header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Single-use assemblagemarkt: analyse, vraag, trends, inzicht, groei, voorspelling voor 2032

Jun 25, 2024 11:41 AM ET

Single-use assemblages marktonderzoeksrapport informatie per product (filtratie assemblages, zak assemblages, mengsysteem assemblages, fles assemblages en andere producten), per oplossing (op maat gemaakte oplossingen en standaard oplossingen), per toepassing (filtratie & zuivering, Celcultuur & mengen, formulering), per eindgebruiker (farmaceutische & biofarmaceutische bedrijven, academische & onderzoeksinstellingen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Overzicht van de markt voor assemblages voor eenmalig gebruik

Single-use assemblages (SUA’s) hebben zich ontwikkeld tot een kritisch onderdeel in de biofarmaceutische productie en bieden voordelen zoals flexibiliteit, kosteneffectiviteit en een verminderd risico op kruisbesmetting. Deze assemblages bestaan uit wegwerpcomponenten die worden gebruikt in verschillende stadia van bioprocessing, waaronder filtratie, mengen, opslag en overdracht van vloeistoffen en stoffen.

De markt voor assemblages voor eenmalig gebruik heeft de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt, gedreven door factoren zoals de toenemende toepassing van biofarmaceutica, de stijgende vraag naar gepersonaliseerde geneeskunde en een verschuiving naar flexibele productieprocessen. Traditionele roestvrijstalen systemen worden vervangen door single-use oplossingen vanwege hun vermogen om werkzaamheden te stroomlijnen, downtime te minimaliseren en de operationele efficiëntie in biofabricagefaciliteiten te verbeteren. De waarde van de markt voor assemblages voor eenmalig gebruik werd in 2022 geschat op USD 2,6 miljard. De markt voor assemblages voor eenmalig gebruik zal naar verwachting groeien van USD 3,09 miljard in 2023 tot USD 12,3 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 18,90% tijdens de voorspellingsperiode (2024 – 2032).

Gratis voorbeeld van PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/21530

Marktdynamiek

Toenemend gebruik van biofarmaceutica: De toenemende prevalentie van chronische ziekten, in combinatie met de vooruitgang in de biotechnologie, heeft geleid tot de ontwikkeling van een breed scala aan biofarmaceutische producten, waaronder monoklonale antilichamen, vaccins en celtherapieën. Terwijl biofarmaceutische fabrikanten ernaar streven om aan de wereldwijde vraag te voldoen, bieden single-use assemblages een schaalbare en kosteneffectieve oplossing voor productieprocessen, wat de groei van de markt stimuleert.

Flexibiliteit en tijdsbesparing: Dankzij assemblages voor eenmalig gebruik kunnen biofabrikanten zich snel aanpassen aan veranderende productiebehoeften en diverse productportfolio’s verwerken. Met traditionele roestvrijstalen systemen zijn reinigings- en validatieprocessen tijdrovend en vereisen ze aanzienlijke middelen. Single-use oplossingen daarentegen elimineren de noodzaak voor reiniging en sterilisatie, verminderen de downtime en versnellen de time-to-market voor biofarmaceutische producten.

Risicobeperking: Kruisbesmetting vormt een aanzienlijk risico in de biofarmaceutische productie en kan de productkwaliteit en de veiligheid van de patiënt in gevaar brengen. Assemblages voor eenmalig gebruik bieden een gesloten en steriele omgeving, waardoor het risico op besmetting minimaal is en de productintegriteit tijdens het hele productieproces gewaarborgd blijft. Deze risicobeperkende strategie is de drijvende kracht achter de wijdverspreide toepassing van technologieën voor eenmalig gebruik in de biofarmaceutische industrie.

Technologische vooruitgang: Voortdurende innovatie in materiaalkunde, productietechnieken en ontwerpoptimalisatie heeft geleid tot de ontwikkeling van geavanceerde assemblages voor eenmalig gebruik met verbeterde prestaties en functionaliteit. Fabrikanten richten zich op het verbeteren van de sterkte, flexibiliteit en compatibiliteit van componenten voor eenmalig gebruik om te voldoen aan de veranderende behoeften van de biofarmaceutische productie.

Belangrijkste spelers:

Spelers op de markt voor assemblages voor eenmalig gebruik Thermo Fisher Scientific Inc. (VS), Merck KGaA (Duitsland), Avantor, Inc. (VS), Sartorius AG (Duitsland), Danaher (VS), Repligen Corporation (VS), Corning Incorporated (VS), Entegris (VS), Parker Hannifin Corp. (VS), Saint-Gobain (Frankrijk), NewAge Industries (VS), Romynox (Nederland), Antylia Scientific (VS), Lonza (Zwitserland), Keofitt A/S (Denemarken), Intellitech, Inc. (VS), SaniSure (VS) en Meissner Filtration Products, Inc. (VS).

Markttrends

Aanpassing en modulair ontwerp: Biofarmaceutische fabrikanten vragen steeds vaker om aanpasbare assemblages voor eenmalig gebruik die zijn afgestemd op hun specifieke procesvereisten. Modulaire ontwerpen zorgen voor meer flexibiliteit en schaalbaarheid, waardoor fabrikanten single-use componenten eenvoudig kunnen integreren in bestaande infrastructuur en productieworkflows kunnen optimaliseren.

Integratie van sensoren en bewakingstechnologieën: Real-time bewaking van kritieke procesparameters is essentieel voor het garanderen van productkwaliteit en naleving van de regelgeving in de biofarmaceutische productie. De integratie van sensoren en bewakingstechnologieën in assemblages voor eenmalig gebruik maakt continue procesbewaking en gegevensgestuurde besluitvorming mogelijk, wat de procesbesturing en -efficiëntie verbetert.

Duurzaamheidsinitiatieven: De toepassing van assemblages voor eenmalig gebruik sluit aan bij duurzaamheidsinitiatieven om het waterverbruik, het energieverbruik en de koolstofvoetafdruk in de biofarmaceutische productie te verminderen. Fabrikanten onderzoeken innovatieve materialen en recyclingprogramma’s om de afvalproductie te minimaliseren en milieubewustzijn te bevorderen gedurende de gehele levenscyclus van het product.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (118 pagina’s) over de markt voor assemblages voor eenmalig gebruik:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/single-use-assemblies-market-21530

Naleving van regelgeving en validatie: Regelgevende instanties zoals de FDA en EMA hebben richtlijnen en normen uitgevaardigd voor het gebruik van technologieën voor eenmalig gebruik in de biofarmaceutische productie. Naleving van deze voorschriften, inclusief validatie van systemen voor eenmalig gebruik, is essentieel voor het waarborgen van productkwaliteit, veiligheid en werkzaamheid. Fabrikanten investeren in robuuste validatieprotocollen en documentatiepraktijken om aan de regelgeving te voldoen en door de markt geaccepteerd te worden.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Single-use Assemblies Market Size,Single-use Assemblies Market Trends,Single-use Assemblies Market Share