header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor hostinginfrastructuurdiensten is USD 31,8 miljard waard en groeit tegen 2032 met een CAGR van 8,80% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Oct 11, 2023 5:00 PM ET

Inzichten in de markt voor hostinginfrastructuurdiensten:

De markt voor hostinginfrastructuurdiensten werd in 2022 geschat op USD 14,9 miljard. Er wordt verwacht dat de markt voor hostinginfrastructuurdiensten zal groeien van USD 16,2 miljard in 2023 tot USD 31,8 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,80% in de loop van de voorspellingsperiode (2023-2032). De vraag naar snellere gegevenstoegang, goedkope IT-infrastructuur en een toename van het aantal kleine en middelgrote bedrijven zijn de drie belangrijkste marktfactoren die de groei van de wereldwijde markt voor hostinginfrastructuurdiensten stimuleren.

Bedrijven over de hele wereld doen veel moeite om mobiele werkkrachten te creëren, waarbij werknemers via internetdiensten toegang hebben tot gegevens vanaf afgelegen locaties en virtuele IT-sets nodig hebben, zoals servers, opslag, netwerken en andere. Infrastructuurdiensten bieden snellere toegang tot gegevens, ongeacht waar het datacenter zich bevindt, dankzij de alomtegenwoordige implementatie van IT-infrastructuur. Door het ontbreken van een datacenter op locatie, aanvullende diensten of onderhoudskosten hebben infrastructuurdiensten ook lage investeringskosten. Beheerde serviceproviders zoals Amazon Web Services, Inc., Microsoft Corporation en IBM Corporation bieden het hele jaar door continu toegankelijke cloudservices als onderdeel van hun geïntegreerde aanbod van cloudservices.

Vanwege de responsieve schaalbaarheid van gedeelde cloudservers zien eindgebruikers hostinginfrastructuurdiensten als een aanzienlijke kostenbesparende oplossing waarbij een klant alleen betaalt voor wat hij gebruikt. Bovendien besparen eindgebruikers geld door de installatiekosten voor het installeren van afzonderlijke servers te vermijden.

Klik hier voor een Premium-voorbeeldrapport

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven op de markt voor hostinginfrastructuurdiensten zijn:

  • AT & T Inc.
  • Internationale Machines Corporation
  • Microsoft
  • HPE
  • Google
  • NetApp, Inc.
  • Equinix Inc.
  • GoDaddy Exploitatiemaatschappij, LLC
  • CoreSite
  • Rackspace Inc.

Omvang van het rapport – Hosting Infrastructuur Services Markt:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang in 2032

USD 31,8 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

8.80%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Markt Segmentatie:

Op basis van het type aanbod wordt de markt voor hostinginfrastructuurdiensten onderverdeeld in oplossingen en diensten. De markt werd gedomineerd door de dienstensector. het toenemende gebruik van software as a service (SaaS), die nu de markt voor hostinginfrastructuurdiensten beheerst.

Op basis van het implementatiemodel is de markt voor hostinginfrastructuurdiensten onderverdeeld in cloud en on premises. Het grootste geld werd verdiend in de cloudcategorie.

Energie en nutsbedrijven, defensie en overheid, productie, transport en logistiek, telecom, IT en ITeS, en anderen zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor hosting infrastructuurdiensten op basis van eindgebruiker. De markt werd gedomineerd door de energie- en nutssector.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Hostinginfrastructuurdiensten markt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/hosting-infrastructure-services-market-11701

Regionale analyse:

De analyse biedt inzicht in de markt voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, per regio. Deze sector zal worden gedomineerd door de Noord-Amerikaanse markt voor hostinginfrastructuurdiensten. Noord-Amerika heeft een voldoende geavanceerde infrastructuur om de inzet van hostinginfrastructuurdiensten te ondersteunen. Om hun positie op de wereldmarkt te versterken, geven topleveranciers ook de hoogste prioriteit aan regionale uitbreiding, strategische allianties en de ontwikkeling van originele oplossingen. De Noord-Amerikaanse markt wordt vooral gedreven door de toegenomen vraag naar goedkope cloudinfrastructuurontwikkeling en snellere netwerktoegankelijkheid.

Gerelateerde rapporten:

Wholesale Telecom Market – De Wholesale Telecom markt zal naar verwachting 913,6 miljard USD groeien tegen 2032, met een CAGR van 9,3% tijdens de voorspellingsperiode 2023 – 2032.

Electronic Data Interchange (EDI) Software Market – De Electronic Data Interchange (EDI) Software markt zal naar verwachting 5,07 miljard USD groeien tegen 2032, met een CAGR van 10,30% tijdens de voorspellingsperiode 2023 – 2032.

Markt voor digitale inhoud – De markt voor digitale inhoud zal naar verwachting groeien van USD 173,2 miljard in 2023 tot USD 282,3 miljard in 2032, met een CAGR van 6,30% tijdens de prognoseperiode 2023 – 2032.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Hosting Infrastructure Services Market,Hosting Infrastructure Services Market Size,Hosting Infrastructure Services Market Share,Hosting Infrastructure Services Market Trends,Hosting Infrastructure Services Market Insights,Hosting Infrastructure Services Market Growth,Hosting Infrastructure Services Market 2032,Hosting Infrastructure Services Market Report