header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Investment Management Software Forecast 2024-2032 Marktomvang, drijfveren, trends en concurrenten.

Sep 19, 2024 2:00 PM ET

Inzicht in de markt voor beleggingsbeheersoftware:

De wereldwijde Investment Management Software-markt werd in 2022 gewaardeerd op USD 18,79 miljard en is klaar voor een aanzienlijke groei in de komende jaren. In 2023 zal de markt naar verwachting USD 20,71 miljard bereiken, met een verdere groei tot USD 49,6 miljard in 2032. Dit weerspiegelt een sterk samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,2% tijdens de voorspellingsperiode van 2024 tot 2032.

Een van de belangrijkste drijfveren voor de softwaremarkt voor beleggingsbeheer is de toenemende vraag naar automatisering van financiële activiteiten. Bedrijven zijn actief op zoek naar softwareoplossingen om portefeuillebeheer, risicobeoordeling en het volgen van investeringen te stroomlijnen. Automatisering helpt de operationele kosten te verlagen en verbetert de besluitvorming, wat de groei van de markt stimuleert.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/22935

Belangrijkste spelers:

  • State Street Global Advisors
  • Invesco
  • Franklin Templeton
  • Vanguard
  • Fidelity Investments
  • Kemper
  • MFS Beleggingsbeheer
  • Rowe Price
  • UBS Vermogensbeheer
  • Nuveen
  • BlackRock
  • Morgan Stanley Beleggingsbeheer
  • Northern Trust
  • JPMorgan Chase Co.
  • Goldman Sachs Asset Management,

zijn de belangrijkste leveranciers in de markt voor beleggingsbeheersoftware.

Download de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/investment-management-software-market-22935

Regionale analyse van de markt voor software voor beleggingsbeheer:

  • Noord-Amerika: Noord-Amerika zal naar verwachting de markt voor software voor beleggingsbeheer domineren, waarbij de VS een belangrijke speler is vanwege de hoge concentratie van financiële instellingen en fintech-bedrijven.
  • Europa: Europa is ook een belangrijke markt, met toenemende regelgeving die de vraag naar compliance management oplossingen stimuleert. In de regio neemt de belangstelling voor ESG-beleggingen toe, wat de groei van de markt verder ondersteunt.
  • Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een snelle groei doormaken, gestimuleerd door de uitbreiding van de financiële markten, toenemende investeringen en de opkomst van startups op het gebied van fintech. Landen als China, India en Japan zullen naar verwachting een centrale rol spelen in de marktgroei van deze regio.
  • Midden-Oosten & Afrika en Latijns-Amerika: Deze regio’s zullen naar verwachting een gestage groei doormaken, gedreven door toenemende investeringsactiviteiten en overheidsinitiatieven om financiële inclusie te ondersteunen.

Segmentatie van de Investment Management Software Markt:

Naar implementatietype:

  • Cloud-gebaseerde oplossingen: Cloud-gebaseerde beleggingsbeheersoftware maakt een aanzienlijke groei door vanwege de flexibiliteit, schaalbaarheid en lagere aanloopkosten. Er wordt verwacht dat dit segment de markt zal domineren, gedreven door een toenemende adoptie onder bedrijven die op zoek zijn naar kosteneffectieve en efficiënte oplossingen.
  • On-premise oplossingen: Hoewel on-premise software relevant blijft, vooral voor grotere instellingen met strenge eisen op het gebied van gegevensbeveiliging, zal de groei naar verwachting langzamer zijn dan bij cloud-gebaseerde oplossingen.

Naar toepassing:

  • Portefeuillebeheer: Portefeuillebeheersoftware helpt beleggers om de prestaties van activa bij te houden, portefeuilles te optimaliseren en risiconiveaus te beoordelen. Dit segment zal naar verwachting een sterke groei doormaken door de stijgende vraag naar realtime tools voor portefeuillebeheer.
  • Risicobeheer: Met de toenemende marktvolatiliteit is risicobeheer een kritieke functie geworden voor financiële instellingen. Er is veel vraag naar software voor beleggingsbeheer met robuuste functies voor risicobeoordeling, vooral in de bank- en investeringssector.

Naar eindgebruiker:

  • Banken: Banken zijn belangrijke gebruikers van software voor beleggingsbeheer en gebruiken deze tools voor vermogensbeheer, risicobeoordeling en naleving van de regelgeving. Naarmate banken hun activiteiten verder digitaliseren, zal de vraag naar softwareoplossingen naar verwachting groeien.
  • Vermogensbeheerders: Vermogensbeheerders vertrouwen steeds meer op softwareoplossingen om hun beleggingsstrategieën te optimaliseren en de operationele efficiëntie te verbeteren. De toenemende complexiteit van vermogensbeheerportefeuilles stuwt de vraag in dit segment.
  • Particuliere beleggers: De stijgende populariteit van zelfsturend beleggen onder particuliere beleggers zal naar verwachting kansen creëren voor softwareleveranciers voor beleggingsbeheer die zich richten op individuele beleggers.

Bekijk korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/22935

De Investment Management Software Markt is klaar voor een aanzienlijke expansie, gedreven door de behoefte aan automatisering, naleving van regelgeving en real-time data-analyse in de financiële sector. Omdat fintech- en wealthtech-bedrijven doorgaan met het ontwikkelen van geavanceerde tools voor het beheren van beleggingen, zal de markt een aanhoudende groei doormaken, vooral in opkomende regio’s en bij particuliere beleggers. Uitdagingen op het gebied van gegevensbeveiliging en systeemintegratie moeten echter worden aangepakt om de kansen van deze groeiende markt volledig te kunnen benutten.

Lees meer artikel-

Onderzoeksrapport Professionele Audio-Visuele Systemen Markt – Prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over de markt voor retailkrediet – Prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over de Supply Chain Finance-markt – Prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over de markt voor onderwijskredieten – Prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over de markt voor woningfinanciering – Prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Investment Management Software Market,Investment Management Software Market Size,Investment Management Software Market Share,Investment Management Software Market Trend,Investment Management Software Market Growth,Investment Management Software Market Analysis,Investment Management Software Market Opprtunity