header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groene waterstof markt groeikansen, inkomstenaandeel, zakelijk inzicht, prognose tot 2032

Jun 25, 2024 12:38 PM ET

Overzicht van de markt voor groene waterstof:

In de onderzoeksdocumenten van MRFR staat dat de Green Hydrogen Market Research Report Information by Technology, Application, Location, and Region – Forecast Till 2032, de omvang van de Green Hydrogen Market naar verwachting zal groeien van USD 2 miljard in 2024 tot USD 30,6 miljard in 2032, met een CAGR van 54,69% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032). Het marktaandeel van groene waterstof werd in 2023 geschat op USD 1,1 miljard.

De markt voor groene waterstof is klaar om een revolutie teweeg te brengen in de energiesector en biedt een duurzaam alternatief voor fossiele brandstoffen. Groene waterstof, geproduceerd door elektrolyse van water met behulp van hernieuwbare energiebronnen zoals wind- en zonne-energie, stoot geen broeikasgassen uit, waardoor het een cruciale component is in de wereldwijde overgang naar een koolstofarme economie.

Nu landen ernaar streven om ambitieuze klimaatdoelen te halen, wordt de rol van groene waterstof in het koolstofvrij maken van verschillende industrieën, waaronder transport, productie en energieopwekking, steeds belangrijker.

Download Onderzoeksvoorbeeld met Industrie-inzichten:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10083

Analyse van de concurrentie

  • Green Hydrogen Systems (Denemarken)
  • Solena Group (VS)
  • H2X (Australië)
  • Siemens Gas and Power GmbH & Co. K.G. (Duitsland)
  • Engie (Frankrijk)
  • FuelcellWorks (VS)
  • Plug Power (VS)
  • Fuelcell Energy (VS)
  • Hydrogenics (Canada)
  • Ballard Power Systems (Canada)
  • Nikola Motors (VS)
  • Ergosup (Frankrijk)
  • Loop Energy (Canada)
  • Syzygy Plasmonics (VS), onder andere

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10083

Dynamiek van de markt

Drivers:

Verschillende factoren stuwen de groene waterstofmarkt vooruit. De belangrijkste drijfveren zijn de stijgende vraag naar schone energieoplossingen, strenge overheidsvoorschriften voor koolstofemissies en de toenemende beschikbaarheid en betaalbaarheid van hernieuwbare energiebronnen.

Technologische vooruitgang in elektrolyse-efficiëntie en schaalbaarheid draagt ook aanzienlijk bij aan de groei van de markt. Daarnaast versnellen aanzienlijke investeringen en subsidies van overheden en particuliere sectoren wereldwijd de ontwikkeling en toepassing van groene waterstoftechnologieën.

Beperkingen:

Ondanks het potentieel heeft de markt voor groene waterstof te maken met verschillende uitdagingen. Hoge productiekosten, voornamelijk als gevolg van de dure elektrolyzers en de huidige prijs van hernieuwbare elektriciteit, vormen aanzienlijke belemmeringen.

Bovendien is de infrastructuur voor de opslag, het transport en de distributie van waterstof nog onderontwikkeld, wat aanzienlijke investeringen vereist. De efficiëntieverliezen tijdens de productie- en conversieprocessen blijven ook een punt van zorg, wat de algehele economische haalbaarheid van groene waterstof beïnvloedt.

Marktsegmentaties

Vooruitzichten voor schone waterstoftechnologie: Alkalische elektrolyzer, Protonuitwisselingsmembraanelektrolyzer, vaste oxide elektrolyzer

Vooruitzichten voor toepassingen van groene waterstof: Vervoer, Energieopwekking, Industrie, Verwarming

Vooruitzichten voor groene waterstoflocaties: Onshore, Offshore

Toegang tot het volledige rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/green-hydrogen-market-10083

Regionale analyse

Regionaal gezien vertoont de markt voor groene waterstof een gevarieerde dynamiek.

Europa loopt voorop, gedreven door het sterke beleidskader en de financiële steun van de Europese Unie voor groene energieprojecten. Landen als Duitsland, Frankrijk en Nederland zetten grote stappen in de productie van groene waterstof en de ontwikkeling van infrastructuur.

Noord-Amerika volgt, met de Verenigde Staten en Canada die zwaar investeren in onderzoek en proefprojecten, vooral in de transport- en industriële sectoren.

In Azië-Pacific ontpoppen landen als Japan, Zuid-Korea en Australië zich als belangrijke spelers. Japan heeft bijvoorbeeld ambitieuze plannen om waterstof in zijn energiemix en transportsectoren te integreren. Australië, met zijn enorme hernieuwbare energiebronnen, wil een belangrijke exporteur van groene waterstof worden. China, ‘s werelds grootste waterstofproducent, breidt ook zijn groene waterstofinitiatieven uit om zijn koolstofvoetafdruk te verkleinen.

Het Midden-Oosten & Afrika en Latijns-Amerika betreden geleidelijk de markt en maken gebruik van hun overvloedige potentieel aan hernieuwbare energie. Landen in deze regio’s onderzoeken groene waterstof als middel om hun energieportfolio’s te diversifiëren en de energiezekerheid te verbeteren, terwijl ze ook rekening houden met het milieu.

Toprapporten: –

Markt voor scheidingsschakelaars

Markt voor generatorverkoop

Markt voor drukvaten

Markt voor ketels met circulerend vloeistofbed

Turbine besturingssysteem markt

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Green Hydrogen Market,Green Hydrogen Market Size,Green Hydrogen Market Scope,Green Hydrogen Market Share,Green Hydrogen Market Growth,Green Hydrogen Market Trends,Green Hydrogen Market Demand