header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


CRM-uitbestedingsmarkt stijgt naar nieuwe hoogten tijdens prognoseperiode 2024-2032

Sep 23, 2024 11:00 AM ET

Inzichten in de CRM-uitbestedingsmarkt:

De Customer Relationship Management (CRM) Outsourcing-markt is getuige van een aanzienlijke expansie. In 2022 werd de markt gewaardeerd op USD 31,99 miljard en er wordt verwacht dat de markt zal groeien naar USD 35,46 miljard in 2023. In de voorspellingsperiode van 2024 tot 2032 zal de CRM-outsourcingmarkt naar verwachting een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,83% behalen, waarbij de omvang tegen 2032 naar verwachting een indrukwekkende 89,5 miljard USD zal bedragen.

CRM-outsourcing houdt in dat externe dienstverleners worden ingehuurd om klantrelaties voor bedrijven te beheren en te onderhouden. Deze uitbestede diensten kunnen bestaan uit klantenondersteuning, verkoopondersteuning, technische ondersteuning en gegevensanalyse, waardoor bedrijven zich kunnen richten op hun kerntaken terwijl ze profiteren van gespecialiseerde oplossingen voor klantenbeheer. Uitbesteding van CRM wordt steeds populairder omdat bedrijven de klantervaring willen verbeteren, de operationele kosten willen verlagen en de efficiëntie willen verbeteren.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/23187

Belangrijkste spelers:

  • Sage
  • Microsoft
  • Unit4
  • Pegasystems
  • Oracle
  • SAP
  • Adobe
  • SugarCRM
  • Workday
  • NetSuite
  • Salesforce
  • Infor
  • Zoho
  • IFS,

zijn de belangrijkste leveranciers in de markt voor CRM-uitbesteding.

Ontvang de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/crm-outsourcing-market-23187

Regionale analyse van de CRM-uitbestedingsmarkt:

  • Noord-Amerika: De grootste markt voor CRM-outsourcing, gedreven door de hoge adoptie van geavanceerde CRM-technologieën en de aanwezigheid van talrijke CRM-serviceproviders. Het volwassen bedrijfsklimaat in de regio en de focus op klanttevredenheid zijn belangrijke factoren die bijdragen aan de groei.
  • Azië-Pacific: De markt voor CRM-uitbesteding in Azië-Pacific groeit snel door het groeiende aantal kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s) dat CRM-oplossingen gebruikt, met name in landen als India en China. De regio is ook een knooppunt voor leveranciers van outsourcingdiensten en trekt internationale bedrijven aan die op zoek zijn naar kosteneffectieve oplossingen.
  • Europa: De Europese markt kent een gestage groei, vooral in sectoren als retail, BFSI en gezondheidszorg. De focus van de regio op gegevensprivacy en naleving van de regelgeving zorgt voor uitdagingen, maar stimuleert ook de vraag naar veilige, compliant CRM-outsourcingoplossingen.

Marktsegmentatie CRM-uitbesteding:

Naar type dienstverlening:

  • Klantenondersteuning: Het meest prominente servicetype in CRM-uitbesteding, goed voor een aanzienlijk deel van het marktaandeel. Bedrijven besteden klantenondersteuning uit om vragen, klachten en technische ondersteuning efficiënt af te handelen.
  • Verkoop en marketing: Bedrijven besteden steeds meer verkoop- en marketingfuncties uit om het genereren van leads, het werven en behouden van klanten te verbeteren.
  • Gegevensanalyse en rapportage: Het uitbesteden van analyse- en rapportagediensten stelt bedrijven in staat om bruikbare inzichten te verkrijgen uit klantgegevens, waardoor de besluitvorming en klantstrategieën worden verbeterd.

Naar eindgebruiker:

  • BFSI (Bankwezen, Financiële Diensten en Verzekeringen): Deze sector is een belangrijke afnemer van CRM-outsourcingdiensten, omdat banken en financiële instellingen sterk afhankelijk zijn van klantinteracties en gegevensbeheer om hun bedrijf te laten groeien.
  • Gezondheidszorg: Met de toenemende aandacht voor de ervaring van patiënten besteden organisaties in de gezondheidszorg CRM-functies uit om de communicatie en betrokkenheid met patiënten te verbeteren.
  • Detailhandel en e-commerce: Detailhandelaren en online bedrijven doen een beroep op CRM-outsourcing om de klantenondersteuning te verbeteren, vooral omdat e-commerce wereldwijd blijft groeien.

Bekijk korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/23187

De CRM-outsourcingmarkt is klaar voor een robuuste groei in de komende jaren, gedreven door de toenemende vraag naar kosteneffectieve oplossingen voor het beheer van klantrelaties, technologische vooruitgang en de behoefte aan verbeterde klantervaringen. Omdat bedrijven wereldwijd blijven uitbreiden en zich richten op het verbeteren van de klanttevredenheid, zal de vraag naar gespecialiseerde CRM-outsourcingdiensten naar verwachting toenemen.

Lees meer artikel-

Onderzoeksrapport Entertainment Insurance Market – Prognose tot 2032

Gap Insurance Market Research Report – Prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over de markt voor inkomensverzekeringen – Prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over antiwitwassystemen – Prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over de markt voor detectie van verzekeringsfraude – Prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  CRM Outsourcing Market,CRM Outsourcing Market Size,CRM Outsourcing Market Share,CRM Outsourcing Market Trend,CRM Outsourcing Market Growth,CRM Outsourcing Market Analysis,CRM Outsourcing Market Opprtunity