header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor hydrogel wondvulling zal tegen 2032 $1,41 miljard bereiken, gedreven door toenemende chronische wonden, diabetische voetzweren en chirurgische wondinfecties (SSI)

Jul 15, 2024 3:31 PM ET

Marktoverzicht

Hydrogel Wound Filler Market Research Report Information per product (amorfe hydrogelverbanden, geïmpregneerd gaas, hydrogelvellen en andere producten), per type wond (chirurgische & traumatische wonden, diabetische voetzweren, drukzweren, veneuze beenzweren, brandwonden en andere wonden) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

De omvang van de hydrogel wondvulmiddelenmarkt werd in 2023 geschat op USD 0,9 miljard. De hydrogel wondvulmiddelenmarkt zal naar verwachting groeien van USD 1,0 miljard in 2024 tot USD 1,41 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,00% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/22157

Dynamiek van de markt

Gedurende de prognoseperiode zal de stijgende incidentie van chronische wonden, zoals decubitus en diabetische voetzweren, de vraag naar wondverzorgingsproducten naar verwachting stimuleren. Daarnaast zal een toename van acute wonden, zoals brandwonden en chirurgische wonden, naar verwachting de behoefte aan hydrogel wondvullers stimuleren. Met name chirurgische wonden vormen een grote uitdaging in de gezondheidszorg, waarbij complicaties zoals infecties van de operatieplaats (SSI) bijdragen aan aanzienlijke kosten en de behoefte aan geavanceerde wondverzorgingsoplossingen benadrukken.

De vooruitgang in de gezondheidszorg en de toenemende prevalentie van verschillende gezondheidsproblemen, waaronder brandwonden, diabetes en zweren, hebben een veelbelovende markt voor wondverzorgingsproducten gecreëerd. Ontwikkelde economieën zoals de VS en Canada zijn bijzonder aantrekkelijk voor fabrikanten van hydrogel-wondvullers vanwege hun grote bevolkingsaantallen, toenemende bekendheid met hydrogelverbanden en groeiende vraag naar geavanceerde behandelingen. Daarnaast versnellen de stijgende vraag naar hoogwaardige gezondheidszorg en aanzienlijke investeringen door overheden in opkomende economieën de groei van de gezondheidszorgsector. Ook het medisch toerisme in deze regio’s draagt bij aan deze groei.

Hydrogel-wondvullers bieden verschillende voordelen, zoals het verzachten van het wondgebied, het verminderen van pijn en het bevorderen van een snellere genezing door autolytisch debridement. De toenemende prevalentie van diabetes en de complexiteit van diabetische voetzweren drijven de vraag naar deze producten verder op. Met een groeiend aantal mensen dat lijdt aan diabetes en aanverwante complicaties, zal de markt voor hydrogel-wondvullers naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken.

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=22157

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor hydrogel-wondvullers is onderverdeeld in producttypen en wondtypen.

Producttypen: De markt is gesegmenteerd in Amorfe Hydrogelverbanden, Geïmpregneerd gaas, Hydrogel Sheets en Andere producten. In 2023 hadden amorfe hydrogelverbanden het grootste marktaandeel. Deze verbanden zijn ontworpen om droge wonden te bevochtigen en een omgeving te creëren die natte genezing bevordert. Ze worden vaak gebruikt voor de behandeling van door straling beschadigd weefsel, lichte brandwonden en necrotische wonden. Met het stijgende aantal brandwonden wereldwijd zal de vraag naar hydrogel wondvullers naar verwachting toenemen.

Wondtypen: De markt is onderverdeeld in chirurgische & traumatische wonden, diabetische voetzweren, drukzweren, veneuze beenzweren, brandwonden en andere wonden. Het segment diabetische voetzweren zal naar verwachting de markt domineren in 2023. Dit is te wijten aan de hoge prevalentie van diabetische voetzweren, die frequente en effectieve behandeling vereisen. Deze zweren genezen langzaam, waardoor de vraag naar hydrogel wondvullers toeneemt.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor hydrogel wondvullers is per regio onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Noord-Amerika: Deze regio, inclusief de VS en Canada, leidt de markt vanwege een robuuste gezondheidszorginfrastructuur, geavanceerde technologie en de nadruk op het verbeteren van de resultaten voor patiënten met chronische aandoeningen zoals diabetes en obesitas.

Europa: De markt in Europa heeft een consistente groei laten zien, gedreven door stijgende percentages van obesitas en chronische ziekten die samenhangen met veranderingen in levensstijl. De toenemende incidentie van diabetes, die leidt tot chronische wonden, zal de vraag naar hydrogel-wondvullers naar verwachting verder stimuleren. De aanwezigheid van grote bedrijven in de regio ondersteunt ook de groei van de markt.

Azië-Pacific: Deze regio zal naar verwachting de snelste groei doormaken vanwege de toenemende toepassing van hydrogel-wondvullers, een groter bewustzijn en verbeteringen in de gezondheidszorginfrastructuur. De toenemende prevalentie van chronische ziekten, in combinatie met hogere besteedbare inkomens, draagt bij aan de groeiende markt in deze regio.

Rest van de wereld: In regio’s zoals het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika groeit de markt voor hydrogel-wondvullers vanwege de behoefte aan geavanceerde medische faciliteiten en een tekort aan geschoolde medische professionals. Daarnaast stimuleert de toenemende prevalentie van diabetes en zweren in deze gebieden de vraag naar hydrogel wondvullers, wat de expansie van de markt ondersteunt.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over hydrogel wondvulmiddelen: https://www.marketresearchfuture.com/reports/hydrogel-wound-filler-market-22157

Concurrentiedynamiek

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor hydrogel wondvullers: 3M (VS), Molnlycke Health Care Ab (Zweden), Convatec Group Plc (VK), Advanced Medical Solutions Group plc (VK), Paul Hartmann AG (Duitsland), DeRoyal Industries (VS), Coloplast A/S (Denemarken), Cardinal Health, Inc (VS) en Derma Sciences (VS).

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Eylea Market Research Report Information By Application (Hospitals, Retail Pharmacy), By Product (Prefilled Syringe Package, Vial Package), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2032.

Gout Market Research Report Information Per Behandeling en Diagnose (Diagnose, Behandeling (NSAID’s, Corticosteroïden, Colchicine, Uraatverlagers, Anderen)), Toepassing (Acute Jicht, Chronische Jicht), Eindgebruiker (Ziekenhuizen & Klinieken, Specialistische Centra, Anderen) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld)-Voorspelling tot 2032.

Aesthetics Market Research Report Information per procedure (invasieve procedures {borstvergroting, liposuctie, neuscorrectie, ooglidchirurgie, buikwandcorrectie en andere} en niet-invasieve procedures {botoxinjecties, zacht-weefselvullers, chemische peeling, laserontharing, microdermabrasie en andere), per geslacht (man en vrouw), per eindgebruiker (klinieken, ziekenhuizen en kuuroorden, schoonheidscentra en thuiszorg) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld)-voorspelling tot 2032.

Migraine Market Research Report Informatie per type (episodisch en chronisch), per behandelingstype (preventief, abortief), per medicijnklasse (triptanen, ergotica en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Gastro-intestinale Drugs Market Research Report Information Per Drug Class (Antiemetica & Antinauseant, Antidiarrheal & Laxantia, Anti-Inflammatory Drugs, Biologics, Acidic Neutralizers, en anderen), By Application (Gastroenteritis, Coeliakie, Ziekte van Crohn, Prikkelbare Darm Syndroom, Ontstekingsremmers, Colitis Ulcerosa en andere), Op Toedieningsweg (rectaal, parenteraal en oraal), Op Distributiekanaal (ziekenhuisapotheken, online apotheken en apotheken in de detailhandel) en Op Regio.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Hydrogel Wound Filler Market,Hydrogel Wound Filler Market Size,Hydrogel Wound Filler Market Share,Hydrogel Wound Filler Market Trends,Hydrogel Wound Filler Market Insights,Hydrogel Wound Filler Market Outlook,Hydrogel Wound Filler Market Companies,Hydrogel Wound Filler Market Growth,Hydrogel Wound Filler Market Research,Hydrogel Wound Filler Market Report