header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt van elektronisch gescande arrays zal naar verwachting gestaag groeien met een jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7% tot 2030, waardoor de verwachtingen binnen de sector zullen toenemen.

May 16, 2024 1:45 PM ET

Inzicht in de markt

De markt voor elektronisch gescande arrays zal naar verwachting 12,15 miljard dollar bereiken in 2021 en groeien met een CAGR van 7% tussen 2023 en 2030.

De elektronica- en halfgeleidertechnologie wordt voortdurend verbeterd, waardoor de kosten, effectiviteit en betrouwbaarheid van ESA-systemen zijn verbeterd. De markt voor ESA-systemen is uitgegroeid tot commerciële en civiele toepassingen naast de conventionele militaire toepassingen vanwege ontwikkelingen zoals de integratie van ML & AI-algoritmen in de radarsystemen.

De marine-industrie zal de komende jaren naar verwachting de meest bemoedigende groei doormaken. Marineradars worden op grote schaal gebruikt om marineactiviteiten te monitoren en te detecteren. Het lokaliseren van offshore patrouilleschepen, oorlogsschepen, onderzeeërs en andere militaire vaartuigen is het belangrijkste doel van marineradarsystemen. Marineradarsystemen worden ook veel gebruikt voor raketverdediging en munitiedetectie.

De hoge ontwikkelingskosten en de lange tijd die nodig is om radarsystemen te vervangen, kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren. Daarnaast kan de COVID-19 impact ook de groei van de markt belemmeren.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6734

De belangrijkste bedrijven in de markt voor elektronisch gescande arrays zijn onder andere

Lockheed Martin (VS)

Northrop Grumman (VS)

Leonardo-Finmeccanica (Italië)

Raytheon (VS)

Saab AB (Zweden)

Israël Aerospace Industries (Israël)

Thales Groep (Frankrijk)

Toshiba (Japan)

RADA (Israël)

Defensie Onderzoeks- en Ontwikkelingsorganisatie (India)

Regionale analyse-

In de loop van de voorspellingsperiode zal Noord-Amerika naar verwachting de grootste bijdrage blijven leveren aan de markt voor elektrisch gescande arrays. Dit is grotendeels te danken aan de aanwezigheid van de Verenigde Staten, die ‘s werelds grootste verbruiker van militaire technologie is en aanzienlijke inspanningen heeft geleverd om zijn strijdkrachten te moderniseren en volledig in het digitale tijdperk te brengen. In de loop van de prognoseperiode zullen de lopende militaire moderniseringsinitiatieven van de VS naar verwachting de belangrijkste drijfveer blijven voor de markt voor elektrisch gescande arrays in Noord-Amerika. Noord-Amerika zal het grootste deel van de markt in handen hebben. Groeifactoren zijn onder andere een toename in de aanschaf van luchtverdedigingsradars in de Verenigde Staten en Canada en een sterke behoefte aan luchtbewakingssystemen. Bovendien worden elektronisch gescande arrays steeds nauwkeuriger in het detecteren van objecten als gevolg van de voortdurende uitbreiding van frequentiebanden.

Markt Segmentatie-

De wereldwijde markt voor elektronisch gescande arrays is onderverdeeld op basis van type, bereik en eindgebruik.

Per type zal actief de markt leiden tijdens de voorspellingsperiode.

In bereik zal lang de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Wat betreft het eindgebruik zal de markt in de prognoseperiode worden aangevoerd door vliegtuigen.

Lees meer over het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/electronically-scanned-array-market-6734

Ontwikkelingen in de elektronisch gescande array-industrie –

Northrop Grumman (VS):

26 januari 2024: Kondigt de succesvolle afronding aan van de critical design review (CDR) voor de Next-Generation Airborne Maritime Patrol System (NG-AMPS) AESA-radar. Deze radar zal het P-8A Poseidon-vliegtuig uitrusten en zijn detectie- en trackingcapaciteiten verbeteren.

Raytheon Technologies (VS):

18 januari 2024: Onthult zijn nieuwste Gallium Nitride (GaN) AESA-radartechnologie, die verbeterde prestaties en efficiëntie biedt voor verschillende toepassingen.

Lees ons gerelateerde rapport –

Onderzoeksrapport over de markt voor nano- en microsatellieten – Prognose 2030

https://www.marketresearchfuture.com/reports/nano-micro-satellite-market-1254

Onderzoeksrapport over commerciële bagageafhandelingssystemen voor luchthavens – Marktvoorspelling tot 2032

https://www.marketresearchfuture.com/reports/commercial-airport-baggage-handling-systems-market-1269

Onderzoeksrapport over het interieur van commerciële vliegtuigcabines – Marktvoorspelling tot 2032

https://www.marketresearchfuture.com/reports/commercial-aircraft-cabin-interior-market-1274

Onderzoeksrapport over de CBRN-verdedigingsmarkt – Marktvoorspelling tot 2030

https://www.marketresearchfuture.com/reports/cbrn-defense-market-1296

Verslag over marktonderzoek Aerostat-systemen – Marktvoorspelling tot 2030

https://www.marketresearchfuture.com/reports/aerostat-systems-market-1302

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Electronically Scanned Array Market,Active Electronically Scanned Array,Passive Electronically Scanned Array,Electronically Scanned Array Antenna,Electronically Scanned Array System,Electronically Scanned Array Radar Market