header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor tortillachips verkent de knapperige opkomst met een groei van 5% CAGR, met kansen en grootte van concurrenten 2032

Jun 24, 2024 11:00 AM ET

Marktoverzicht Tortilla Chips

De markt voor tortillachips is in 2032 56,62 miljard USD waard, met een CAGR van 5,00% in 2024-2032.

Van oorsprong zijn tortillachips een belangrijk onderdeel van de Mexicaanse keuken, maar ze zijn over de hele wereld een populaire snack geworden dankzij hun knapperige textuur en aanpasbaarheid. Deze chips, die meestal worden gekruid met zout maar ook kunnen worden bereid met andere kruiden en smaken, worden gemaakt van maïstortilla’s die in partjes worden gesneden en gebakken of gefrituurd. Het groeiende verlangen van klanten naar lekkere, gemakkelijke snacks die een gezondere optie zijn dan gewone aardappelchips, heeft de groei van de wereldwijde markt voor tortillachips de afgelopen jaren gestimuleerd. De groeiende populariteit van Mexicaans eten, de introductie van nieuwe smaken en het groeiende gezondheidsbewustzijn dragen allemaal bij aan deze marktexpansie.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/21808

Belangrijkste spelers

Aranda’s Tortilla Company, Incorporated

Arca Continental S.A.B. de C.V

Catallia Mexican Foods LLC

El-Milagro Inc.

Gruma, S.A.B. de C.V.

Herr Foods Incorporated

Intersnack Group GmbH & Co. KG

La Tortilla Factory Inc.

Pepsico Inc.

Target Merken Inc.

Tyson Foods Inc.

Xochitl Inc.

Marktsegmentatie

Naar aard

Biologisch: Gezondheidsbewuste mensen die producten willen zonder kunstmatige bestrijdingsmiddelen, kunstmest en genetisch gemodificeerde organismen kunnen terecht bij het biologische gedeelte van de tortillachipsmarkt. Deze chips, die vaak een non-GMO label hebben, worden gemaakt met biologische maïs en andere natuurlijke componenten. De markt voor biologische tortillachips groeit naarmate meer mensen zich bewust worden van de voordelen van het gebruik van biologische producten voor hun eigen gezondheid en de duurzaamheid van het milieu.

Conventioneel: Omdat ze algemener beschikbaar en minder duur zijn, zijn conventionele tortilla chips de marktleider. Deze chips komen tegemoet aan een breder scala van consumenten omdat ze gemaakt zijn van maïs die op traditionele wijze wordt verbouwd. Conventionele tortillachips worden nog steeds veel geconsumeerd vanwege hun diversiteit en prijs, ook al bevatten ze mogelijk kunstmatige ingrediënten.

Op Type

Gebakken tortillachips: Door hun lagere olie- en caloriegehalte zijn gebakken tortillachips een gezondere optie dan gefrituurde. Deze chips worden steeds populairder onder consumenten die zich bewust zijn van hun gezondheid en op zoek zijn naar een snack zonder schuldgevoel. Er wordt verwacht dat de markt voor gebakken chips sterk zal groeien naarmate meer mensen kiezen voor een betere levensstijl.

Gebakken Tortilla Chips: Vanwege de heerlijke smaak en aangename knapperigheid zijn gebakken tortillachips een klassieke en veel gekozen snack. Deze markt blijft sterk vanwege de culinaire aantrekkingskracht van gefrituurde maaltijden en de wijdverspreide acceptatie van gearomatiseerde varianten, ondanks de bezorgdheid over hun gezondheid. Om consumenten die zich zorgen maken over hun gezondheid tevreden te stellen, komen fabrikanten voortdurend met nieuwe en verbeterde frituuroliën en oplossingen met minder vet.

Naar distributiekanaal

Online: Door het gemak van e-commerce en de stijgende populariteit van online boodschappen doen, neemt het distributiekanaal voor tortillachips snel toe. Vanuit hun luie stoel kunnen klanten eenvoudig een groot assortiment tortillachips bekijken en kopen. Het voordeel van productbeoordelingen en recensies op online platforms is dat ze klanten helpen bij het maken van verdedigbare beslissingen.

Offline: Supermarkten, hypermarkten, buurtwinkels en speciaalzaken zijn voorbeelden van offline distributiekanalen. Het grootste deel van de tortillachipsverkoop komt van deze conventionele detailhandelslocaties, die klanten de kans geven om producten persoonlijk te inspecteren voordat ze een aankoop doen. De verkoop in deze markt wordt ook beïnvloed door samplingevenementen, displays in de winkel en promotiecampagnes.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/tortilla-chips-market-21808

Regionale analyse

Noord-Amerika: Mexico en de Verenigde Staten zijn de twee belangrijkste leveranciers aan deze regio, die de grootste markt is voor tortillachips. De aanwezigheid van belangrijke marktdeelnemers en de aantrekkingskracht van Mexicaans eten zijn de belangrijkste oorzaken van de hoge consumptie van tortillachips in dit gebied. De industrie breidt zich uit dankzij de introductie van nieuwe smaken en gezondere opties. De Verenigde Staten is een leider in innovatie, met een bijzondere nadruk op non-GMO en biologische producten.

Europa: Door de toenemende interesse van consumenten in etnische keukens en snacks groeit de markt voor tortillachips in Europa geleidelijk. Als onderdeel van de groeiende trend van de internationale keuken zijn tortillachips geliefd in grote landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk. De markt voor gebakken en biologische tortillachips wordt gedreven door trends in gezondheid en welzijn. Om te voldoen aan een breed scala aan smaken van klanten, vergroten winkelketens en speciaalzaken het assortiment dat ze aanbieden.

Azië-Pacific: De markt voor tortillachips groeit snel in deze regio door factoren als verstedelijking, stijgende besteedbare inkomens en de groeiende aantrekkingskracht van westerse snacks. Opkomende belangrijke markten zijn China, India en Japan. De groeiende populariteit van internetwinkelen en de impact van internationale culinaire trends stimuleren de marktgroei. Het doel van fabrikanten is om de originaliteit van hun tortillachips te behouden en tegelijkertijd smaken aan te bieden die in de smaak vallen bij regionale fijnproevers.

Gerelateerde rapporten

OnderzoeksrapportSuikervrij snoepgoed – Prognose tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor vruchtenspreads – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen om de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en de maatregelen en beslissingen die op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten stapsgewijze begeleiding door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en effectieve beslissing kunnen komen.

Neem contact met ons op: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika.

Contactgegevens:

Contact us:
Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Tortilla Chips,Global Tortilla Chips,Tortilla Chips Size,Tortilla Chips Share,Tortilla Chips Trends,Tortilla Chips Overview