header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wat is dataficatie en waarom is het de toekomst van het bedrijfsleven? Recent onderzoek van Market Research Future

May 16, 2024 3:00 PM ET

Marktoverzicht:

De dataficatiemarkt omvat het verzamelen, analyseren en gebruiken van gegevens uit verschillende bronnen, variërend van consumentengedrag en sociale interacties tot door machines gegenereerde gegevens van IoT-apparaten en sensoren. Deze markt wordt gedreven door de proliferatie van digitale technologieën, de opkomst van big data analytics en de toenemende toepassing van cloud computing-oplossingen. De Dataficatiemarkt zal naar verwachting groeien van 355,05 miljard dollar in 2024 tot 814,8 miljard dollar in 2032.

Gratis sample aanvragen van dit strategisch rapport –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/21971

Belangrijkste marktsegmenten:

Data Analytics Platforms: Deze platforms stellen organisaties in staat om bruikbare inzichten te halen uit enorme datasets door middel van geavanceerde analysetechnieken zoals machine learning, AI en voorspellende modellering.

Oplossingen voor gegevensbeheer: Dit segment richt zich op de efficiënte opslag, organisatie en het beheer van gegevens om de kwaliteit, veiligheid en naleving van wettelijke normen te waarborgen.

IoT-datadiensten: Met de exponentiële groei van IoT-apparaten stijgt de vraag naar diensten die de enorme hoeveelheden gegevens die worden gegenereerd door onderling verbonden sensoren en apparaten kunnen verzamelen, verwerken en analyseren.

Marketinganalyse: Bedrijven maken gebruik van datagestuurde marketinganalyses om het gedrag van consumenten te begrijpen, marketingcampagnes te personaliseren en reclame-uitgaven via verschillende kanalen te optimaliseren.

Gegevensoplossingen voor de gezondheidszorg: De gezondheidszorg vertrouwt op dataficatie om de patiëntenzorg te verbeteren, klinische resultaten te verbeteren en operationele efficiëntie te stimuleren via elektronische patiëntendossiers (EHR’s), telegeneeskunde en voorspellende analyses.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreid inzicht in de markt.

Laatste nieuws uit de sector:

Recente ontwikkelingen in de dataficatiemarkt zijn onder andere de opkomst van edge computing-technologieën om gegevens dichter bij de bron te verwerken, waardoor de latentie wordt verminderd en de real-time analysemogelijkheden worden verbeterd. Bovendien maken ontwikkelingen op het gebied van AI en algoritmen voor machinaal leren nauwkeurigere voorspellende analyses en geautomatiseerde besluitvormingsprocessen in verschillende sectoren mogelijk. Daarnaast is er een groeiende focus op dataprivacy en -beveiliging, wat leidt tot de ontwikkeling van innovatieve encryptietechnieken en compliance-oplossingen om gevoelige informatie te beschermen.

Belangrijkste bedrijven:

  • Workiva
  • Matillion
  • IBM
  • Search Discovery, Inc.
  • Xceptor
  • SAS Institute Inc.
  • DataRobot Inc.
  • Crosser

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over de markt voor dataficatie –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/datafication-market-21971

Drijfveren voor de markt:

Digitale transformatie: Nu bedrijven digitale transformatie-initiatieven ondernemen, is er een groeiende behoefte om gegevens te gebruiken voor strategische besluitvorming, operationele efficiëntie en concurrentievoordeel.

Proliferatie van IoT: De proliferatie van IoT-apparaten in verschillende sectoren genereert enorme hoeveelheden gegevens, waardoor de vraag naar robuuste oplossingen voor gegevensbeheer en analyse toeneemt om bruikbare inzichten te verkrijgen.

AI en machinaal leren: De vooruitgang in AI en machine learning-technologieën verbetert de mogelijkheden van data-analyseplatforms, waardoor organisaties verborgen patronen kunnen ontdekken, processen kunnen automatiseren en gepersonaliseerde ervaringen kunnen leveren.

Naleving van regelgeving: Toenemende regelgeving rond dataprivacy en -beveiliging, zoals GDPR en CCPA, dwingen organisaties te investeren in oplossingen voor data governance en compliance om risico’s te beperken en naleving van de regelgeving te garanderen.

Vraag om maatwerk – Vraag een aangepaste versie van het rapport aan door een aanpassingsverzoek in te dienen.

Regionaal inzicht:

De dataficatiemarkt is wereldwijd aanwezig, met Noord-Amerika aan de leiding in termen van marktaandeel, gedreven door de aanwezigheid van grote technologiebedrijven, een hoge adoptie van digitale technologieën en een robuuste infrastructuur. Europa volgt op de voet, met strenge regelgeving op het gebied van gegevensprivacy die investeringen in oplossingen voor gegevensbeheer en compliance stimuleert. Azië-Pacific is klaar voor een aanzienlijke groei, aangedreven door snelle digitalisering, toenemende internetpenetratie en de toepassing van cloud computing-technologieën in opkomende economieën.

Concluderend kan worden gesteld dat de dataficatiemarkt een snelle expansie doormaakt, gedreven door technologische vooruitgang, toenemende datavolumes en veranderende bedrijfsbehoeften. Naarmate organisaties ernaar streven om de waarde van hun datamateriaal te ontsluiten, zal de vraag naar innovatieve oplossingen voor databeheer, analyse en AI blijven groeien, waardoor de toekomst van de dataficatiemarkt vorm krijgt.

Ontdek MRFR’s gerelateerde lopende dekking in het ICT-domein:

Human Capital Management (HCM) softwaremarkt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/human-capital-management-software-market-1425

Building Information Modelling (BIM)-markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/building-information-modelling-market-2044

Markt voor vermogensbeheer in het Verenigd Koninkrijk –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/united-kingdom-asset-management-industry-market-21612

India Buy Now Pay Later-dienstenmarkt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/india-buy-now-pay-later-services-market-21686

Verenigde Staten Markt voor test- en inspectiecertificering –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/us-testing-inspection-certification-market-18006

Europese markt voor softwaregedefinieerde wan –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/eu-software-defined-wan-market-21687

Markt voor de bank- en financiële sector –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/banking-finance-sector-market-21861

Markt voor datacenterdiensten –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/data-centre-service-market-21864

Markt voor digitale immuunsystemen –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-immune-system-market-21973

Biometrische vingerafdrukmarkt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/fingerprint-biometrics-market-21974

Tijdregistratiesoftware markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/time-and-attendance-software-market-21975

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contacteer ons: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Datafication Market,Datafication Market Size,Datafication Market Share,Datafication Market Trends,US Datafication Market,Japan's Datafication Market,China's Datafication Market