header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor beheerde IT-infrastructuurservices is tegen 2032 goed voor 665,15 miljard dollar met een CAGR van 12,86% Rapport van Market Research Future (MRFR)

Oct 14, 2024 7:00 PM ET

Overzicht van de markt voor beheerde it-infrastructuurdiensten:

De markt voor beheerde IT-infrastructuurdiensten maakt een aanzienlijke groei door omdat bedrijven steeds meer op zoek gaan naar uitgebreide oplossingen om hun IT-resources efficiënt te beheren. Beheerde IT-infrastructuurdiensten houden in dat het beheer van de IT-infrastructuur van een organisatie wordt uitbesteed aan een externe leverancier. Dit omvat diensten zoals bewaking, onderhoud, beveiliging en optimalisatie van IT-systemen, waardoor bedrijven zich kunnen richten op hun kernactiviteiten terwijl de productiviteit wordt verhoogd en de operationele kosten worden verlaagd. De stijgende trend van digitale transformatie in verschillende sectoren heeft de vraag naar deze diensten vergroot en de expansie van de markt gestimuleerd.

De omvang van de Managed IT Infrastructure Service-markt zal naar verwachting groeien van 223,89 (USD miljard) in 2023 tot 665,15 (USD miljard) in 2032. Verwacht wordt dat de CAGR (groeipercentage) van de Managed IT Infrastructure Service-markt tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032) ongeveer 12,86% zal bedragen.

Een van de belangrijkste drijfveren van de markt is de toenemende afhankelijkheid van cloud-gebaseerde oplossingen en de groeiende behoefte aan databeveiliging en netwerkbeheer. Bedrijven evolueren naar hybride cloudomgevingen die naadloze integratie en robuust infrastructuurbeheer vereisen. Managed service providers (MSP’s) bieden gespecialiseerde diensten om aan deze behoeften te voldoen, waaronder geautomatiseerde monitoring, gegevensback-up, disaster recovery en cyberbeveiligingsoplossingen. Als gevolg hiervan breidt het gebruik van beheerde IT-infrastructuurdiensten zich snel uit onder ondernemingen van alle groottes.

Download een voorbeeld PDF van het rapport op –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/23501

Marktsegmentatie:

De markt voor beheerde IT-infrastructuurdiensten kan worden gesegmenteerd op basis van servicetype, implementatiemodel, organisatiegrootte en bedrijfstak. Per servicetype is de markt onderverdeeld in beheerde netwerkdiensten, beheerde beveiligingsdiensten, beheerde datacenterdiensten, beheerde mobiliteitsdiensten en andere. Elk van deze segmenten voorziet in specifieke behoeften binnen het IT-ecosysteem, waarbij de vraag naar beheerde beveiligingsdiensten aanzienlijk is door het stijgende aantal cyberdreigingen en datalekken.

Wat betreft het implementatiemodel is de markt onderverdeeld in cloudgebaseerde en on-premise oplossingen. Cloudgebaseerde inzet wint aan populariteit vanwege de schaalbaarheid, kostenefficiëntie en flexibiliteit, waardoor het de voorkeur geniet van kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s). Grote ondernemingen kunnen echter nog steeds kiezen voor oplossingen op locatie om meer controle te houden over hun IT-infrastructuur. Daarnaast omvat de marktsegmentatie naar organisatiegrootte KMO’s en grote ondernemingen, waarbij KMO’s steeds vaker gebruik maken van beheerde diensten om hun operationele efficiëntie te verbeteren.

Belangrijkste spelers op de markt:

Verschillende belangrijke spelers domineren de markt voor Managed IT Infrastructure Service en bieden een breed scala aan diensten en oplossingen. Prominente bedrijven in deze sector zijn onder andere,

  • IBM Corporation
  • Cisco-systemen
  • Hewlett Packard Enterprise (HPE)
  • Dell-technologieën
  • Fujitsu
  • Accenture

Deze marktleiders hebben een robuust portfolio van beheerde services en maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) om verbeterde IT-infrastructuuroplossingen te leveren.

Deze bedrijven richten zich op het uitbreiden van hun servicemogelijkheden door middel van strategische samenwerkingen, overnames en innovaties. IBM loopt bijvoorbeeld voorop bij het integreren van AI-gestuurde oplossingen in zijn beheerde diensten, waardoor betere netwerkbewaking en voorspellend onderhoud mogelijk worden. Ook Cisco Systems biedt uitgebreide beheerde netwerkservices met een focus op cyberbeveiliging, waardoor bedrijven verzekerd zijn van een veilige en geoptimaliseerde IT-omgeving.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport | Onmiddellijke levering Beschikbaar op –
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=23501

Nieuws uit de sector:

De markt voor Managed IT Infrastructure Services is de laatste tijd sterk in beweging, met verschillende belangrijke ontwikkelingen die het groeitraject bepalen. In het recente nieuws is er een golf van fusies en overnames geweest onder serviceproviders, gericht op het verbeteren van het dienstenaanbod en het uitbreiden van het marktbereik. Bedrijven investeren steeds meer in technologieën van de volgende generatie om te voldoen aan de veranderende vraag van bedrijven naar meer flexibele en schaalbare IT-infrastructuuroplossingen.

Daarnaast heeft de markt een opmerkelijke verschuiving naar duurzaamheid gezien, waarbij veel serviceproviders zich richten op groene IT-infrastructuurbeheerpraktijken. Dit sluit aan bij de wereldwijde trend om de CO2-voetafdruk te verminderen en milieuvriendelijke bedrijfsvoering te bevorderen. Innovaties in energie-efficiënte datacenters en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen in de IT-infrastructuur winnen aan kracht, waardoor de markt de komende jaren een duurzame groei zal doormaken.

Marktdynamiek:

De marktdynamiek van de Managed IT Infrastructure Service sector wordt gedreven door verschillende factoren, waaronder technologische vooruitgang, toenemende vraag naar IT-efficiëntie en de behoefte aan robuuste cyberbeveiligingsmaatregelen. Naarmate bedrijven hun activiteiten verder digitaliseren, groeit de vraag naar managed services om complexe IT-taken af te handelen. Deze verschuiving naar het uitbesteden van IT-functies is voornamelijk te wijten aan kostenvoordelen, toegang tot gespecialiseerde expertise en verbeterde betrouwbaarheid van de dienstverlening.

Uitdagingen in de markt zijn onder andere zorgen over gegevensprivacy en de hoge kosten van de overgang van traditionele IT-systemen naar managed services. De introductie van AI en automatisering in managed services helpt echter om deze uitdagingen te beperken door real-time monitoring, voorspellende analyses en proactieve detectie van bedreigingen. Naarmate het technologielandschap zich blijft ontwikkelen, zullen managed service providers naar verwachting een cruciale rol spelen bij het vormgeven van de toekomst van IT-infrastructuurbeheer.

Blader door het volledige rapport (inclusief volledige TOC, lijst met tabellen, & afbeeldingen, grafieken) –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/managed-it-infrastructure-service-market-23501

Regionale analyse:

De markt voor Managed IT Infrastructure Service is geografisch gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika. Noord-Amerika heeft het grootste marktaandeel, gedreven door de aanwezigheid van grote technologiebedrijven en een hoge adoptiegraad van geavanceerde IT-oplossingen. De sterke focus van de regio op digitale transformatie en cyberbeveiliging wakkert de vraag naar managed services verder aan.

Azië-Pacific ontwikkelt zich tot een belangrijke markt door de snelle invoering van cloudtechnologieën en digitale infrastructuur in landen als China, India en Japan. Het toenemende aantal kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) in deze regio en hun groeiende focus op het verbeteren van de IT-efficiëntie stimuleren de groei van de markt. Europa laat ook een sterk potentieel zien, gedreven door strenge regelgeving voor gegevensbescherming en de toenemende behoefte aan veilige IT-infrastructuur.

De markt voor Managed IT Infrastructure Service (IT-infrastructuurbeheer) is klaar voor aanzienlijke groei omdat bedrijven over de hele wereld steeds meer de waarde inzien van het uitbesteden van IT-beheer aan gespecialiseerde leveranciers. De toenemende complexiteit van IT-omgevingen, in combinatie met de behoefte aan naadloze netwerkintegratie en robuuste beveiligingsmaatregelen, stuwt de vraag naar deze diensten. Naarmate de technologie zich blijft ontwikkelen, zal de markt naar verwachting getuige zijn van innovaties die de dienstverlening verbeteren en tegemoetkomen aan de dynamische behoeften van moderne ondernemingen. Met belangrijke spelers die hun aanbod voortdurend uitbreiden en de focus van de markt op duurzaamheid, is de Managed IT Infrastructure Service-sector goed gepositioneerd voor een toekomst van gestage groei en ontwikkeling.

Toonaangevende rapporten:

Markt voor uitzendplanningssoftware

Markt voor CDMA mobiele telefoons

Consumentenmarkt voor IAM

Markt voor Customer Success Management

Markt voor jachtuitrusting

Inspectiedrones in besloten ruimtes

Markt voor interieurontwerpdiensten

Connected TV-markt

Vrachtfietsmarkt

Markt voor cloudgebaseerde opslag

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Managed IT Infrastructure Service Market,Managed IT Infrastructure Service Market Size,Managed IT Infrastructure Service Market Share,Managed IT Infrastructure Service Market Analysis,Managed IT Infrastructure Service Market Trends,Managed IT Infrastructure Service Market Industry