header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Laag E-glas markt voor Prominente Groei van 6,50% tegen 2032

Oct 11, 2023 11:00 AM ET

Markt

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Low E-Glass Market Information By Glazing, Coating Type, End Use, and Region – Forecast till 2032″ zal de low e-glass industrie een aanzienlijke vooruitgang boeken van USD 13,74 miljard in 2023 tot USD 22,74 miljard in 2032, met een snelheid van 6,50% van 2023 tot 2032.

Een type coating met een laag emissiviteitsvermogen is de low-E glascoating. Ze worden aangebracht op glazen oppervlakken. Deze coatings helpen ook om warmteverlies te beperken door infraroodenergie die het oppervlak raakt te reflecteren. Om de energie-efficiëntie van het glas te verbeteren, dragen low-E coatings ook bij aan een verlaging van de U-waarde.

In zowel residentiële als commerciële gebouwen worden op grote schaal Low-E (lage emissiviteit) materialen gebruikt. Het is gecoat met een materiaal met lage emissiviteit dat infraroodenergie met lange golven afbuigt en zo de warmtewinst of het warmteverlies minimaliseert. Voor gebouwen in verschillende klimaten biedt het een unieke en betaalbare oplossing voor energiebesparing. Over het algemeen zijn ramen een van de minst energie-efficiënte kenmerken van een gebouw. Energie-efficiënte ramen zijn momenteel een geliefd idee dankzij deze nieuwe technologie. Er worden tal van pogingen ondernomen om energie-efficiënte huizen en voertuigen te creëren als gevolg van de groeiende inspanningen om het energieverbruik op persoonlijk niveau te verminderen.

Monster aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12286

Concurrentielandschap van de markt:

  • Asahi Glass Co. Ltd.
  • Saint-Gobain SA
  • Corning Inc.
  • Nippon Sheet Glass Co. Ltd.
  • Xinyi Glass Holdings Limited
  • PPG Industries, Inc.
  • CSG Holding Co. Ltd.
  • Taiwan Glass Industry Corporation
  • China Glass Holdings Limited
  • Sisecam

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

De wereldwijde markt voor low-E glas evolueert naar energie-efficiëntie in residentiële en niet-residentiële gebouwen als gevolg van bouwactiviteiten en bewustwording bij het publiek. De recente groei van de markt voor low-E glas kan worden toegeschreven aan het toenemende gebruik van low-E glas voor lichtgewicht beglazing in auto’s om het gewicht van voertuigen te verlagen en het brandstofverbruik te verbeteren. De markt voor low-E glas is sterk in opkomst en wordt zowel in de woningbouw als in de commerciële bouw gebruikt. Door het reflecteren van langgolvige infraroodstraling die de constructie binnenkomt, is low-E glas een speciale en betaalbare keuze voor het verminderen van overmatig warmteverlies en het besparen van energie in gebouwen onder uiteenlopende klimatologische omstandigheden. Ondanks het feit dat ramen van oudsher het minst energie-efficiënte onderdeel van een gebouw zijn, hebben technologische ontwikkelingen energie-efficiënte ramen onlangs tot het meest geliefde idee gemaakt. De toenemende technologische vooruitgang in de automobielsector heeft ook bijgedragen aan het bereiken van de hoogste niveaus van brandstofefficiëntie en passagiersveiligheid.

Dit heeft producenten aangemoedigd om te investeren in onderzoek en ontwikkeling, wat de expansie van de autoglasmarkt naar verwachting zal stimuleren. Het glas en de coatings die worden gebruikt om autoruiten te maken, hebben een lage emissie. De markt voor glas met een lage emissie zal naar verwachting groeien in de geprojecteerde periode vanwege de recente toename in de vraag naar auto’s. Laag-E-glas wordt gebruikt om de levensduur van auto’s te verlengen. Glas met een lage emissie wordt gebruikt om de efficiëntie van luchtkoeling te verhogen, het rijbereik van elektrische voertuigen te vergroten en de CO2-uitstoot te verminderen, wat leidt tot een toename van de ecokredieten en een daling van het totale brandstofverbruik.

Koop nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12286

Tot de groeistrategieën van de belangrijkste spelers behoren productlanceringen, overnames en samenwerkingsverbanden, die allemaal de wereldwijde markt voor Low-E glas ondersteunen. Aan de andere kant gebruiken grote spelers die zich concentreren op Low-E glas productlanceringen als groeistrategie om hun marktaandeel te vergroten. Zo onthulde Vitro in juni 2023 een gloednieuwe Advanced Low-E Glass Sample Kit met een verscheidenheid aan hoogwaardige zonwerende, low-e glasproducten van het bedrijf Solarban voor een praktische, praktische vergelijking. Elk item in de Advanced Low-E Glass Sample Kit heeft een warmtewinstcoëfficiënt (SHGC) van 0,25 of minder, wat wijst op een superieur vermogen om de doorgifte van warmte-energie van de zon te minimaliseren.

Marktsegmentatie

De typen beglazing met een laag E-niveau zijn enkele beglazing, dubbele beglazing en driedubbele beglazing.

De belangrijkste coatingtypes op de markt zijn zonwerende low-e coating, passieve low-e coating en andere.

De eindgebruikers van de markt voor laag E-glas zijn Bouw en Constructie, Automobielindustrie en anderen.

Beperkingen in de markt:

De kosten zijn de belangrijkste belemmering voor fabrikanten van low-E glas; de kleinere wereldmarkt van het product wordt veroorzaakt door de hogere prijs van low-E glas in vergelijking met gewoon glas.

Lees meer @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/low-e-glass-market-12286

Regionaal inzicht

De Noord-Amerikaanse Low E-glass markt is leidend vanwege het groeiende investeringspotentieel in residentiële en commerciële bouwprojecten en het groeiende bewustzijn van eindgebruikers van de voordelen van het gebruik van energie-efficiënte glazen ruiten.

Blader door meer rapporten:

OnderzoeksrapportOpvouwbare Meubelmarkt – Prognose 2030

Onderzoeksrapportaardingsapparatuur markt – Wereldwijde voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde brekermarkt – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over de markt voorbouwbeslag – Wereldwijde voorspellingen tot 2032

Water- en afvalwaterpijp marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2032

Carry Deck Crane-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling voor 2030

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Low E-glass Market,Low E-glass Market Size,Low E-glass Market Share,Low E-glass Market Future,Low E-glass Market Trends,Low E-glass Market Demand