header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse van de botoxmarkt, groeikansen, toekomstige vraag en updates van toonaangevende spelers op basis van prognoses tot 2032

Jul 17, 2024 6:00 PM ET

De Botox-marktindustrie zal naar verwachting groeien van USD 4,97 miljard in 2023 tot USD 11,052 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,50% tijdens de voorspellingsperiode (2024 – 2032).

De Botox-markt, een segment van de bredere cosmetische en medische esthetica-industrie, maakt een robuuste groei door dankzij de toenemende vraag naar minimaal invasieve procedures. Botox, een neurotoxine geproduceerd door Clostridium botulinum, wordt op grote schaal gebruikt voor zowel cosmetische als therapeutische doeleinden. Op cosmetisch gebied wordt het voornamelijk gebruikt voor het verminderen van rimpels en fijne lijntjes in het gezicht, wat aantrekkelijk is voor een groeiende populatie die op zoek is naar leeftijdsverbeterende oplossingen. Therapeutisch behandelt Botox aandoeningen zoals chronische migraine, hyperhidrosis, overactieve blaas en cervicale dystonie, waardoor het toepassingsspectrum wordt verbreed.

Geografisch gezien heeft Noord-Amerika een aanzienlijk marktaandeel, dat wordt toegeschreven aan een hoog consumentenbewustzijn, een aanzienlijk besteedbaar inkomen en een sterke aanwezigheid van belangrijke spelers. Europa volgt op de voet, met een toenemend aantal mensen dat kiest voor esthetische procedures. De regio Azië-Pacific kent de snelste groei, gedreven door stijgende besteedbare inkomens, veranderende schoonheidsnormen en een groeiende middenklasse.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/20313

Marktsegmentatie

De Botox-markt kan worden gesegmenteerd op basis van toepassing, eindgebruiker en geografie. Wat betreft de toepassing omvat de markt therapeutische en esthetische segmenten voor medische aandoeningen zoals chronische migraine, spasticiteit en hyperhidrose, evenals cosmetische toepassingen voor het verminderen van rimpels. De segmentatie naar eindgebruiker omvat ziekenhuizen, dermatologische klinieken en kuuroorden. Geografisch is de markt verdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika. Noord-Amerika is marktleider vanwege de grote vraag naar esthetische ingrepen en de geavanceerde infrastructuur van de gezondheidszorg. De opkomende markten in Azië-Pacific groeien snel door het stijgende besteedbare inkomen en het toenemende bewustzijn van cosmetische behandelingen.

Concurrentielandschap:

AbbVie Inc. (VS), Lanzhou Institute of Biological Products Co. (China), Ipsen Pharma (Frankrijk), Merz Pharma (Duitsland), Medytox (Zuid-Korea), GALDERMA (Zwitserland), HUGEL, Inc. (Zuid-Korea), Evolus, Inc. (VS), Revance Therapeutics, Inc. (VS) en Supernus Pharmaceuticals, Inc. (VS).

Regionale analyse

De wereldwijde botoxmarkt is op basis van regio onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese botoxmarkt bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De botoxmarkt in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor botox bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over Botox:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/botox-market-20313

Het grootste marktaandeel voor botox werd behouden door de Noord-Amerikaanse regionale sector De elementen die de groei van de regio ondersteunen zijn het stijgende aantal productlanceringen, de aanwezigheid van grote bedrijven en de groeiende adoptie van deze praktijken door de inwoners van de regio. Zo werden er volgens de International Society of Aesthetic Plastic Surgery in 2021 meer dan 2.520.000 botulinetoxineoperaties uitgevoerd in de Verenigde Staten.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Bovendien is de Europese markt tijdens de prognoseperiode blijven groeien omdat mensen in belangrijke Europese landen steeds meer de voorkeur beginnen te geven aan deze operaties. Daarnaast is een belangrijke oorzaak van de expansie van de Europese regio de groeiende hoeveelheid geld die wordt besteed aan O & D-projecten om nieuwe producten te introduceren.

Transcatheter Aortic Valve Replacement (TAVR) Market Research Report Information per procedure (transfemorale implantatie, transapicale implantatie en transaortale implantatie), per eindgebruiker (ziekenhuizen, ambulante chirurgische centra en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Lymphangioleiomyomatosis (LAM) Market Research Report Informatie per type (diagnose en behandeling), per toedieningsweg (oraal, parenteraal en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen, gespecialiseerde klinieken, diagnostische centra, thuiszorg en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport Informatie3D Bioprinted Human Tissue Market Per Technologie (Magnetic Levitation Bioprinting, Inkjet Bioprinting, Spuit/Extrusie Bioprinting, en Laser-Assisted Bioprinting), Per Toepassing (Medicijntesten en Ontwikkeling, Regeneratieve Geneeskunde, Klinische Toepassing, Voedseltesten, en Onderzoek), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

Next-Generation Antibody Therapeutics Market Research Report Information per type nieuw antilichaam (immunocyten, immunotoxinen en immunoconjugaten met radio-isotopen), per doelindicatie (acute myeloïde leukemie, blaaskanker, Diffuus groot B-cel lymfoom, Graft-versus-host ziekte, Melanoom Prostaatkanker en Sarcoom van weke delen), Per type therapie (combinatietherapie en monotherapie), Per toedieningsweg (intratumoraal, intraveneus en intraveneus) en Per regio

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Botox Market,Botox Market Size,Botox Market Share,Botox Market Trends,Botox Market Growth