header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Craft Beer-markt verwacht tegen 2030 $232,6 miljard te bereiken met een sterke 13,5% CAGR

Oct 12, 2023 4:38 PM ET

Wereldwijd overzicht van de ambachtelijke biermarkt:

De markt voor ambachtelijk bier zal waarschijnlijk aanzienlijk groeien. Aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling om meer nieuwigheden te brengen in de smaak, het aroma en de verpakking van het product zouden de groei van de ambachtelijke biermarkt stimuleren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de waarde van de wereldwijde ambachtelijke biermarkt zal stijgen van USD 95,9 miljard in 2022 tot USD 232,6 miljard in 2030, met een CAGR van 13,5% in de beoordelingsperiode (2023-2030).

De unieke smaak van ambachtelijk bier maakt het een van de meest populaire dranken, waardoor de markt aanzienlijk kan groeien op het wereldwijde platform. Veel ambachtelijke brouwerijen ontwikkelen bieren met toegevoegde smaken. De opkomst van ambachtelijke bieren met subtiele smaken is een belangrijke marktstimulator die de groei van de markt bevordert. Daarnaast is de versoepeling van de regelgeving voor de productie van ambachtelijk bier een belangrijke drijvende kracht.

De verbeterende economische omstandigheden geven een impuls aan de groei van de ambachtelijke biermarkt, omdat de koopkracht van consumenten toeneemt en ze meer kunnen uitgeven aan hun favoriete dranken. Daarnaast stimuleren de toenemende populariteit van ambachtelijke bieren onder jongeren en het stijgende aantal plaatsen waar deze dranken worden geschonken de omvang van de ambachtelijke biermarkt. Bovendien spelen ontwikkelingen in distributiekanalen een belangrijke rol bij het stimuleren van de marktgroei.

Gratis sample rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/973

Craft Beer Market 1

Wereldwijde markt voor ambachtelijk bier – segmentaties:

Het rapport is onderverdeeld in types, ingrediënten, distributiekanalen en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in ale, lager en stouts. Het ingrediëntensegment is onderverdeeld in mout, gist, enzymen, hop en andere. Het segment distributiekanaal is onderverdeeld in winkelbasis en niet-winkelbasis. Per regio is de ambachtelijke biermarkt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, APAC en de rest van de wereld.

Wereldwijde ambachtelijke biermarkt – geografische analyse:

De markt voor ambachtelijk bier in Noord-Amerika blijft domineren en zal naar verwachting verder groeien. Craft bier getuigt van een aanzienlijke populariteit en vraag in de regio, wat de groei van de markt voornamelijk stimuleert. Daarnaast draagt het groeiende aantal microbrouwerijen bij aan de inkomsten van de ambachtelijke biermarkt. Groeiende marketinginitiatieven via lokale evenementen, promoties en sociale media stimuleren de omvang van de ambachtelijke biermarkt.

Bovendien zijn factoren zoals de hoge consumptie van het product, het hoge inkomen per hoofd van de bevolking en de invloed van de media-industrie van invloed op het marktaandeel van ambachtelijk bier in de regio. De versoepeling van de regelgeving voor bierproductie ondersteunt de groei van de ambachtelijke biermarkt in deze regio. De VS en Canada zijn belangrijke markten in Noord-Amerika, die goed zijn voor een aanzienlijk marktaandeel van ambachtelijk bier.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/craft-beer-market-973

Wereldwijde ambachtelijke biermarkt – Concurrentieanalyse:

De markt lijkt fel concurrerend en gefragmenteerd, met de aanwezigheid van veel gevestigde spelers de internationale aanwezigheid. Merkversterking, fusies & en overnames, en innovatie blijven populaire trends voor de belangrijkste spelers om een groter marktaandeel te verwerven.

Belangrijkste spelers:

Toonaangevende spelers op de ambachtelijke bietenmarkt zijn onder andere D.G. Yuengling & Sons, Inc, Boston Beer Company Inc, New Belgium Craft Brewery, North Brewing Company en Deschutes Brewery.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws:

02 oktober 2023 — Tilray Brands, Inc., een toonaangevend wereldwijd cannabis-lifestyle & consumer packaged goods bedrijf, kondigde de afronding aan van de overname van acht bier & drankmerken van Anheuser-Busch, waarmee het zijn leidende positie op de Amerikaanse ambachtelijke biermarkt versterkt.

De overname van acht bier- en drankmerken van Anheuser-Busch omvat ook brouwerijen en brewpubs die aan het merk verbonden zijn. Tot de overgenomen bedrijven behoren Breckenridge Brewery, Shock Top, Blue Point Brewing Company, Redhook Brewery, 10 Barrel Brewing Company, Widmer Brothers Brewing, HiBall Energy.w en Square Mile Cider Company.

Gerelateerde rapporten:

Beer Market Research Report Information Per Verpakkingstype (Blikjes, Flessen), Per Categorie (Alcoholisch, Niet-Alcoholisch), Per (Populaire Prijs, Premium), Per Productie (Macro Brouwerij, Microbrouwerij, Ambachtelijke Brouwerij, Anderen), Per Consumentengroep (Gen, Gen Z, Millennials, Boomers), Per Distributiekanaal (On Premises, Supermarkten & Hypermarkten, Speciaalzaken, Online, Anderen), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Prognose Tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor fruitbieren: Informatie per smaak (perzik, framboos, kers, abrikoos, appel), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Glutenvrij Bier Marktonderzoeksrapport: Informatie per bron (Glutenvrij en Glutenbeperkt), per verpakking (Blikjes, Flesjes en Andere) en per regio (Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Craft Beer Market,Craft Beer Market Size,Craft Beer Market Share,Craft Beer Market Trends,Craft Beer Market Overview,Craft Beer Market Insights,Craft Beer Market Outlook,Craft Beer Market Growth,Craft Beer Market Research,Craft Beer Market Report,Craft Beer Market Analysis