header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bloedkweektestmarkt Uitgebreide analyse, ontwikkelingsstrategie, toekomstplannen en industriegroei met hoog CAGR bij prognose 2032

Jul 17, 2024 6:00 PM ET

De markt voor bloedkweektesten zal naar verwachting groeien van USD 6,1 miljard in 2023 tot USD 13,4 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,20% tijdens de voorspellingsperiode (2024 – 2032).

De markt voor bloedkweektesten maakt een aanzienlijke groei door als gevolg van de toenemende prevalentie van bloedbaaninfecties (BSI’s), het toenemende bewustzijn over vroegtijdige diagnose en de vooruitgang in diagnosetechnologieën. Bloedkweektesten zijn essentieel voor het identificeren van de aanwezigheid van ziekteverwekkers in het bloed en helpen bij de tijdige behandeling van ernstige infecties zoals sepsis. De markt is gesegmenteerd naar product, methode, technologie, toepassing en eindgebruiker.

Wat de producten betreft, omvat de markt verbruiksgoederen, instrumenten en softwarediensten. Het methodesegment is onderverdeeld in conventionele en geautomatiseerde methoden, waarbij de laatste aan populariteit wint vanwege de efficiëntie en nauwkeurigheid. Technologische vooruitgang, zoals de integratie van moleculaire diagnostiek, heeft de snelheid en precisie van deze tests verbeterd, wat de vraag op de markt verder stimuleert.

Toepassingen van bloedkweektesten omvatten bacteriëmie, schimmeldetectie en detectie van mycobacteriën. Ziekenhuizen, diagnoselaboratoria en academische onderzoeksinstellingen zijn de primaire eindgebruikers, waarbij ziekenhuizen het grootste marktaandeel hebben vanwege de hoge incidentie van ziekenhuisinfecties.

Download gratis een PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9031

Marktsegmentatie

De markt voor bloedkweektesten is gesegmenteerd op basis van product, methode, technologie, toepassing, eindgebruiker en regio. Producten omvatten verbruiksgoederen, instrumenten en software. Methoden worden onderverdeeld in conventionele en geautomatiseerde tests. De belangrijkste technologieën zijn kweekgebaseerd, moleculair en proteomisch. Toepassingen worden opgesplitst in bacteriëmie, schimmeldetectie en mycobacteriële detectie. Eindgebruikers zijn onder andere ziekenhuizen, diagnostische laboratoria en academische onderzoeksinstituten. Geografisch is de markt verdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika. Elk segment richt zich op specifieke behoeften en stimuleert innovatie en groei in de bloedkweektestindustrie.

Concurrentielandschap:

BD (VS), Abbott Laboratories (VS), F. Hoffmann-La Roche Ltd (Zwitserland), Novartis AG (Zwitserland), Eli Lilly and Company (VS), Terumo Corporation (Japan), Bruker Corporation (VS), bioMérieux SA (Frankrijk), Bayer AG (Duitsland) en Merck & Co., Inc. (VS).

Regionale analyse

De markt voor bloedkweektesten is op basis van regio onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor bloedkweektesten bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor bloedkweektesten in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor bloedkweektesten bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over Bloedkweektest:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/blood-culture-test-market-9031

Het grootste marktaandeel voor bloedkweektesten werd behouden door de Noord-Amerikaanse regionale sector. Deze stijging wordt toegeschreven aan een goed ontwikkelde infrastructuur voor gezondheidszorg met geavanceerde diagnostische faciliteiten en een hoge adoptiesnelheid van innovatieve medische technologieën. Daarnaast is de prevalentie van infectieziekten zoals sepsis en bloedbaaninfecties relatief hoog in Noord-Amerika, wat de vraag naar bloedkweektesten stimuleert.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Bovendien is de Europese markt in de prognoseperiode blijven groeien. De vraag naar bloedkweektesten wordt gestimuleerd door de goed ontwikkelde gezondheidszorginfrastructuur, met een sterke nadruk op preventieve geneeskunde en vroegtijdige opsporing van ziekten. Daarnaast heeft het toenemende bewustzijn onder professionals in de gezondheidszorg over het belang van een nauwkeurige diagnose en behandeling van infectieziekten geleid tot een grotere vraag naar bloedkweektesten.

Oncology Biosimilars Market Research Report Information By Drug (G-CSF, Monoclonal Antibody en Hematopoietic Agents), By Disease Indication (Borstkanker, Niet-Kleincellige Longkanker, Colorectale Kanker, Neutropenie, Bloedkanker, Leukemie (Myeloïde Leukemie, Chronische Lymfocytische Leukemie, Non-Hodgkin Lymfoom) en anderen), distributiekanaal (ziekenhuisapotheek, detailhandelapotheek en online apotheek) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

In Vitro Toxicology Testing Market Research Report Information By Product & Service (Verbruiksgoederen, Assays (Bacteriële Toxiciteit Assays, Enzym Toxiciteit Assays, Cell-Based Elisa en Western Blots, Receptor-Bindende Assays, Weefselkweek Assays, Andere Assays), Services, Apparatuur en software), per toxiciteitseindpunt & (ADME, genotoxiciteit, huidirritatie, corrosie, overgevoeligheid, cytotoxiciteit, oogtoxiciteit, orgaantoxiciteit, huidtoxiciteit, fototoxiciteit en andere eindpunt & -tests), per industrie

Pulmonary Arterial Hypertension Market Research Report Information per geneesmiddelenklasse (prostacycline en prostacycline-analogen, SGC-stimulatoren, endotheelreceptorantagonisten (ERA’s) en PDE-5-remmers), per type (merk- en generieke geneesmiddelen), per toedieningsweg (oraal, intraveneus/ subcutaan en inhalatie) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Antimicrobial Coatings for Medical Devices Market Research Report Informatie per type (metallische coatings (zilvercoatings, kopercoatings, andere metallische coatings) en niet-metallische coatings (polymere coatings, organische coatings)), per type apparaat (katheters, implanteerbare apparaten, chirurgische instrumenten en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Blood Culture Test Market,Blood Culture Test Market Size,Blood Culture Test Market Share,Blood Culture Test Market Trends,Blood Culture Test Market Analysis