header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Fototherapie markttrends, inkomstenaandeel, groei, industriële analyse, prognose tot 2032

May 20, 2024 5:06 PM ET

Phototherapy Market Research Report Information per product (conventionele fototherapie-apparatuur, LED fototherapie-apparatuur, fiberoptische fototherapie-apparatuur, kiemdodende lampen en toebehoren), straling (UVA, UVB en UVC), toepassing (behandeling van huidziekten, behandeling van neonatale geelzucht en sterilisatie), eindgebruiker (ziekenhuis & , dermatologisch centrum en thuiszorg) en regio (Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten & Afrika) – prognose tot 2032

De markt voor fototherapie is een cruciaal segment in de gezondheidszorg, gespecialiseerd in het gebruik van op licht gebaseerde therapieën voor de behandeling van verschillende medische aandoeningen, met name huidaandoeningen zoals psoriasis, eczeem en vitiligo. Bij fototherapie wordt de huid blootgesteld aan ultraviolet (UV) licht, via natuurlijk zonlicht of kunstmatige lichtbronnen, om symptomen te verminderen en genezing te bevorderen. De belangrijkste drijfveren voor de fototherapiemarkt zijn de toenemende incidentie van huidaandoeningen, de vooruitgang in fototherapie technologieën en de niet-invasieve aard van deze behandelingsmethode. Uitdagingen zijn het waarborgen van de veiligheid van de patiënt, het aanpakken van de potentiële risico’s die gepaard gaan met langdurige blootstelling aan UV-straling en het aanpassen van fototherapie technieken voor verschillende huidtypen en aandoeningen.

De marktsegmentatie omvat verschillende soorten fototherapie, waaronder UVB-fototherapie, PUVA-therapie (psoralenen plus ultraviolet A) en gerichte fototherapie. Daarnaast houdt de markt rekening met verschillende toepassingen zoals dermatologische klinieken, ziekenhuizen en fototherapie-units voor thuisgebruik. Geografisch gezien leiden Noord-Amerika en Europa in marktaandeel als gevolg van een robuuste infrastructuur voor gezondheidszorg en een hogere prevalentie van huidaandoeningen, terwijl de regio Azië-Pacific groei doormaakt door een toenemend bewustzijn en een betere toegang tot gezondheidszorg. Terwijl de fototherapiemarkt zich blijft ontwikkelen, blijft het een waardevolle en veelgebruikte behandelingsoptie voor patiënten die lijden aan een reeks dermatologische aandoeningen.

Gratis voorbeeld van PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1844

Marktanalyse

De wereldwijde fototherapiemarkt zal naar verwachting een indrukwekkende groei doormaken met een enorme CAGR tijdens de voorspellingsperiode (2023-2032). Fototherapie, in de volksmond ook lichttherapie genoemd, is een proces waarbij UV-licht (ultraviolet licht) wordt gebruikt voor genezing. Dit proces wordt nu al een flink aantal jaren wereldwijd gebruikt voor de behandeling van ernstige huidaandoeningen zoals eczeem, vitiligo en psoriasis. Het is een goede optie voor mensen die geen voorstander zijn van een behandeling met steroïden, maar op zoek zijn naar iets dat natuurlijk is en geen bijwerkingen heeft. Niet alleen huidaandoeningen, fototherapie wordt ook gebruikt voor de behandeling van geelzucht bij pasgeborenen door middel van het foto-oxidatieproces. Op dezelfde manier wordt fototherapie ook gebruikt voor het verhogen van de productie van vitamine D om de bacteriebestrijdende systemen in de huid te versterken.

Volgens het rapport van MRFR (Market Research Future) zijn er verschillende factoren die de groei van de fototherapiemarkt stimuleren. Deze omvatten toenemende bezorgdheid over milieuveranderingen, met name de opwarming van de aarde, antropogene effecten die worden geleid door de toonaangevende industrieën, snelle toename van huidaandoeningen en -ziekten, veranderende levensstijl, verbeterde gezondheidszorg, verbeterde economische omstandigheden, verbeterde huidbehandelingsprocedures, efficiëntie en bewustzijn van fototherapie en milieuveranderingen. Helaas zullen factoren zoals de risico’s van fototherapie en onvervulde medische behoeften de groei van de fototherapiemarkt waarschijnlijk belemmeren. De risico’s van fototherapie zijn onder andere een verhoogd risico op toevallen bij kinderen, staar door onvoldoende oogbescherming tijdens de behandeling, misselijkheid, hoofdpijn, melanoom, huidveroudering en zonnebrand.

Belangrijkste spelers

Tot de belangrijkste spelers op de fototherapiemarkt behoren MTTS ASIA (Vietnam), VIA Global Health (VS), PhotoMedex, Inc (VS), Beurer GmbH (Duitsland), Herbert Waldmann GmbH & Co. KG (Duitsland), Natus Medical Incorporated (VS), GE Healthcare (VK) en Koninklijke Philips N.V. (Nederland).

Marktsegmentatie

Volgens het rapport van MRFR is de wereldwijde fototherapiemarkt gesegmenteerd op basis van apparaten, indicaties en eindgebruikers.

Op basis van apparaten wordt de markt gesegmenteerd in glasvezelband, glasvezeldeken, firefly en andere.

Op basis van indicaties is de fototherapiemarkt onderverdeeld in huidziekten (vitiligo, psoriasis en andere) en geelzucht.

Op basis van eindgebruikers is de markt onderverdeeld in thuiszorg, dermatologische centra, ziekenhuizen en klinieken en andere. Hiervan zullen de ziekenhuizen en klinieken het grootste marktaandeel hebben.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (118 pagina’s) over fototherapiemarkt:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/phototherapy-market-1844

Regionale analyse

Op basis van regio’s omvat de fototherapiemarkt groeikansen en nieuwste trends in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika. Hiervan zal Noord-Amerika de markt domineren vanwege de uitgebreide acceptatie van technologisch geavanceerde therapieën en gerelateerde medische hulpmiddelen, stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en toenemende overheidssteun voor onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten. Andere factoren die de groei van de markt stimuleren zijn het voorkomen van vitiligo, psoriasis en geelzucht bij kinderen in deze regio, de aanwezigheid van belangrijke spelers in de regio en de veranderende levensstijl. Door de toenemende prevalentie van huidaandoeningen en -ziekten zal de fototherapiemarkt naar verwachting fenomenaal groeien tegen 2023.

De fototherapiemarkt in de Europese regio is ook lucratief vanwege de toenemende dermatologische problemen hier. Daarnaast zullen factoren zoals verhoogde financiering, stijgende overheidssteun, toenemende nadruk op de vooruitgang van adventherapie en de toenemende gespecialiseerde diensten die door verschillende zorgverleners worden geleverd, waarschijnlijk een impuls geven aan de groei van de fototherapiemarkt in de regio. Landen als Frankrijk en Duitsland, waar de investeringen in de gezondheidszorg stijgen, stimuleren de groei van de regionale markt. De fototherapiemarkt in de APAC-regio is snel in opkomst en de factoren die de marktgroei stimuleren zijn onder andere het toenemend aantal huidziekten, gezondheidszorgtechnologie die zich snel ontwikkelt en de toenemende behoefte aan adventieve therapieën. Landen als Zuid-Korea en India, gesteund door toenemende overheidssteun en een zich ontwikkelende economie, zullen zich naar verwachting ontwikkelen tot de snelst groeiende fototherapiemarkt ter wereld.

Analyse van de concurrentie

De wereldwijde fototherapiemarkt is competitief en gefragmenteerd met een groot aantal spelers die de concurrentie aanwakkeren. Het gebrek aan effectieve apparaten voor de behandeling van huidproblemen en het tekort aan dermatologen hebben de weg vrijgemaakt voor fototherapie en kansen gecreëerd voor zowel leiders als nieuwkomers op de markt. De toename van nagemaakte en vervalste apparatuur heeft de marktinkomsten gedrukt en zo de standaardapparaten van de markt verdrongen.

Gerelateerd rapport:

Markt voor kinderrevalidatie

Markt voor psychedelische drugs

Organoïden-markt

Drug Screening Markt

Markt voor de behandeling van maculadegeneratie

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Phototherapy Market,Phototherapy Market Size,Phototherapy Market Share,Phototherapy Market Trends