header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Waterkrachtmarkt: omvang, aandeel, vraag, groei 2023-2030

Oct 16, 2023 5:21 PM ET

Overzicht waterkrachtmarkt:

Waterkracht is de grootste hernieuwbare energiebron ter wereld en levert ongeveer 16% van de wereldwijde elektriciteitsproductie. Het is een schone en betrouwbare energiebron die kan helpen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en de luchtkwaliteit te verbeteren.

De wereldwijde waterkrachtmarkt zal van 2023 tot 2030 naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 3,0% en in 2030 een waarde bereiken van USD 301,49 miljard. De belangrijkste drijfveren voor deze groei zijn de toenemende vraag naar hernieuwbare energie, de noodzaak om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en de groeiende bevolking in ontwikkelingslanden.

Waterkracht is momenteel een van de meest onderzochte en gebruikte hernieuwbare energiebronnen. Door de enorme hoeveelheden waterkracht die internationaal beschikbaar zijn op de juiste manier toe te passen, kan waarschijnlijk genoeg schone energie worden geproduceerd om aan een essentieel deel van de steeds groeiende energiebehoefte van de wereld te voldoen.

Gratis PDF-voorbeeld van het rapport aanvragen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4368

Het is nog steeds de belangrijkste hernieuwbare energiebron in de Verenigde Staten, en veel andere landen lopen in de richting van dit gebied. Factoren zoals de groei van het aantal nieuwe waterkrachtprojecten die door de overheid worden gesponsord en een toegenomen behoefte aan betrouwbare elektriciteit zullen naar verwachting de expansie van de markt tijdens de prognoseperiode stimuleren.

De ontwikkeling van perfecte technologieën voor de opwekking van waterkracht zou in de voorspelde jaren een belangrijke voorspelling van de marktwaarde moeten opleveren. Tijdens de voorspellingsperiode zal de markt zich ontwikkelen als gevolg van het toenemende belang van de voordelen van duurzame energiecombinaties en het uitgebreide scala aan toepassingen, zoals watervoorziening voor de landbouw en overstromingsregulatoren. Het waterkrachtbedrijf zal profiteren van de internationale instabiliteit van de waarde van fossiele brandstoffen en gebeurtenissen om de energiezekerheid te vergroten. Factoren zoals voedselbeheersing, watervoorziening voor de landbouw en andere factoren zullen de vraag naar de waterkrachtmarkt tijdens de prognoseperiode stimuleren.

Waterkracht is de oudste energiemethode, die al tijden wordt gebruikt om schoepenraderen aan te drijven die het malen van graan ondersteunen. Waterkracht is een elastische, draaglijke technologie die internationaal de meest uitstekende bron van hernieuwbare energie is, goed voor ongeveer 20% van de totale internationale elektriciteitsproductie. Het heeft een van de hoogste aanpassingspercentages van alle erkende energiebronnen. Het verstandig oogsten van water kan miljoenen mensen toegang geven tot energie. Een stabiele, betrouwbare en goedkope energievoorziening is ook essentieel voor het stimuleren van financiële vooruitgang en het uitbannen van internationale armoede.

De COVID-19 pandemie had grote gevolgen voor de industriële sector omdat de overheid hen beperkingen oplegde, dus ook de waterkrachtmarkt werd getroffen door de gevaarlijke pandemie. Als gevolg van deze pandemie had de waterkrachtmarkt veel te lijden, waaronder verstoringen in de internationale toevoerkabel en een vermindering van de investeringen voor aanstaande projecten. Jaarlijkse toevoegingen echoën de stuwende markt, en specifieke projecten zullen naar verwachting worden opgeschort als gevolg van COVID-19-gerelateerde uitsluitingen.

Belangrijkste spelers:

  • Voith GmbH (Duitsland)
  • ANDRITZ HYDRO GmbH (Oostenrijk)
  • General Electric Company (VS)
  • China Three Gorges Corporation (China)
  • Alfa Laval (Zweden)
  • Metso Corporation (Zweden)
  • Hydro-Québec (Canada)
  • ABB Ltd (Zwitserland)
  • Engie (Frankrijk)
  • Tata Power Corporation (India)

Blader door het volledige rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/hydropower-market-4368

Marktsegmentatie:

De waterkrachtmarkt is onderverdeeld in kleine, micro-, grote en pico-waterkrachtcentrales en regio’s. De internationale markt zal naar verwachting een morele ontwikkeling doormaken tijdens de prognoseperiode.

Naar eindgebruikers:

De markt wordt gesegmenteerd in kleine, micro-, grote en pico-waterkrachtcentrales op basis van eindgebruikers.

Naar toepassing:

De markt is gesegmenteerd in stroomproducerende capaciteit op basis van toepassing.

Regionale analyse:

Op basis van regio is de internationale waterkrachtmarkt onderverdeeld in Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In de huidige jaren heeft de regio Azië-Pacific het marktaandeel aangevoerd, wat naar verwachting in de prognoseperiode zo zal blijven. Vanaf 2019 is China de belangrijkste internationale waterkrachtproducent, met bijna 27,2 procent van het wereldwijd aangesloten waterkrachtvolume. De Verenigde Staten, China, Brazilië, Canada, India en Japan zijn de toplanden in de wereld wat betreft grootschalige waterkrachtprojecten.

Meer trending rapporten:

drijvende zonne-energiecentrale

drijvende zonnecentrale

drijvend pv-systeem

drijvend zonnesysteem

drijvende panelen

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contactgegevens: Neem contact met ons op: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact Us: Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 United States of America +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK) Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Hydropower,Hydropower Market,Hydropower Market Share,Hydropower Market Size,Hydropower Market Growth,Hydropower Market Trends