header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


AI in Drug Discovery-markt: opkomende trends, groeikansen en concurrentielandschap 2032

Oct 17, 2024 2:53 PM ET

Overzicht AI in Drug Discovery-markt:

De AI in Drug Discovery-markt zal tegen 2032 naar verwachting USD 5,94 miljard bereiken, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 26% van 2024 tot 2032. Het nieuwste marktonderzoeksrapport van MRFR met de titel Global AI in Drug Discovery Market 2024, Growth Opportunities, and Forecast biedt bruikbare inzichten in de farmaceutische industrie. Het rapport biedt analyse van de vraag, inzichten in de industrie, informatie over de concurrentie en klantendatabases. Het onderzoeksrapport over AI in Drug Discovery Market geeft een compleet oordeel over de markt door middel van strategische inzichten in toekomstige trends, groeifactoren, leverancierslandschap, vraaglandschap, Y-o-Y groeipercentage, CAGR en prijsanalyse. Het biedt ook veel zakelijke matrices, waaronder de vijfkrachtenanalyse van Porter, de PESTLE-analyse, de waardeketenanalyse, de 4-p’s-analyse, de analyse van de aantrekkelijkheid van de markt, de BPS-analyse en de ecosysteemanalyse.

AI in drug discovery zorgt voor een revolutie in de farmaceutische industrie door de efficiëntie te verhogen, de tijd en kosten te verlagen die gepaard gaan met de ontwikkeling van geneesmiddelen en door de ontdekking van nieuwe verbindingen mogelijk te maken met behulp van algoritmen voor machinaal leren.

Verken gratis voorbeeld PDF-rapport: AI in Drug Discovery-markt

De geografische analyse van de wereldwijde AI in Drug Discovery-markt in het rapport is precies het juiste hulpmiddel dat concurrenten kunnen gebruiken om onaangeboorde verkoop- en bedrijfsuitbreidingsmogelijkheden in verschillende regio’s en landen te ontdekken. Elke regionale en landelijke AI in Drug Discovery-markt die in aanmerking komt voor onderzoek en analyse is grondig bestudeerd op basis van marktaandeel, toekomstig groeipotentieel, CAGR, marktgrootte en andere belangrijke parameters. Elke regionale markt heeft een andere trend of niet alle regionale markten worden beïnvloed door dezelfde trend. Dit in overweging nemend, hebben de analisten die het rapport hebben geschreven een uitputtende analyse gemaakt van specifieke trends van elke regionale AI in Drug Discovery-markt.

Hieronder volgt een lijst van de meeste fabrikanten in het marktrapport:
IBM (VS), Alphabet Inc (VS), Atomwise Inc (VS), Deep Genomics (Canada), Cloud Pharmaceuticals, Inc (VS), Microsoft corporation (VS), Insilico Medicine (China), Cyclica (Canada), BenevolentAI (VK) en Exscientia (VK).

AI in Drug Discovery-marktomvang per segmentatie
per product en dienst (software en diensten) per type molecule (grote molecule en kleine molecule) per technologie (machinaal leren, diep leren en andere) per indicatie (immuno-oncologie, neurodegeneratieve ziekten, hart- en vaatziekten, stofwisselingsziekten en andere) per toepassing (doelwitidentificatie, screening van kandidaten, het ontwerpen van nieuwe geneesmiddelen, optimalisatie en hergebruik van geneesmiddelen en preklinisch onderzoek) per regio

De belangrijkste regio’s/landen zijn als volgt ingedeeld:

Noord-Amerika (Verenigde Staten, Canada en Mexico)

Europa (Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Rusland, Italië)

Azië-Stille Oceaan (China, Japan, Korea, India en Zuidoost-Azië)

Latijns-Amerika (Brazilië, Argentinië, Colombia)

Midden-Oosten en Afrika (Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten, Egypte, Nigeria en Zuid-Afrika)

Lees meer: https://www.marketresearchfuture.com/reports/ai-drug-discovery-market-9393

Waarom Marktonderzoek Toekomst?

Sterke marktonderzoekexpertise: Market Research Future helpt bedrijven bij het begrijpen van hun doelmarkt, met inbegrip van voorkeuren, behoeften en gedrag van klanten. Dit inzicht stelt bedrijven in staat om effectief te voldoen aan de eisen van de klant, wat resulteert in een hogere omzet en een grotere klanttevredenheid.

Gerichte marketingstrategieën: We zijn gespecialiseerd in het helpen van bedrijven met een uitgebreide analyse van hun concurrenten, inclusief het identificeren van sterke en zwakke punten en marktaandeel. Ons doel is om krachtige marketingstrategieën te ontwikkelen die een concurrentievoordeel opleveren en zakelijk succes stimuleren.

Innovatieve oplossingen: We zijn gespecialiseerd in het helpen van bedrijven bij het ontdekken van nieuwe marktkansen en onontgonnen gebieden voor uitbreiding. Onze diensten omvatten het identificeren van nieuwe klantsegmenten, het analyseren van opkomende trends en het ontdekken van onontgonnen markten.

Sterke klantenservice: Met ons bedrijf kan uw bedrijf het risico aanzienlijk verkleinen om nieuwe producten of diensten te lanceren die misschien niet aanslaan bij uw doelmarkt.

Voortdurend leren: MRFR biedt bedrijven onbevooroordeelde gegevens en waardevolle inzichten die de besluitvorming aanzienlijk kunnen beïnvloeden, wat leidt tot de implementatie van effectievere en succesvollere bedrijfsstrategieën.

Blader door meer rapporten:

Marktomzet van automatische rolstoelen voor traplopen

Basisbewerkingen marktomvang

Marktaandeel botvulling

Groei van de markt voor hersenpacemakers

Borstprothese markttrends

3D Echografie Marktanalyse

Buikkompressen Marktvoorspelling

Actieve ingrediënten in persoonlijke verzorging markt bedrijven

Marktkansen voor genetische toxicologische tests

Glucose Biosensor Markt Drivers

Gynaecologische chirurgische instrumenten markt groeiregio

Marktontwikkelingen voor handheld echocardiografieapparatuur

Gezondheidsinformatie-uitwisseling markt Therapeutica

Intelligente virtuele gezondheidsassistent marktstudie

Onderzoeksrapport over oplossingen voor interoperabiliteit in de gezondheidszorg

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Verkoop: 1 (855) 661-4441 44 1720 412 167

Mail: [email protected]


Keywords:  AI in Drug Discovery Market,AI in Drug Discovery Market Size,AI in Drug Discovery Market Share,AI in Drug Discovery Market Growth,AI in Drug Discovery Market Trends,AI in Drug Discovery Market Outlook,AI in Drug Discovery Market Insights