header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktinzichten en strategische analyse van de sector weefseldiagnostiek: Gebruik van technologische innovaties voor verbeterde patiëntenzorg

Jul 15, 2024 8:00 PM ET

Tissue Diagnostics Market Research Report Information Per Product (Instrumenten en Reagentia & Verbruiksgoederen), Per Technologie (Immunohistochemie, In-situ Hybridisatie, Digitale Pathologie en Workflow Management, en Andere Technologieën), Per Toepassing (Borstkanker, Prostaatkanker, Maagkanker, en Andere Kanker) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2032

Samenvatting van de markt

Weefseldiagnostiek omvat het onderzoek van weefsels om ziekten te diagnosticeren, de effectiviteit van behandelingen te beoordelen en inzicht te krijgen in de progressie van verschillende medische aandoeningen. Het speelt een cruciale rol in de oncologie, pathologie en gepersonaliseerde geneeskunde en biedt inzicht in cellulaire afwijkingen en ziektemechanismen. De wereldwijde markt voor weefseldiagnostiek wordt gedreven door technologische vooruitgang, de toenemende prevalentie van kanker en de groeiende vraag naar gepersonaliseerde gezondheidszorgoplossingen.

Deomvang van de markt voor weefseldiagnostiek werd in 2023 geschat op USD 5,4 miljard. De markt voor weefseldiagnostiek zal naar verwachting groeien van USD 6,1 miljard in 2024 tot USD 14,8 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 13,50% tijdens de voorspellingsperiode (2024 – 2032). De markt omvat een breed scala aan diagnostische technieken, waaronder immunohistochemie, in situ hybridisatie, digitale pathologie en sequencing van de volgende generatie. Deze technieken stellen zorgverleners in staat geïnformeerde beslissingen te nemen over de behandeling en het beheer van patiënten.

Belangrijkste spelers

Verschillende belangrijke spelers domineren de markt voor weefseldiagnostiek en bieden innovatieve producten en oplossingen:

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor weefseldiagnostiek.

  • Abbott Laboratories,
  • BioGenex Laboratories,
  • Agilent Technologies Inc,
  • ILLUMINA Inc,
  • Merck KGa,
  • Danaher Corporation,
  • Hoffmann-La Roche Ltd,
  • Qiagen NV, en
  • Thermo Fisher Scientific Inc.

Download de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/22071

Segmentatie

De wereldwijde markt voor weefseldiagnostiek is onderverdeeld in product, technologie en toepassing.

Op basis van product wordt de markt gesegmenteerd in instrumenten en reagentia & verbruiksgoederen. Het segment reagentia & verbruiksgoederen werd toegeschreven aan het grootste marktaandeel in 2023, wat wordt toegeschreven aan een terugkerende behoefte aan verbruiksgoederen, evenals onderzoek en uitgebreide productie voor de ontwikkeling van nieuwe reagentia en verbruiksgoederen. Op 30 oktober 2020 kondigde Sakura Finetek USA, Inc. bijvoorbeeld een aanzienlijk uitgebreide catalogus met reagentia en verbruiksartikelen aan voor het Tissue-Tek Genie Advanced Staining System. Als gevolg hiervan stimuleert een hogere productie vanwege de voortdurende behoefte aan verbruiksartikelen in onderzoek de groei van de marktinkomsten.

Op basis van technologie is de wereldwijde markt voor weefseldiagnostiek onderverdeeld in immunohistochemie, in-situ hybridisatie, digitale pathologie en workflowbeheer, en andere technologieën. Het segment immunohistochemie zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2023. Bij de ontwikkeling van kankerdiagnose en -behandelingen wordt immunohistochemie (IHC) veel gebruikt in klinisch onderzoek. De hogere gevoeligheid waarmee IHC onderscheid kan maken tussen verschillende tumortypes maakt het een geprefereerde methode boven meer conventionele enzymkleuringstechnieken. Aan de andere kant kunnen weefselstructuren, enzymen en eiwitten die verband houden met maligniteiten slechts gedeeltelijk worden gedetecteerd met traditionele technieken.

Op basis van toepassing is de wereldwijde markt voor weefseldiagnostiek onderverdeeld in borstkanker, prostaatkanker, maagkanker en andere vormen van kanker. Het segment borstkanker zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2023, vanwege de wereldwijd stijgende incidentie van borstkanker bij vrouwen, die wordt veroorzaakt door genetische problemen, een toename in overerving en familiegeschiedenis.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over Tissue Diagnostics: https://www.marketresearchfuture.com/reports/tissue-diagnostics-market-22071

Regionale analyse

De markt voor weefseldiagnostiek wordt geanalyseerd in verschillende regio’s, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika:

Noord-Amerika:

    • Verenigde Staten: Domineert de Noord-Amerikaanse markt dankzij een geavanceerde infrastructuur voor gezondheidszorg, een hoge prevalentie van kanker en robuuste investeringen in onderzoek en ontwikkeling.
    • Canada: Laat een aanzienlijk groeipotentieel zien door de stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en de toepassing van geavanceerde diagnosetechnologieën.

Europa:

    • West-Europa: Toonaangevende markt die wordt gekenmerkt door strenge regelgeving, sterke nadruk op gepersonaliseerde geneeskunde en uitgebreide toepassing van digitale pathologieoplossingen.
    • Oost-Europa: Kent een snelle marktgroei als gevolg van de verbeterende infrastructuur voor de gezondheidszorg en de stijgende investeringen in de gezondheidszorg.

Azië-Pacific:

    • China en India: Ontpoppen zich als belangrijke groeimarkten, gedreven door grote patiëntenpopulaties, stijgende incidentie van kanker en uitbreidende toegang tot gezondheidszorg.
    • Japan: Staat bekend om zijn geavanceerde gezondheidszorgsysteem en hoge adoptiegraad van moleculaire diagnostiek en digitale pathologie.

Latijns-Amerika:

    • Brazilië en Mexico: Grote bijdragers aan de marktgroei, aangewakkerd door de verbeterende infrastructuur van de gezondheidszorg, stijgende besteedbare inkomens en overheidsinitiatieven om de gezondheidszorg te verbeteren.

Midden-Oosten & Afrika:

    • GCC-landen: Leidende markt in de regio door aanzienlijke investeringen in de gezondheidszorginfrastructuur en een stijgende prevalentie van chronische ziekten.
    • Zuid-Afrika: Groeipotentieel dankzij de stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en de toepassing van geavanceerde diagnosetechnologieën.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Cardiac Marker Testing Market Research Report Information By Product Type (Reagents And Kits And Instruments, (Chemiluminescentie, Immunofluorescentie, ELISA, Immunochromatografie), By Biomarker Type (Troponin I And T, Creatine Kinase-MB, hersennatriuretisch peptide, myoglobine, hooggevoelig C-Reactief proteïne en andere cardiale biomarkers), per ziekte (myocardinfarct, congestief hartfalen, acuut coronair syndroom, atherosclerose en ischemie), per eindgebruiker – marktvoorspelling tot 2032.

Onderzoeksrapport informatie overanti-inflammatoire therapeutica per geneesmiddelenklasse (ontstekingsremmende biologische geneesmiddelen, NSAID’s, andere), per toepassing (auto-immuunziekten [reumatoïde artritis, psoriasis, multiple sclerose, ziekte van Crohn, colitis ulcerosa, andere], ademhalingsaandoeningen [COPD, Astma], andere), per toedieningsweg (oraal, injectie, topisch, inhalatie), per distributiekanaal (ziekenhuisapotheken, kleinhandelsapotheken, online apotheken) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport over demarkt voor ontwerp- en ontwikkelingsdiensten voor medische hulpmiddelen Informatie per dienst (ontwerp van & engineering, machinale bewerking, spuitgieten en verpakking), per medisch hulpmiddel (cardiovasculaire hulpmiddelen (ventriculaire hulpmiddelen, totale kunstharten, pacemakers, Implanteerbare cardioverter defibrillatoren (ICD’s), hartlusrecorders, holtermonitoren, eventmonitoren, ECMO-systemen, verbruiksgoederen), POC-diagnostische apparatuur (bloedglucosemonitor, bloedanalysator, bloeddrukmeter, zwangerschapstestkit, infectieziektetests)- marktvoorspelling tot 2032

Xenotransplantatie marktonderzoeksrapport informatie per type (oplossingen voor orgaanbehoud, transplantatiediagnostiek en weefselproducten), per toepassing (hart, nieren en andere organen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

IVD Contract Manufacturing Market Research Report Information Per Apparaattype (IVD Verbruiksartikelen en IVD Apparatuur), Per Technologie (Immunoassay, Klinische Chemie, Hematologie, Microbiologie, Moleculaire Diagnostiek, Coagulatie & Hemostase, en Anderen), Per Type Dienst (Assay Ontwikkelingsdiensten, Productie Diensten, en Andere Diensten), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest Van De Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Tissue Diagnostics Market,Tissue Diagnostics Market Trends,Tissue Diagnostics Market Share,Tissue Diagnostics Market Size,Tissue Diagnostics Market Report,Tissue Diagnostics Market Outlook,Tissue Diagnostics Market Overview