header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groeikansen ontdekken in de markt voor zorgpersoneel met een verwachte groei van 7,30% in 2032

Nov 13, 2023 1:03 PM ET

Onderzoeksrapport over de markt voor zorgpersoneel: Informatie per type dienst (verplegend personeel op reis, verplegend personeel per dag, tijdelijk personeel, zorgpersoneel en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, ambulante voorzieningen en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Markt Overzicht

De studie Healthcare Staffing Market Information By Type of Service, End-Use And Region – Forecast to 2032 van Market Research Future (MRFR) voorspelt dat de markt 70,13 miljard USD zal bereiken met een CAGR van 7,30% in 2032.

Er wordt verwacht dat de markt voor personeel in de gezondheidszorg zal groeien door het groeiende tekort aan gezondheidswerkers. Tot het personeel in de gezondheidszorg behoren eerstelijnszorgverleners, extra zorgverleners die niet direct met patiënten te maken hebben, medische studenten die klinische stages volgen en andere sociale zorg- of zorgverleners. Groeiende kennis van de voordelen van tijdelijk werk, werkgelegenheidsprikkels en de vele mogelijkheden die beschikbaar zijn voor bedrijven zijn enkele van de factoren die de groei van de markt stimuleren. Een van de belangrijkste drijfveren van de huidige boom in tewerkstelling in de gezondheidszorg is technologie. Een breed scala aan diensten wordt geleverd door medisch personeel, waaronder het identificeren van geschikte kandidaten, het gebruik van technologie om de geloofsbrieven van zowel werknemers als kandidaten te verifiëren, het valideren van vaardigheden, het verifiëren van vergunningen en certificeringen en andere screeningprocedures. De certificering van een medische uitzendorganisatie getuigt van haar inzet om diensten van hogere kwaliteit te leveren.

De snelle expansie van de ziekenhuisindustrie is het resultaat van zowel wereldwijde ziektecijfers als technische vooruitgang. De groeiende dekking, diensten en stijgende overheids- en particuliere investeringsuitgaven dragen allemaal bij aan de verbazingwekkende groeisnelheid van de sector. Er zijn nu aanzienlijk meer openbare en privéziekenhuizen, instellingen voor langdurige zorg en andere medische diensten, die naar verwachting allemaal de groei van zorgverleners zullen ondersteunen. Ontwikkelingen in medische apparatuur, zoals telegeneeskunde en medische informatica, hebben geleid tot een grotere behoefte aan geschoolde arbeidskrachten om de niet-technische en technische componenten van deze apparatuur te beheren. Wereldwijd is het aantal ziekenhuisopnames tijdens de pandemie gestegen. Ouderen zijn de voornaamste doelgroep van het COVID-19-virus omdat het de neiging heeft mensen met een verzwakt of beschadigd immuunsysteem te besmetten. Ziekenhuizen kregen te maken met een grote behoefte aan medisch personeel om patiënten zorg van hoge kwaliteit te bieden naarmate het aantal ziekenhuisopnames toenam.

Download gratis een PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12278

Concurrentielandschap van de markt:

  • Envision Healthcare Corporation
  • AMN Gezondheidszorg
  • CHG Management, Inc
  • Maxim Healthcare Group
  • Cross Country Healthcare, Inc.
  • Aya Gezondheidszorg
  • Trustaff
  • TeamHealth
  • Adecco Groep

Markt Segmentatie

De markt voor personeel in de gezondheidszorg is onderverdeeld in segmenten op basis van eindgebruik, waaronder ziekenhuizen, klinieken, centra voor ambulante zorg en andere instellingen. Dagelijkse uitzendingen van verpleegkundigen, werving van verpleegkundigen op reis, locum tenens uitzendingen, allied healthcare uitzendingen en andere diensten maken deel uit van de segmentatie van de markt voor personeel in de gezondheidszorg.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (130 pagina’s) over zorgpersoneel :

https://www.marketresearchfuture.com/reports/healthcare-staffing-market-12278

Regionaal inzicht

Vanwege verschillende variabelen, waaronder de lokale aanwezigheid van de belangrijkste marktdeelnemers, de vergrijzende bevolking en de toegenomen behoefte van ziekenhuizen aan medisch personeel vanwege de hoge kosten voor het inhuren van vast personeel, heeft Noord-Amerika het grootste marktaandeel. Verwacht wordt dat het toenemende aantal senioren, een betere gezondheidszorginfrastructuur, doeltreffende overheidsregulering en een grote behoefte aan medisch personeel de marktgroei in Noord-Amerika zullen stimuleren. De Europese zorgpersoneelsindustrie heeft het op één na grootste marktaandeel. Door een gebrek aan adequate medische faciliteiten in de regio is er een toenemende behoefte aan personeel in de gezondheidszorg. Bijkomende elementen die de groei in de Europese regio stimuleren zijn voortdurende O&O-activiteiten en verbeteringen aan de gezondheidszorginfrastructuur in de regio. De vraag kan toenemen omdat een contractbaan andere verantwoordelijkheden heeft dan een vaste baan. Omdat consultants bovendien toegang hebben tot een grotere talentenpool, is de aanwerving sneller klaar.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Structural Health Monitoring Market Research Report Information By Offering (Hardware, Software & Services), Technology (Wired, Wireless), End-Use (Civil Infrastructure, Aerospace & Defense, Energy, Mining), and Region (North America, Europe, Asia Pacific, Rest of the World), Forecast till 2032

OnderzoeksrapportRemote Patient Monitoring Market Information Per Type (Apparaten en Diensten), Per Toepassing (Kanker, Hart- en Vaatziekten en Diabetes), Per Eindgebruiker (Betalers, Leveranciers en Patiënten), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Informatie over hetmarktonderzoek voor elektrochirurgie per producttype (elektrochirurgische generatoren, rookafvoersystemen en elektrochirurgische accessoires), toepassing (algemene chirurgie, obstetrische/gynaecologische chirurgie, orthopedische chirurgie, cardiovasculaire chirurgie, oncologische chirurgie, cosmetische chirurgie, urologische chirurgie, neurologische chirurgie en andere), eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, specialistische centra, ambulante chirurgische centra en onderzoekslaboratoria en academische instituten).

Informatie over hetmarktonderzoek naarcontinue nierfunctie vervangende therapie per product (dialysaten en vervangingsvloeistoffen, disposables [hemofilters, bloedlijnsets en -slangen en andere] en CRRT-systeem), per modaliteit (continue veneuze hemofiltratie (CVVH), Continue Venoveneuze Diafiltratie (CVVHDF), Continue Venoveneuze Hemodialyse (CVVHD), en Trage Continue Ultrafiltratie (SCUF)), Per Leeftijdsgroep (Geriatrie, Volwassenen, en Pediatrie & Neonaten), en Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Ambulante Chirurgische Centra, en Gespecialiseerde Klinieken)

Telehealth Market Research Report Information Per Component (Hardware, Software en Diensten), Per Leveringswijze (Web/Cloud-Based en On-Premise), Per Toepassing (Radiologie, Cardiologie, Eerstelijnszorg, Neurofysiologie en anderen), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen en Klinieken, Diagnostische Centra, Thuiszorg en anderen), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.comTop van Formulier

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Keywords:  Healthcare Staffing Market,Healthcare Staffing Market Size,Healthcare Staffing Market Share,Healthcare Staffing Market Trends,Healthcare Staffing Market research,Healthcare Staffing Market Report,Healthcare Staffing Market Analysis