header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vingerafdruk Biometrie: Hoe veilig het is en hoe het werkt | Market Research Future Laatste Studie

May 17, 2024 4:00 PM ET

Op het gebied van biometrische authenticatie zijn vingerafdrukken een onuitwisbaar merkteken van identiteit. De markt voor vingerafdrukbiometrie heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke groei doorgemaakt, aangedreven door technologische vooruitgang, toenemende bezorgdheid over veiligheid en een groeiende vraag naar naadloze authenticatieoplossingen in verschillende sectoren. Dit artikel gaat dieper in op het marktoverzicht, de belangrijkste segmenten, het laatste nieuws uit de sector, prominente spelers, marktdrivers en regionale inzichten die het landschap van de vingerafdrukbiometrie vormgeven.

Marktoverzicht:

De markt voor vingerafdrukbiometrie is uitgegroeid tot een hoeksteen van identiteitsverificatiesystemen en biedt ongeëvenaarde nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Volgens recent onderzoek zal de markt voor vingerafdrukbiometrie naar verwachting groeien van USD 25,30 miljard in 2024 tot USD 63,32 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 14,00% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032). Dit groeitraject wordt onder andere toegeschreven aan de toenemende toepassing van biometrische oplossingen in sectoren zoals BFSI, overheid, gezondheidszorg en transport.

Gratis sample aanvragen van dit strategisch rapport –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/21974

Belangrijkste marktsegmenten:

Hardware: Dit segment omvat vingerafdruksensoren, scanners, lezers en bijbehorende hardwarecomponenten die essentieel zijn voor het vastleggen en verwerken van vingerafdrukgegevens.

Software: Biometrische software voor vingerafdrukken omvat algoritmen, databanken en verificatiesoftware voor het analyseren en verifiëren van vingerafdrukpatronen.

Toepassingen: De markt is geschikt voor diverse toepassingen, waaronder toegangscontrole, tijdregistratie, verificatie van mobiele apparaten en betalingsbeveiliging.

Eindgebruikers: Segmentatie naar eindgebruikers omvat overheidsinstellingen, ondernemingen, instellingen in de gezondheidszorg, financiële instellingen en fabrikanten van consumentenelektronica.

Laatste nieuws uit de sector:

Recente ontwikkelingen in de vingerafdrukbiometrie-industrie hebben de dynamische aard en het transformatieve potentieel ervan onderstreept. Opmerkelijk nieuws omvat:

Introductie van de volgende generatie 3D-vingerafdrukscantechnologie voor verbeterde nauwkeurigheid en veiligheid.

Samenwerking tussen leveranciers van biometrische oplossingen en smartphonefabrikanten om vingerafdruksensoren te integreren in mobiele apparaten.

Invoering van contactloze oplossingen voor vingerafdrukverificatie als reactie op de COVID-19 pandemie, waarbij fysiek contact wordt geminimaliseerd en hygiëneprotocollen worden versterkt.

Vooruitgang op het gebied van AI-gestuurde biometrische systemen, die real-time identificatie en fraudedetectie met ongekende efficiëntie mogelijk maken.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreid inzicht in de markt.

Belangrijkste bedrijven:

  • NEC Corporation
  • Safran S.A.
  • Thales Groep
  • Idemia
  • Cognitec Systems GmbH
  • Aware, Inc.
  • BIO-key International, Inc.
  • Crossmatch (overgenomen door HID Global)
  • Fujitsu Limited
  • Gemalto (overgenomen door Thales Group)

Drijfveren voor de markt:

Verschillende factoren drijven de groei van de markt voor vingerafdrukbiometrie:

Toenemende bezorgdheid over veiligheid: Verhoogde veiligheidsrisico’s en gevallen van identiteitsdiefstal hebben de vraag naar robuuste biometrische verificatieoplossingen gestimuleerd.

Verplichte regelgeving: Strenge regelgeving die het gebruik van biometrische authenticatie verplicht stelt in sectoren zoals de banksector, de gezondheidszorg en de overheid heeft de groei van de markt versneld.

Technologische vooruitgang: Voortdurende innovaties in vingerafdrukscantechnologie, waaronder capacitieve, optische en ultrasone sensoren, hebben de nauwkeurigheid en bruikbaarheid verbeterd.

Groeiende mobiele biometrie: De toename van het aantal smartphones en de integratie van vingerafdruksensoren in mobiele apparaten hebben de reikwijdte van vingerafdrukbiometrie vergroot tot buiten de traditionele toepassingen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over de markt voor vingerafdrukbiometrie-
https://www.marketresearchfuture.com/reports/fingerprint-biometrics-market-21974

Regionaal inzicht:

De markt voor vingerafdrukbiometrie vertoont een geografisch divers landschap met aanzienlijke kansen in de verschillende regio’s:

Noord-Amerika: Onder aanvoering van de Verenigde Staten domineert Noord-Amerika de markt voor vingerafdrukbiometrie, dankzij de uitgebreide toepassing in de overheids- en bedrijfssector.

Europa: Door de strenge regelgeving op het gebied van gegevensprivacy, zoals GDPR, is Europa een belangrijke markt voor vingerafdrukbiometrie, met name in de financiële sector, gezondheidszorg en grenscontrole.

Azië-Pacific: Snelle digitalisering, toenemende smartphone-penetratie en overheidsinitiatieven voor digitale identiteitsprogramma’s stimuleren de marktgroei in landen als China, India en Japan.

Latijns-Amerika en Midden-Oosten & Afrika: Opkomende economieën in deze regio’s kennen een groeiende vraag naar vingerafdrukbiometrie, gedreven door initiatieven om de veiligheid te verbeteren en fraude te bestrijden.

Vraag voor maatwerk – Ontvang een aangepaste versie van het rapport door een verzoek voor maatwerk in te dienen.

Concluderend kan worden gesteld dat de markt voor vingerafdrukbiometrie een aanzienlijke groei zal doormaken, die wordt gestimuleerd door technologische vooruitgang, toenemende bezorgdheid over de veiligheid en wettelijke mandaten. Met de belangrijkste spelers die voortdurend innoveren en hun productaanbod uitbreiden, zal het landschap van de vingerafdrukbiometrie evolueren, waardoor nieuwe mogelijkheden voor veilige en naadloze authenticatie in verschillende sectoren en regio’s worden ontsloten.

Verken MRFR’s gerelateerde lopende dekking in het ICT-domein:

3D-markt voor machine vision –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-machine-vision-market-1538

Mobiele beveiligingsmarkt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/mobile-security-market-1192

Cloud ERP-markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/cloud-erp-market-2756

Anime-markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/anime-market-11981

Markt voor videostreamingsoftware –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/video-streaming-software-market-5228

Markt voor fitnessapps –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/fitness-app-market-1405

Markt voor bankdiensten –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/banking-as-a-service-market-10717

HRM-softwaremarkt (Human Resources Management) –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/human-resources-management-software-market-6212

NoSQL-markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/nosql-market-21413

Amerikaanse koop nu, betaal later-markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/us-buy-now-pay-later-market-21414

Amerikaanse marktvoor kansspelen –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/us-gaming-market-15503

Markt voormobiele games in de Verenigde Staten –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/united-states-mobile-games-market-21457

CRM-markt voor klantenrelatiebeheer in de Verenigde Staten –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/united-states-customer-relationship-management-crm-market-21577

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contacteer ons: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Fingerprint Biometrics Market,Fingerprint Biometrics Market Size,Fingerprint Biometrics Market Share,Fingerprint Biometrics Market Trends,Fingerprint Biometrics Market Growth,US Fingerprint Biometrics Market,Europe Fingerprint Biometrics Market,China Fingerprint Biometrics Market