header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Autoglas markttrends, omvang, segmenten, opkomende technologieën en industriële groei door voorspelling tot 2030 | MRFR

Oct 18, 2023 9:14 PM ET

Autoglasmarkt Toepassingsgebied

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Autoglasmarkt Information By Type, Vehicle Type, Application, and Region – Forecast till 2030″ zal de autoglasmarkt een enorme sprong maken van USD 17,57 miljard in 2022 naar een enorme USD 36,54 miljard in 2030, met een snelheid van 9,58% tussen 2022 en 2030.

De term “autoglasmarkt” beschrijft het speciaal gemaakte glas dat gebruikt wordt in auto’s, vrachtwagens en bussen. Meestal wordt gelaagd of gehard glas gebruikt voor dit glas, dat extreem schok- en splinterbestendig is. Autoglas wordt gebruikt voor zijruiten, voor- en achterruiten en ruitenwissers om passagiers te beschermen tegen weersinvloeden, steenslag en andere gevaren. Om verblinding te minimaliseren of de zichtbaarheid te verbeteren, kan het autoglas bovendien zijn voorzien van speciale elementen zoals coatings, verwarmingselementen of tinten. Om de structurele integriteit en veiligheid van een voertuig te garanderen, moet autoglas van hoge kwaliteit worden gebruikt.

Ontvang een gratis voorbeeld van een PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2045

Autoglasmarkt Concurrentielandschap:

  • Shatterprufe
  • Olimpia Autoglas Inc.
  • Saint S.A.
  • Central Glass Co. Ltd
  • Asahi Glass Co. Ltd
  • Fuyao Glass Industry Group Co. Ltd
  • Guardian Industries Corp
  • Xinyi Glass Holdings Limited
  • Vitro
  • A.B. de C.V.
  • Nippon Sheet Glass Co. Ltd.


Automotive Glass Market
USP Covered:

Automotive Glass Market Drivers:

Als gevolg van een focus op het terugdringen van vervuiling en strenge milieuvoorschriften ontwikkelt de ontwikkeling van hybride en elektrische voertuigen zich, wat de expansie van de markt stimuleert. Consumenten en fabrikanten zullen naar verwachting op zoek gaan naar milieuvriendelijkere auto’s om te voldoen aan de overheidswetgeving, wat de industrie ten goede komt doordat hybride en elektrische voertuigen worden gestimuleerd.

De stabilisatie van de prijzen van materialen zoals natriumcarbonaat, kalk, magnesium-, kalium- en aluminiumoxiden en de stijgende brandstofprijzen hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van een betaalbare autoglasmarkt. De markt groeit als gevolg van de stijgende vraag naar voertuigen in de logistieke en transportsector en de nadruk op het verbeteren van de aerodynamica van voertuigen vanwege veiligheidsvoorschriften.

De uitbreiding van zonnedaktoepassingen in massa-voertuigen en de introductie van technologieën zoals head-up displays om het bewustzijn van de bestuurder te vergroten, hebben de aandacht gevestigd op de behoefte aan technologische vooruitgang in de autoglasmarkt. Om de veiligheidskenmerken van auto’s te verbeteren, zijn er normen opgesteld voor het vasthouden van de voorruit en het verbrijzelen van het dak tijdens het kantelen. Deze vereisten stimuleren marktverbeteringen. De markt groeit snel als gevolg van al deze factoren die elkaar ondersteunen.

Aerodynamisch ontworpen achterruiten en voorruiten hebben langere, meer uitgesproken installatiehoeken. Door het grotere oppervlak dat het uiterlijk van glas op auto’s relevanter maakt, stijgt de vraag naar zonnedaken en schuifdaken. De belasting van de airconditioner wordt verminderd door reflecterende coatings, wat ook de luchtvervuiling vermindert en brandstof bespaart. Daarom wordt verwacht dat de markt zal profiteren van de milieuvoordelen van de vooruitgang van dit type glas.

Markt voor autoglas Beperkingen:

Gelaagd glas is veel duurder dan gehard glas, en omdat het niet op grote schaal wordt gebruikt in ontwikkelingslanden, wordt het gebruik ervan sterk beperkt. Bovendien brengen O&O en de productie van dun gelaagd glas voor zijruiten aanzienlijke kapitaalkosten met zich mee. De expansie van deze markt zal naar verwachting worden beperkt door deze investeringen en door een focus op het verlagen van de productiekosten en de kosten voor de consument.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport : https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-glass-market-2045

Markt voor autoglas Segmentatie

De op type gebaseerde marktsegmentatie voor autoglas omvat gelaagd en gehard glas. De categorie gelaagd glas beheerst het grootste deel van de markt voor autoruiten.

Afhankelijk van het type voertuig zijn personenauto’s, lichte bedrijfsvoertuigen en zware bedrijfsvoertuigen opgenomen in de marktsegmentatie voor autoglas.

Afhankelijk van de toepassing zijn enkele marktcategorieën voor autoglas: voorruiten, zijlichten, achterlichten en zonnedaken. Het marktsegment voorruiten stond op de eerste plaats in 2021 en zal naar verwachting ook in de toekomst de toppositie blijven innemen vanwege de vitale rol die het speelt in het garanderen van zichtbaarheid en bescherming voor inzittenden van auto’s.

Autoglasmarkt Regionaal inzicht

In de projectieperiode zal APAC de wereldmarkt domineren. De regio’s markt groeit als gevolg van de overvloed aan economische middelen die beschikbaar zijn voor de assemblage en productie van auto-onderdelen in China en India, de aanwezigheid van gevestigde glasfabrikanten, de uitbreiding van Rinxdeepl68 D-capaciteiten, en de opening van verschillende nieuwe productiefaciliteiten in China om te voldoen aan de groeiende vraag van de regio naar elektrische voertuigen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Automotive Industrie door Market Research Future:

Pleziervaartuigen

Draagbare lader voor elektrische voertuigen

Middenconsole auto

Spoorwegen

Verkeerslichtregelaar

Dirt Bike

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Verkoop: 1 (855) 661-4441 44 1720 412 167

Mail: [email protected]


Keywords:  Automotive Glass Market,Automotive Glass Market size,Automotive Glass Market share,Automotive Glass Market growth,Automotive Glass Market trends,Automotive Glass Market report,Automotive Glass Market insights,Automotive Glass Market overview