header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor suikervrije koekjes zal tegen 2032 USD 2,5 miljard bereiken, met een groei van 5,16%.

Sep 10, 2024 3:56 PM ET

Overzicht suikervrije koekjesmarkt:

De markt voor suikervrije koekjes is aanzienlijk gegroeid door het toenemende bewustzijn van de consument over gezondheid en welzijn, de toenemende prevalentie van diabetes en obesitas en de groeiende trend om de suikerinname te verminderen. Suikervrije koekjes bieden een gezonder alternatief voor traditionele koekjes en zijn aantrekkelijk voor gezondheidsbewuste consumenten die willen genieten zonder het schuldgevoel dat gepaard gaat met een hoog suikergehalte. Deze markt omvat een verscheidenheid aan producten zoals koekjes, biscuits, crackers, wafelbroodjes en andere suikervrije koekjesproducten, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende zoetstoffen die tegemoet komen aan verschillende dieetwensen en -voorkeuren.

De markt voor suikervrije koekjes werd in 2022 gewaardeerd op USD 1,51 miljard en zal naar verwachting groeien van USD 1,59 miljard in 2023 tot USD 2,5 miljard in 2032. De markt zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van ongeveer 5,16% tijdens de voorspellingsperiode van 2024 tot 2032.

De markt voor suikervrije koekjes heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld, gedreven door de vraag naar gezondere snackopties en de toenemende populariteit van suikervrije diëten. Consumenten zijn beter dan ooit geïnformeerd over de negatieve gezondheidseffecten van overmatige suikerconsumptie, wat leidt tot een toename in de vraag naar suikervrije alternatieven. Deze markt richt zich op verschillende consumentensegmenten, waaronder mensen met diabetes, mensen die een koolhydraatarm of ketogeen dieet volgen en mensen die op zoek zijn naar gezondere snackopties voor gewichtsbeheersing.

Sugar-Free Cookie Market

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven in de markt van suikervrije koekjes zijn onder andere: Grupo Bimbo SAB de CV, Parle Products Pvt. Ltd., Kellogg Company, PepsiCo Inc., Nestle, Quaker Oats Company, Britannia Industries Ltd., Kraft Heinz Company, Associated British Foods plc, plates, ITC Limited, Mondelez International Inc., Ferrero Group, Campbell Soup Company.

Belangrijke factoren die bijdragen aan de groei van de markt zijn:

  1. Toenemend gezondheidsbewustzijn: Met de toenemende nadruk op fitness en gezond eten, zijn suikervrije koekjes een populaire keuze geworden onder consumenten die hun suikerinname willen beheersen zonder afbreuk te doen aan de smaak.
  2. Innovatie in zoetstoffen: De ontwikkeling van alternatieve zoetstoffen zoals stevia, erythritol en sucralose heeft een revolutie teweeggebracht in de markt van suikervrije koekjes en biedt meer opties die zowel veilig als smakelijk zijn.
  3. Uitbreiding van productaanbod: Fabrikanten breiden hun productassortiment uit met een verscheidenheid aan suikervrije koekjes om tegemoet te komen aan verschillende smaakvoorkeuren en dieetwensen, zoals glutenvrije en veganistische varianten.
  4. Toenemende beschikbaarheid: De beschikbaarheid van suikervrije koekjes in supermarkten, hypermarkten, online winkels en natuurvoedingswinkels heeft het voor consumenten gemakkelijker gemaakt om toegang te krijgen tot deze producten, wat de groei van de markt verder stimuleert.

Gratis voorbeeldrapport aanvragen – Ontvang een gratis voorbeeldrapport om de waardevolle inzichten en gegevens te bekijken die wij bieden.

Marktsegmentatie:

De markt voor suikervrije koekjes kan worden gesegmenteerd naar producttype, zoetstoftype en distributiekanaal, die elk een cruciale rol spelen bij het vormgeven van de marktdynamiek.

  1. Naar producttype:

– Koekjes: Het populairste segment, met verschillende smaken zoals chocolate chip, havermout en pindakaas, afgestemd op de smaak van gezondheidsbewuste consumenten.

– Koekjes: Suikervrije koekjes worden vaak beschouwd als een lichtere snack en zijn verkrijgbaar in vele variëteiten, waaronder puur, met chocolade bedekt en met een smaakje.

– Crackers: Suikervrije crackers, een hartige optie, zijn aantrekkelijk voor mensen die op zoek zijn naar een gezonde snack zonder de zoetheid van koekjes of biscuits.

– Wafelbroodjes: Een niche maar groeiend segment, wafelbroodjes bieden een knapperige, lichte optie die goed combineert met koffie of als een op zichzelf staande snack.

– Andere suikervrije koekjes: Omvat nicheproducten zoals zandkoekjes, sandwichkoekjes en andere innovatieve producten op maat van specifieke consumentenbehoeften.

  1. Op type zoetstof:

– Kunstmatige zoetstoffen: Omvat aspartaam, sucralose en acesulfaam kalium, die vaak gebruikt worden bij de productie van suikervrije koekjes. Deze zoetstoffen geven een smaak die lijkt op die van suiker zonder de calorieën, hoewel sommige consumenten ze liever vermijden vanwege zorgen over hun veiligheid en mogelijke bijwerkingen.

– Natuurlijke zoetstoffen: Natuurlijke zoetstoffen zoals stevia, erythritol en xylitol winnen aan populariteit vanwege hun vermeende gezondheidsvoordelen en lagere impact op de bloedsuikerspiegel. Stevia, afkomstig van een plant, is vooral geliefd vanwege de natuurlijke oorsprong en het calorievrije gehalte.

– Suikeralcoholen: Omvat sorbitol, maltitol en isomalt, die vaak worden gebruikt bij het bakken en een vergelijkbare textuur en mondgevoel geven als suiker. Deze zoetstoffen zijn geliefd vanwege hun lagere caloriegehalte en lagere glycemische index, waardoor ze geschikt zijn voor diabetici en mensen die een koolhydraatarm dieet volgen.

  1. Naar distributiekanaal:

– Supermarkten/Hypermarkten: Deze grote winkels bieden een breed scala aan suikervrije koekjesproducten, waardoor ze het meest gebruikt worden door consumenten. Ze bieden vaak promoties en kortingen aan die kopers aantrekken.

– Buurtwinkels: Hoewel deze winkels een kleinere selectie hebben dan supermarkten, zijn ze belangrijk voor impulsaankopen en komen ze tegemoet aan consumenten die op zoek zijn naar snelle, toegankelijke snackopties.

– Online detailhandelaren: Met de opkomst van e-commerce zijn online retailers zoals Amazon, Walmart en natuurvoedingswinkels populaire platforms geworden voor het kopen van suikervrije koekjes. Deze platforms bieden het gemak van thuisbezorging en een bredere selectie van producten, waaronder die van kleinere of niche merken.

– Natuurvoedingswinkels: Gespecialiseerd in producten die voldoen aan specifieke dieetwensen, bieden natuurvoedingswinkels een zorgvuldig samengestelde selectie suikervrije koekjes, vaak met de nadruk op natuurlijke en biologische opties.

– Andere distributiekanalen: Hieronder vallen directe verkoop, speciaalzaken en horecagelegenheden zoals cafés en restaurants die suikervrije koekjes als onderdeel van hun menu aanbieden.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over de markt voor suikervrije koekjes: https://www.marketresearchfuture.com/reports/sugar-free-cookie-market-24924

Regionale analyse:

De wereldwijde markt voor suikervrije koekjes is onderverdeeld in belangrijke regio’s, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Elke regio vertoont een andere marktdynamiek die wordt beïnvloed door consumentenvoorkeuren, regelgeving en de mate van marktvolwassenheid.

– Noord-Amerika: Deze regio leidt de markt, gedreven door een hoog bewustzijn van gezondheidsproblemen gerelateerd aan suikerconsumptie en een sterke aanwezigheid van belangrijke marktspelers. Vooral in de Verenigde Staten is de vraag groot vanwege de grote populatie diabetici en de toenemende voorkeur voor gezonde snacks.

– Europa: Europa is een andere prominente markt voor suikervrije koekjes, met landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk die hoge groeipercentages laten zien. De Europese markt wordt gekenmerkt door een sterke focus op natuurlijke en biologische producten, wat aansluit bij de toenemende vraag van consumenten naar clean-label, gezonde snacks.

– Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific maakt een snelle groei door als gevolg van stijgende besteedbare inkomens, verstedelijking en een groeiend gezondheidsbewustzijn onder consumenten. Landen als China, Japan en India zijn in opkomst als belangrijke markten, gedreven door een toenemend aantal gevallen van diabetes en obesitas.

– Rest van de wereld: Andere regio’s, waaronder Latijns-Amerika en het Midden-Oosten, omarmen geleidelijk suikervrije koekjes naarmate het bewustzijn van gezonde voeding groeit. Verwacht wordt dat de markt in deze regio’s zal groeien naarmate de consumentenvoorlichting en productbeschikbaarheid verbeteren.

De markt voor suikervrije koekjes is klaar voor een aanzienlijke groei in de komende jaren, gestimuleerd door de toenemende vraag naar gezondere snackopties en innovatieve productaanbiedingen. De marktsegmentatie naar producttype, zoetstoftype en distributiekanaal biedt consumenten een gevarieerd aanbod dat tegemoet komt aan verschillende dieetwensen en -voorkeuren. Met een sterke regionale aanwezigheid in Noord-Amerika en Europa en groeiende mogelijkheden in Azië-Pacific is de markt goed gepositioneerd om te profiteren van de groeiende trend naar gezondere, suikervrije diëten.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition Industry by Market Research Future:

Ultra-Hoge Temperatuur (UHT) Melk Marktonderzoeksrapport Per Verpakking (Kartons, Tetra Paks, Plastic Flessen, Blikken), Per Vetgehalte (Volle Room, Laag Vetgehalte, Magere), Per Smaak (Gewoon, Gearomatiseerd, Verrijkt), Per Toepassing (Directe Consumptie, Zuivelproduct, bakkerij en zoetwaren, voedselverwerking), door distributiekanaal (supermarkten en hypermarkten, buurtwinkels, online detailhandel, speciaalzaken) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika) – Voorspelling voor 2032

Onderzoeksrapport over de markt voor etnische voedingsmiddelen per keuken (Mexicaans, Chinees, Indiaas, Italiaans, Japans), per producttype (kant-en-klare maaltijden, diepvriesmaaltijden, verpakte maaltijden, maaltijden in blik, gedroogde maaltijden), per distributiekanaal (supermarkten/Hypermarkten, buurtwinkels, onafhankelijke kruideniers, Onafhankelijke kruideniers, onlineverkooppunten, foodservicepunten), per ingrediënttype (biologisch, non-GMO, glutenvrij, zuivelvrij, veganistisch), per verpakkingstype (trays, dozen, zakken, blikjes, flessen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika) – voorspelling tot 2032

Hydrotreated Vegetable Oil (HVO) Market Research Report Per Grondstof (Koolzaadolie, Sojaolie, Palmolie, Zonnebloemolie, Andere Grondstoffen), Per Toepassing (Transportbrandstof, Vliegtuigbrandstof, Industriële Toepassingen, Woningverwarming, Energieopwekking), Per Productieproces (Waterstofbehandeling, Katalytisch Kraken, Ethanolontwatering, Pyrolyse, Andere Processen), Per Eindgebruiker (Auto-industrie, Luchtvaartindustrie, Industriële Sector, Huishoudelijke Consumenten, Energieproducenten) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Zuid-Amerika, Azië-Pacific

Specialty Malt Market Research Report per moutsoort (bleke mout, karamelmout, kristalmout, gebrande mout, Münchener mout, Wiener mout), per extractiegraad (mout met lage extractiegraad, mout met gemiddelde extractiegraad, mout met hoge extractiegraad), per toepassing (brouwen, bakken, destilleren), per verpakking (zakken, zakken, bulk), per biologische status (biologische speciale mout, conventionele speciale mout) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika) – voorspelling voor 2032

Direct To Customer Pet Food Market Research Report Per Type Huisdier (Honden, Katten, Andere Huisdieren (bijv, konijnen, hamsters), per productvorm (natvoer, droogvoer, traktaties, supplementen), per distributiekanaal (alleen online verkopers, dierenspeciaalzaken, abonnementboxen), per prijsklasse (voordelig, middenklasse, duur), per functionele ingrediënt (allergeenvrij, graanvrij, eiwitrijk, biologisch, duurzaam) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika) – voorspelling voor 2032

Ale Beer Market Research Report per producttype (Pale Ale, India Pale Ale, Brown Ale, Amber Ale, Red Ale, Stout), per alcoholgehalte (Low-Alcohol, Mid-Alcohol, High-Alcohol), per distributiekanaal (On-Trade, Off-Trade), per verpakking (Flessen, Blikken, Vaten), per smaak (Hoppig, Moutig, Fruitig, Citrusachtig, Kruidig) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika)- Forecast to 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor. New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: sales@marketresearchfut:ure.com Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor.
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: sales@marketresearchfut:ure.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Sugar-Free Cookie Market,Global Sugar-Free Cookie Market,Sugar-Free Cookie Market Size,Sugar-Free Cookie Market Share,Sugar-Free Cookie Market Trends,Sugar-Free Cookie Market Overview,Sugar-Free Cookie Market Research,Sugar-Free Cookie Market Report,Sugar-Free Cookie Market Analysis,Sugar-Free Cookie Market Insights