header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor huisdiervoedsel zal naar verwachting tegen 2030 145,15 miljard USD bereiken met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 6,10%.

Jun 22, 2024 1:00 PM ET

De markt voor huisdiervoeding heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door het toenemende aantal huisdierenbezitters en de groeiende trend om huisdieren te vermenselijken. Deze markt omvat een breed scala aan producten, waaronder droogvoer, natvoer, traktaties en gespecialiseerde voedingsopties voor verschillende soorten huisdieren, voornamelijk honden en katten. In deze blog gaan we dieper in op de belangrijkste aspecten van de markt voor huisdiervoeding, waaronder het overzicht, de drijvende krachten, beperkingen en uitdagingen, kansen, marktsegmentatie en regionale analyse.

De markt voor huisdiervoedsel werd in 2022 gewaardeerd op 95,9 miljard USD en zal naar verwachting groeien van 101,74 miljard USD in 2024 tot 145,15 miljard USD in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,10% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2030). De belangrijkste drijfveren voor deze groei zijn het stijgende aantal huisdieren en de toenemende uitgaven voor voeding en verzorging van huisdieren.

Segmentanalyse

Per huisdiertype

De wereldwijde markt voor huisdiervoedsel is onderverdeeld naar huisdiertype in katten, honden, vissen en andere. In 2022 had het hondensegment het grootste marktaandeel. Deze dominantie is te danken aan het toegenomen bewustzijn van consumenten van gezondheidsproblemen bij huisdieren, wat leidt tot meer aandacht voor gewichtsbehoud en -verbetering bij honden. Consumenten vertrouwen sterk op merkproducten en fabrikanten breiden uit naar het premium voedingssegment om de winstmarges te vergroten.

Naar producttype

De markt is onderverdeeld per producttype in droogvoer, natvoer en snacks & traktaties. In 2022 domineerde het segment droogvoer en het zal naar verwachting het snelst groeiende segment zijn tijdens de prognoseperiode. Droogvoer wordt geprefereerd vanwege de voordelen, waaronder knapperigheid en kauwbaarheid, die belangrijk zijn voor de gezondheid van huisdieren, en het hoeft niet gekoeld te worden. Bovendien helpt het hoge vochtgehalte om de hydratatie van huisdieren en de gezondheid van de urinewegen op peil te houden, wat de vraag naar droogvoer stimuleert.

Naar distributiekanaal

De markt is per distributiekanaal onderverdeeld in een winkelsegment en een niet-winkelsegment. In 2022 domineerde het winkelsegment, gedreven door de voorkeur van consumenten om te winkelen bij grote retailers die een verscheidenheid aan merken en prijzen aanbieden. Er wordt verwacht dat speciaalzaken voor dierenvoeding, met hun aantrekkelijke schappen en beschikbaarheid van exotische, op maat gemaakte en hoogwaardige producten, de groei van het segment verder zullen stimuleren.

Klik hier voor het Premiumrapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1525

Regionale analyse

Azië-Stille Oceaan

De markt voor diervoeding in Azië-Pacific werd in 2022 gewaardeerd op 43,9 miljard USD en zal naar verwachting een aanzienlijke groei vertonen tijdens de prognoseperiode. De regionale markt groeit door de stijgende vraag naar hoogwaardige hondenvoeding. Volgens het Alltech Global Feed Survey steeg de productie van huisdiervoer in Azië-Pacific in 2021 met 3%. China had het grootste marktaandeel in de regio, terwijl India de snelst groeiende markt was, onder invloed van verstedelijking en een verschuiving naar de “vermenselijking” van huisdieren.

Noord-Amerika

Noord-Amerika had het op één na grootste marktaandeel in 2022. De regionale vraag naar huisdiervoeding wordt gestimuleerd door het toegenomen consumentenbewustzijn van de gezondheidsvoordelen van huisdieren en de vermenselijking van huisdieren. De American Pet Products Association (APPA) meldt dat ongeveer 38% van de Amerikanen een kat heeft, met gemiddeld twee katten per huishouden. De trend van huisdieradoptie onder millennials zal naar verwachting ook de groei van de markt ondersteunen.

Europa

Europa had het op twee na grootste marktaandeel, gedreven door de groeiende adoptie van huisdieren zoals katten en honden en de toenemende uitgaven voor huisdierverzorging. Volgens de European Pet Food Industry Federation (FEDIAF) hebben meer dan 80 miljoen Europese huishoudens ten minste één huisdier. Duitsland had het grootste marktaandeel in Europa, terwijl de Britse markt het snelst groeide.

Verslag over de markt voor huisdiervoeding:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/pet-food-market-1525

Belangrijkste bevindingen van de studie

  • De wereldwijde markt voor huisdiervoedsel zal naar verwachting 145,15 miljard dollar bereiken in 2030, met een groei van 6,10% tijdens de prognoseperiode.
  • De Aziatisch-Pacifische markt voor huisdiervoedsel, met een waarde van 43,9 miljard USD in 2022, zal naar verwachting een aanzienlijke groei vertonen als gevolg van de stijgende vraag naar hoogwaardige hondenvoeding.
  • Het hondensegment had het grootste aandeel in de omzet van de markt voor huisdiervoedsel in 2022.

De belangrijkste bedrijven op de markt voor huisdiervoedsel zijn :

Cargill Incorporated (VS), Archer Daniels Midland Company (VS), BASF SE (Duitsland), DuPont (VS) en Ingredion Incorporated (VS).

Gerelateerde rapporten:

  1. Deomvang van de markt voor rodenticiden werd in 2023 geschat op USD 5,13 miljard. De markt voor rodenticiden zal naar verwachting groeien van USD 5,376 miljard in 2024 tot USD 7,47 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,20% tijdens de voorspellingsperiode (2024 – 2032).
  2. Demarkt voor hybride zaden werd in 2022 geschat op 86,2 miljard USD. De markt voor hybride zaden zal naar verwachting groeien van USD 94,6 miljard in 2023 tot USD 165,8 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,8% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2030).
  3. Demarkt voor wateroplosbare meststoffen werd in 2021 gewaardeerd op 17.371,3 miljoen dollar. De markt voor wateroplosbare meststoffen zal naar verwachting groeien van 18.492,1 miljoen dollar in 2022 tot 37.144,16 miljoen dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,2% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).
  4. Deomvang van de watermeloenzadenmarkt werd gewaardeerd op USD 3,2 miljard in 2022. De watermeloenzadenmarkt zal naar verwachting groeien van USD 3,5 miljard in 2023 tot USD 8,1 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 11,00% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).
  5. De gerstmarkt werd in 2023 gewaardeerd op USD 24,9 miljard. De gerstmarkt zal naar verwachting groeien van 26,1 miljard dollar in 2024 tot 36,7 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,00% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR) en Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & bijeenkomsten met de industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contact Market Research Future Office No. 104, Pentagon 4 Magarpatta City, Hadapsar, Pune 411013 Maharashtra, India Tel. (0) 91 8411985042 / 020 640000195 E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Pet Food,Pet Food Market Trends,Pet Food Market Size,Pet Food Market Growth