header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor actieve farmaceutische ingrediënten zal naar verwachting 512,13 miljard dollar bereiken en van 2023 tot 2030 groeien met een CAGR van 7,98%.

Dec 18, 2023 5:00 PM ET

Active Pharmaceutical Ingredients Market Research Report Information per productieproces (productie in eigen beheer en productie op contractbasis), per type synthese (synthetisch en biotechnologisch), per API-formulering (generieke API en merk- of innovatieve API), per toepassing (cardiovasculaire ziekten, Oncologie, Neurologische aandoeningen, Orthopedische aandoeningen, Ademhalingswegen, Maagdarmstelselaandoeningen, Urologie en andere), Moleculen (Grote molecule en Kleine molecule) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor Actieve Farmaceutische Ingrediënten van 2023 tot 2030 naar verwachting een CAGR van 7,98% laten zien en tegen 2030 een waarde vertegenwoordigen van meer dan 512,13 miljard USD.

De markt voor actieve farmaceutische ingrediënten heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door factoren zoals de groeiende geriatrische bevolking, stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en vooruitgang in farmaceutisch onderzoek en ontwikkeling. API’s zijn de biologisch actieve componenten van medicijnen, die verantwoordelijk zijn voor de therapeutische effecten. Omdat farmaceutische bedrijven zich richten op de ontwikkeling van innovatieve en effectieve geneesmiddelen, is de vraag naar API’s van hoge kwaliteit gestegen.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1385

De markt voor actieve farmaceutische ingrediënten (API’s) verwijst naar de chemische verbindingen die worden gebruikt om farmaceutische geneesmiddelen te produceren. Deze verbindingen zijn biologisch actief en zijn verantwoordelijk voor de therapeutische effecten van de geneesmiddelen.

Segmentatie

De markt voor actieve farmaceutische ingrediënten wordt gesegmenteerd op basis van toepassing, productieproces, type synthese, API-formulering, molecuul en regio.

De segmentatie van de markt voor werkzame farmaceutische bestanddelen op basis van het productieproces bestaat uit productie binnen het bedrijf en productie op contractbasis. Het type synthese segment van de markt voor werkzame farmaceutische ingrediënten bestaat uit het synthetische segment en het biotech segment.

De API-formulering van de markt voor werkzame farmaceutische ingrediënten bestaat uit generieke API’s en innovatieve API’s. De segmentatie op basis van de toepassing van de markt voor werkzame farmaceutische bestanddelen omvat oncologie, neurologische aandoeningen, ademhalingsaandoeningen, urologie, maag-darmstoornissen, hart- en vaatziekten, orthopedische aandoeningen en andere. De segmentatie op molecuulbasis van de markt voor actieve farmaceutische ingrediënten bestaat uit kleine moleculen en grote moleculen.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn: Sanofi SA (Frankrijk), Hoffmann-La Roche Ltd (Zwitserland), Pfizer Inc (VS), Abbott (VS), Bayer AG (VK), Merck & Co Inc (VS), Boehringer Ingelheim GmbH (VK), GlaxoSmithKline Plc (VK), Novartis AG (VK), Eli Lilly and Company (VS) en Teva Pharmaceutical Industries Ltd (Israël).

Regionale analyse

De markt voor actieve farmaceutische ingrediënten is onderverdeeld in vier regio’s: Noord-Amerika, Azië, Europa en de rest van de wereld. Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific namen in 2019 het grootste deel van de markt voor actieve farmaceutische ingrediënten voor hun rekening. De toenemende frequentie van te voorkomen chronische ziekten, de toegenomen nadruk van de overheid op generieke geneesmiddelen, de groeiende vraag naar biologische en speciale geneesmiddelen en technologische ontwikkelingen in API-productiemethoden zijn allemaal factoren die bijdragen aan het aanzienlijke aandeel van Noord-Amerika in de wereldwijde markt.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (157 pagina’s) over Actieve farmaceutische ingrediënten:https://www.marketresearchfuture.com/reports/active-pharmaceutical-ingredients-market-1385

De Europese regionale markt voor actieve farmaceutische ingrediënten zal tijdens de prognoseperiode naar verwachting een tweede groot marktaandeel innemen.

De markt voor farmaceutische werkzame bestanddelen in Azië en de Stille Oceaan zal naar verwachting het snelst groeien in de wereldwijde markt voor werkzame farmaceutische bestanddelen.

Vanwege de groeiende infrastructuur in de gezondheidszorg en de stijgende vraag naar gezondheidsproducten zal de markt voor werkzame farmaceutische bestanddelen in het Midden-Oosten en Afrika naar verwachting groeien.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

CAR T Cell Therapy Market Research Report Information Per Target Antigen (CD19, CD22), Per Application (Diffuse Large B-cell Lymphoma, Acute Lymphoblastic Leukemia) en Regio (VS, Europa, China en Rest van de Wereld) – Forecast till 2032

Intra-uterine Contraceptive Devices (IUCD’s) Market Research Report Information Per Type (Hormonal Intrauterine Device, Copper Intrauterine Device) en Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Gynaecologische klinieken, Community Health Care Centers, Anderen)-Voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor luchtwegbeheer: Informatie per producttype (supraglottische, infraglottische, laryngoscopen en andere), per toepassing (anesthesie, spoedeisende geneeskunde en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportMedische Thuisapparatuur Informatie Per Functionaliteit (Therapeutische Apparatuur, Patiëntbewakingsapparatuur, Mobiliteitshulpapparatuur) en Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Spoedklinieken, Thuiszorginstellingen) – Prognose tot 2030

OnderzoeksrapportAortaklep Markt Informatie per Kleptype (Mechanisch en Biologisch), Type Hechting (Hechtdraad en Hechtdraadloos), Type Chirurgie (Minimaal Invasieve Chirurgie (Transfemoraal, Transaortale Implantatie, Transapicaal en Transsubclavisch) en Open Chirurgie), Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Ambulante Chirurgie Centra) en Regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten & Afrika) – Voorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Active Pharmaceutical Ingredients Market,Active Pharmaceutical Ingredients Market Size,Active Pharmaceutical Ingredients Market Share,Active Pharmaceutical Ingredients Market Trends