header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Fast Moving Consumer Goods marktgroei, vraag, industriële ontwikkelingen, 22.863,25 miljard dollar in 2030, regionale analyse, bedrijfsstrategieën

Jul 22, 2024 8:00 PM ET

De omvang van de Fast Moving Consumer Goods-markt werd in 2021 geschat op 15.315,25 miljard dollar. De Fast Moving Consumer Goods-markt zal naar verwachting groeien van USD 15.829,84 miljard in 2022 tot USD 22.863,25 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,56% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2030).

De markt van Fast Moving Consumer Goods (FMCG) is een vitale hoeksteen van de wereldeconomie en wordt gekenmerkt door zijn snelle omzet en constante vraag naar alledaagse producten. FMCG-producten omvatten een breed spectrum, waaronder voedingsmiddelen, dranken, artikelen voor persoonlijke verzorging, huishoudelijke benodigdheden en verpakte goederen, en zijn onmisbaar in huishoudens over de hele wereld. Wat de FMCG-sector onderscheidt, is zijn flexibiliteit om in te spelen op veranderende consumentenvoorkeuren, markttrends en economische schommelingen. Omdat consumenten steeds meer nadruk leggen op gemak, kwaliteit en betaalbaarheid, innoveren FMCG-bedrijven voortdurend hun producten, verpakkingen en marketingstrategieën om hun concurrentievoordeel te behouden. Dit onophoudelijke streven naar innovatie, in combinatie met efficiënte distributienetwerken en strategische prijsstelling, stelt FMCG-merken in staat om hun marktaandeel te behouden. Naarmate het FMCG-landschap zich ontwikkelt in samenhang met de veranderende demografie, verstedelijking en digitalisering, ontstaan er kansen voor merken om nieuwe markten aan te boren, gebruik te maken van e-commerce platforms en in contact te komen met consumenten via ervaringen op maat. Uiteindelijk belichaamt de FMCG-markt aanpassingsvermogen, veerkracht en reactievermogen, wat de voortdurende groei en blijvende betekenis in de wereldeconomie voedt.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11966

De belangrijkste bedrijven op de markt van Fast Moving Consumer Goods zijn

Nestlé S.A.

Pepsico Inc.

Coca Cola

Unilever

Tyson Voedingsmiddelen

Procter & Gamble Co.

L’OREAL SA

ANHEUSER-BUSCH INBEV

JBS Voedingsmiddelen

Kraft Heinz

360_F_511299669_WhuHKxn7B2dBJkSgBwgcwgUZKefaU7RK (1)

De uitbraak van het coronavirus heeft een grote impact gehad op de wereldwijde markt voor consumentenproducten. De epidemie werd in eerste instantie opgemerkt in China, wat leidde tot een lockdown en een stop op alle productie. Door onderbrekingen in de toeleveringsketen, strenge beperkingen als reactie op sociale vervreemding en een wijdverspreide lockdown, en de uitvoering van deze maatregelen, zal de markt voor speelgoed en spellen naar verwachting wereldwijd licht dalen. De wereldwijde implementatie van een strikte lockdown heeft ervoor gezorgd dat de productie is gestopt en de toeleveringsketen is verstoord. De totale impact van het coronavirus is nog erg onduidelijk door de verschuivende mondiale dynamiek en de sterke volatiliteit van de markt.

Marktsegmentatie Fast Moving Consumer Goods

Vooruitzichten voor het type Fast Moving Consumer Goods

Levensmiddelen & Dranken

Tabak & Tabaksproducten

Schoonheid & Persoonlijke verzorging

Gezondheidszorg

Thuiszorg

Elektronica

Kantoorbenodigdheden

Fast Moving Consumer Goods Productietype Vooruitzichten

Intern

Op contractbasis

Vooruitzichten distributiekanaal Fast Moving Consumer Goods

Winkel gebaseerd

Niet-winkelgebaseerd

Voor meer inzicht kunt u de volledige rapportgegevens bekijken op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/fast-moving-consumer-goods-market-11966

Geografisch gezien, de gedetailleerde analyse van de consumptie, inkomsten, marktaandeel en groeisnelheid van de volgende regio’s:

Het Midden-Oosten en Afrika (Zuid-Afrika, Saoedi-Arabië, VAE, Israël, Egypte, enz.)

Noord-Amerika (Verenigde Staten, Mexico & Canada)

Zuid-Amerika (Brazilië, Venezuela, Argentinië, Ecuador, Peru, Colombia, enz.)

Europa (Turkije, Spanje, Nederland Denemarken, België, Zwitserland, Duitsland, Rusland Verenigd Koninkrijk, Italië, Frankrijk, enz.)

Azië-Pacific (Taiwan, Hong Kong, Singapore, Vietnam, China, Maleisië, Japan, Filippijnen, Korea, Thailand, India, Indonesië en Australië).

Onderzoeksdoelstellingen:

– Richt zich op de belangrijkste fabrikanten om de waarde, het verkoopvolume, het marktaandeel, het concurrentielandschap, de SWOT-analyse en de ontwikkelingsplannen voor de komende jaren te definiëren, uit te spreken en te onderzoeken.

– Het delen van uitgebreide informatie over de belangrijkste factoren die de groei van de markt beïnvloeden (kansen, drijfveren, groeipotentieel, branchespecifieke uitdagingen en risico’s).

– Het analyseren van de betreffende individuele toekomstperspectieven, groeitrends en hun betrokkenheid bij de totale markt.

– Het analyseren van redelijke ontwikkelingen zoals overeenkomsten, uitbreidingen, nieuwe productlanceringen en overnames in de markt.

– Het bewust profileren van de belangrijkste spelers en het systematisch onderzoeken van hun groeistrategieën.

Ontwikkelingen in de Fast Moving Consumer Goods-industrie

Maart 2021 Nestle Sa heeft haar twee nieuwe siroopcategorieën gelanceerd die uiteindelijk smaken naar versgebakken koekjes. De lancering van dit product versterkt verder de sectorale groei van de…

Maart 2021 Nestle SA heeft een nieuwe chocoladezoete siroopsmaak geïntroduceerd die kan worden toegevoegd aan de ijsjes en die is geïnspireerd op het kenmerkende koekjesdeeg.

Juli 2021 PepsiCo heeft zijn nieuwe producten aangekondigd met een verlaagd suikergehalte van 25% in frisdrank en ijsthee in de Europese regio. Met deze technologie wil het bedrijf de aandacht trekken van gezondheidsbewuste consumenten.

Juni 2023 Nestle SA heeft twee nieuwe plantaardige zuivelalternatieven gelanceerd onder de merknaam Barista. De ontwikkeling heeft plaatsgevonden op de Chinese markt, waar het zich zal richten op de op haver en erwten gebaseerde voedingsproducten op de markt.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Survival Tools Market Size werd gewaardeerd op USD 1,4 miljard in 2022. De Survival Tools markt Technologie zal naar verwachting groeien van USD 1,5 miljard in 2023 tot USD 2,7 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,50% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

De omvang van demarkt voor mobiele hoesjes en beschermhoezen werd in 2022 geschat op USD 25,1 miljard. De markt voor mobiele hoesjes en afdekkingen zal naar verwachting groeien van 26,6 miljard USD in 2023 tot 42,4 miljard USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,00% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Deomvang van de Ghost Kitchen-markt werd in 2021 geschat op 56,71 miljard dollar. De Ghost Kitchen-markt zal naar verwachting groeien van 57,85 miljard dollar in 2022 tot 115,21 miljard dollar in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 11,42% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Fast Moving Consumer Goods Production Type,Fast Moving Consumer Goods Market Segmentation,Fast Moving Consumer Goods Market Size,Fast Moving Consumer Goods Market Share