header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Grensoverschrijdende betalingen marktomvang zal naar verwachting USD 388,68 miljard bereiken in 2032

Aug 13, 2024 5:58 PM ET

De markt voor grensoverschrijdende betalingen, een cruciaal onderdeel van het wereldwijde financiële ecosysteem, werd in 2022 geschat op 203,85 miljard USD. Grensoverschrijdende betalingen omvatten de overdracht van fondsen tussen entiteiten in verschillende landen, waardoor internationale handel, overmakingen en wereldwijde financiële transacties worden vergemakkelijkt. Met de toenemende globalisering van bedrijven en de groeiende vraag naar naadloze internationale transacties, is de markt voor grensoverschrijdende betalingen snel gegroeid. Deze groei wordt gestimuleerd door de vooruitgang in financiële technologie (FinTech), de toename van e-commerce en de stijgende behoefte aan efficiënte en veilige betalingsoplossingen.

De belangrijkste bedrijven in de markt voor grensoverschrijdende betalingen zijn onder andere:

  • WorldRemit
  • Western Union
  • Remitly
  • Babel Financiën
  • Currencycloud
  • com
  • Flutterwave
  • Payoneer
  • Razorpay
  • OFX
  • Wijze
  • PayPal
  • Stripe
  • TransferWise
  • Ripple

Ontvang een GRATIS PDF-voorbeeld: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/22854

Groeiprognoses grensoverschrijdende betalingen

De markt voor grensoverschrijdende betalingen zal naar verwachting groeien van 217,43 miljard USD in 2023 tot 388,68 miljard USD in 2032, wat neerkomt op een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,66% tijdens de voorspellingsperiode. Deze gestage groei wordt gestimuleerd door het toenemende volume van de internationale handel, de uitbreiding van digitale betalingsplatforms en de toenemende toepassing van blockchaintechnologie voor grensoverschrijdende transacties. Omdat bedrijven en consumenten blijven vragen om snellere, goedkopere en transparantere betalingsoplossingen, zal de markt naar verwachting een aanhoudende groei doormaken.

Grensoverschrijdende Betalingen Markt Belangrijkste Groeidrijvers

  1. Globalisering en internationale handel: De voortschrijdende globalisering van bedrijven en het toenemende volume van de internationale handel zijn belangrijke drijfveren van de markt voor grensoverschrijdende betalingen. Bedrijven en particulieren hebben efficiënte betalingsoplossingen nodig om grensoverschrijdende transacties te vergemakkelijken, wat de vraag naar grensoverschrijdende betalingsdiensten stimuleert.
  2. Uitbreiding van e-commerce: De snelle groei van e-commerce platforms heeft het volume van grensoverschrijdende transacties aanzienlijk verhoogd. Consumenten kopen steeds vaker goederen en diensten van internationale verkopers, waardoor de vraag naar betrouwbare en veilige grensoverschrijdende betaalopties sterk toeneemt.
  3. Vooruitgang in FinTech: De opkomst van FinTech-bedrijven heeft een revolutie teweeggebracht in het landschap van grensoverschrijdende betalingen en biedt innovatieve oplossingen die sneller, kosteneffectiever en transparanter zijn dan traditionele bankmethoden. Technologieën zoals blockchain, digitale portemonnees en realtime betalingssystemen transformeren de manier waarop grensoverschrijdende betalingen worden uitgevoerd.
  4. Toename van geldtransfers: Remittances, of geldtransfers die door personen die in het buitenland werken naar hun thuisland worden gestuurd, vertegenwoordigen een aanzienlijk deel van de grensoverschrijdende betalingen. De groei in wereldwijde migratie en de toenemende behoefte aan betaalbare remittance diensten drijven de expansie van de Cross Border Payments Market.

Koop het premium onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=22854

Uitdagingen voor de markt van grensoverschrijdende betalingen

Ondanks de veelbelovende groei wordt de markt voor grensoverschrijdende betalingen geconfronteerd met uitdagingen, zoals de complexiteit van de regelgeving, de verschillende nalevingsvereisten in de verschillende landen en de noodzaak om valutarisico’s te beheren. Daarnaast is de markt zeer concurrerend, met veel spelers die vergelijkbare diensten aanbieden, wat leidt tot prijsdruk en de noodzaak van voortdurende innovatie.

Regionaal inzicht

Noord-Amerika en Europa zullen naar verwachting de markt voor grensoverschrijdende betalingen leiden tijdens de prognoseperiode, gedreven door de aanwezigheid van grote multinationals, geavanceerde financiële infrastructuren en een hoog niveau van internationale handel. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting ook een aanzienlijke groei doormaken, ondersteund door de uitbreiding van e-commerce, toenemende overmakingen en de groeiende adoptie van digitale betaaloplossingen.

Gerelateerde rapporten:

Smartwatchmarkt

Markt voor digitale bewegwijzering

Solid State Drive (SSD) markt

Markt voor game-accessoires

Smart TV-markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Cross Border Payments Market,Cross Border Payments Market Industry,Cross Border Payments Industry,Cross Border Payments Market size,Cross Border Payments Market Share