op basis van besturingssysteem: Android, iOS en Windows. De Android-categorie leidde de markt in 2022 met een omzetaandeel van ongeveer 50,3%.

Op basis van distributiekanaal is de markt voor tablet-pc’s in dit onderzoek onderverdeeld in supermarkten/hypermarkten, onafhankelijke detailhandelaren en online verkoop. Onafhankelijke detailhandelaren behielden de leidende positie in 2022 en waren goed voor bijna 53,5% van de totale omzet.

Volgens de eindgebruiker is de tablet-pc-markt in dit onderzoek onderverdeeld in vier categorieën: individuele gebruikers, zakelijke gebruikers, scholen & en overige. In 2022 had de zakelijke gebruiker het grootste marktaandeel en er wordt verwacht dat de CAGR in de komende vijf jaar 5,8% zal bedragen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (188 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Tablet PC Market- https://www.marketresearchfuture.com/reports/tablet-pc-market-11491

Regionale analyse:

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika zijn de regio’s waarin het onderzoek de markt verdeelt. Het grootste marktaandeel ter wereld is in handen van Noord-Amerika. Noord-Amerika bestaat uit de Verenigde Staten, Canada en Mexico. In de afgelopen maanden is de vraag naar tabletcomputers in Noord-Amerika sterk gestegen. Een cruciaal element in de groei en volwassenwording van de sector is de ongekende behoefte aan superieure hardwaretechnologieën. De vraag naar tablet-pc’s is gediversifieerd en het gebruik ervan is niet beperkt tot een bepaalde leeftijdsgroep, wat de groei van de markt heeft versneld. Trends in online leren en de toenemende penetratie van slimme apparaten in de regio zijn twee van de belangrijkste drijfveren achter de groei van de markt voor tablet-pc’s.

Gerelateerde rapporten:

AI Enabled Translation Services Markt Groeianalyse, Industrieel Onderzoeksrapport – Prognose tot 2032

Servicenow Store Apps Market – De Servicenow Store Apps Market zal naar verwachting 82,4 miljard dollar bereiken in 2032, met een CAGR van 33,30%. gedurende de voorspelling 2023 – 2032.

Extended Detection and Response Market Extended Detection and Response Market zal naar verwachting groeien van USD 31,3 miljard in 2032, met een CAGR van 39,20% tijdens de prognoseperiode 2023 – 2032.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Tablet PC Market,Tablet PC Market size,Tablet PC Market Share,Tablet PC Market Trends,Tablet PC Market Growth,Tablet PC Market Insights,Tablet PC Market Demand,Tablet PC Market Forecast,Tablet PC Market Industry,Tablet PC Market Overview,Tablet PC Market Resaerch